Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 18 of 50
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
...nekako me svrbi da bi gaučosi mogli konacno u rusiji napraviti dobar rezultat...imaju jako dobru momcad i ne moze ni njih vjecno pratiti nesreca...losa igra...mesiju i jos nekim argentincima je ovo vjerojatno poslejdnje sp...nije d anemaju motiva..Serbia Strong wrote:vuksadinare wrote:dokazano je da danas svi znaju igrati nogomet i da razlike između reprezentacija i nisu tako velike..eventualno s enesto izdvajaju tri,cetri repke..a između ostalih su nijanse..pogotovo je problem ako je uvjetno receno slabiaj reprezentacija trkacki i fizicki spremna i motivirina..vidjeli smo koliko je senegal napravio problema hrvatskoj bas u segmentu pokretljivosti na terenu i trcanja...klima u rusiji ce biti vrlo ugodna za igru i visoke temperature koje umaraju i iscrpljuju i nece biti tako visoke..taman ugodno za igru..
sto vise odgovara evropskim selekcijama, mada kada pogledas svim vanevropskim selekcijama koje pretenduju na visok plasman nosioci igre igraju u evropi, tako da se gubi tu ta prednost.
ali ne vidim kako brazil i argentina osvajaju prvenstvo. mogli bi, kada bi eventualno imali evropskog trenera...
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
pa oni su igrali finale prosle godine, pali u produzecima-ima samo jedan bolji rezultat od toga.
argentina ispada u zadnjih 16...
Guest- Guest
ne vjerujem prije 1/4 finala...dobra su ekipa i njima s emora jednom nesto posloziti...problem je ako nalete na svabe u ranoj fazi...koji su im vjecno problem..osim u doba maradone kad ej on igraoSerbia Strong wrote:pa oni su igrali finale prosle godine, pali u produzecima-ima samo jedan bolji rezultat od toga.
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
takticki su mnogo slabiji u odnosu na evropljane, tu je glavna razlika izmedju evrope i ostalih.
Guest- Guest
Cekaj sada ispade da je crv7 Sin sportinga a ne sin uniteda
Znaci bracala laze.
Znaci bracala laze.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
a pazi sad ovo..
Sporting Lisabon preživljava svoje najteže dane!
Prvenstvo su završili na trećem mestu, iako su nekim trenucima i vodili na tabeli, pa se činilo da "Lavovi" mogu do prve titule nakon 16 godina posta.
Izgubili su Kup nakon razočaravajućeg poraza u finalu od Aveša 2:1, dok je osvojen jedino Liga kup, najmanje bitno takmičenje u Portugalu.
Ni to ne bi bilo tako tragično da se nije desio skandal kada su huligani tog kluba ušli u trening centar Sportinga i počeli da vređaju i tuku igrače.
Najdeblji kraj izvukao je možda i najbolji igrač tima Bas Dost pošto je krvave glave napustio teren.
Tada se sve raspalo.
Klub je prvo napustio trener Žorž Žezus koji je otišao čak na Bliski istok po petro-dolare, a njegovim stopama će gotovo sigurno otići i sedmocira najvrednijih fudbalera kluba. Besplatno!
Želson Martins (30 miliona), Vilijam Karvaljo (25 miliona), Bruno Fernandeš (20 miliona), Bas Dost (19 miliona), Rui Patrisio (16 miliona), Rodrigo Batalja (6,5 miliona) i Danijel Podense (4,5 miliona) su podneli zahtev za raskid ugovora na koji, prema zakonima UEFA i FIFA imaju pravo.
U pitanju je bezbednost igrača pred, tokom i nakon utakmice ili treninga.
Dolazimo do zbirne cifre od 120 miliona evra koje "Lavovi" neće videti.
Uzveši u obzir da su dugovi kluba ogromni 275 miliona evra, ne nazire se rešenje pred početak nove sezone.
Sporting Lisabon preživljava svoje najteže dane!
Prvenstvo su završili na trećem mestu, iako su nekim trenucima i vodili na tabeli, pa se činilo da "Lavovi" mogu do prve titule nakon 16 godina posta.
Izgubili su Kup nakon razočaravajućeg poraza u finalu od Aveša 2:1, dok je osvojen jedino Liga kup, najmanje bitno takmičenje u Portugalu.
Ni to ne bi bilo tako tragično da se nije desio skandal kada su huligani tog kluba ušli u trening centar Sportinga i počeli da vređaju i tuku igrače.
Najdeblji kraj izvukao je možda i najbolji igrač tima Bas Dost pošto je krvave glave napustio teren.
Tada se sve raspalo.
Klub je prvo napustio trener Žorž Žezus koji je otišao čak na Bliski istok po petro-dolare, a njegovim stopama će gotovo sigurno otići i sedmocira najvrednijih fudbalera kluba. Besplatno!
Želson Martins (30 miliona), Vilijam Karvaljo (25 miliona), Bruno Fernandeš (20 miliona), Bas Dost (19 miliona), Rui Patrisio (16 miliona), Rodrigo Batalja (6,5 miliona) i Danijel Podense (4,5 miliona) su podneli zahtev za raskid ugovora na koji, prema zakonima UEFA i FIFA imaju pravo.
U pitanju je bezbednost igrača pred, tokom i nakon utakmice ili treninga.
Dolazimo do zbirne cifre od 120 miliona evra koje "Lavovi" neće videti.
Uzveši u obzir da su dugovi kluba ogromni 275 miliona evra, ne nazire se rešenje pred početak nove sezone.
End- Posts : 21177
2015-08-25
nek im pederko pošalje malo svoje imaginarne lovice kojom se rasipava po indiji i nepalu
2015-08-25
Ronalda triba u konc logor
Sramota od covika
Sramota od covika
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Istina, Maradona je sam pobjedija Svabe 90.-e...vuksadinare wrote:ne vjerujem prije 1/4 finala...dobra su ekipa i njima s emora jednom nesto posloziti...problem je ako nalete na svabe u ranoj fazi...koji su im vjecno problem..osim u doba maradone kad ej on igraoSerbia Strong wrote:pa oni su igrali finale prosle godine, pali u produzecima-ima samo jedan bolji rezultat od toga.
Oh, wait...
Guest- Guest
End wrote:nek im pederko pošalje malo svoje imaginarne lovice kojom se rasipava po indiji i nepalu
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Istina, Maradona je sam pobjedija Svabe 90.-e...vuksadinare wrote:ne vjerujem prije 1/4 finala...dobra su ekipa i njima s emora jednom nesto posloziti...problem je ako nalete na svabe u ranoj fazi...koji su im vjecno problem..osim u doba maradone kad ej on igraoSerbia Strong wrote:pa oni su igrali finale prosle godine, pali u produzecima-ima samo jedan bolji rezultat od toga.
Oh, wait...
Sam ih je pobedio ‘86.
A čmaradonu su ‘90 bogovi spasili da ih juga ne izbaci u 1/4 finalu. Neverovatno je šta smo tada sve promašivali...
Guest- Guest
86.-e ih nije sam pobjedija u finalu i točka...Serbia Strong wrote:fridrih_niche wrote:Istina, Maradona je sam pobjedija Svabe 90.-e...vuksadinare wrote:ne vjerujem prije 1/4 finala...dobra su ekipa i njima s emora jednom nesto posloziti...problem je ako nalete na svabe u ranoj fazi...koji su im vjecno problem..osim u doba maradone kad ej on igraoSerbia Strong wrote:pa oni su igrali finale prosle godine, pali u produzecima-ima samo jedan bolji rezultat od toga.
Oh, wait...
Sam ih je pobedio ‘86.
A čmaradonu su ‘90 bogovi spasili da ih juga ne izbaci u 1/4 finalu. Neverovatno je šta smo tada sve promašivali...
Šta je onda Valdano radija u finalu?
Ili Burruchaga?
;)
Guest- Guest
messi jos samo treba da s 26 godina sam osvoji mundial i bit ce najveci
wait, messi ima 31, masovna samoubojstva na farsabalkan hahahahahaha
wait, messi ima 31, masovna samoubojstva na farsabalkan hahahahahaha
Guest- Guest
Džaba mu da ima još 5 svetskih, luzer neće ništa osvojiti...
Guest- Guest
mala je razlika izmedu osvajanja mundiala i javnog istupanja iz selekcije i ponovnog povratka natrag
Guest- Guest
Slična razlici poput opraštanja od nogometa u Juventusu i transfera u PSG za lovu idući dan...operw wrote:mala je razlika izmedu osvajanja mundiala i javnog istupanja iz selekcije i ponovnog povratka natrag
:p
Guest- Guest
Najviša svjetska nogometna organizacija FIFA je iskoristila prekršaj Garetha Balea na prošlom El Clásicu kao primjer za izravan crveni karton koji će suci morati dodjeljivati na predstojećem Mundijalu.
ma nije to ništa, za lopove "profesionalni" faul..
ma nije to ništa, za lopove "profesionalni" faul..
2015-08-25
Ilkay Gundogan was booed throughout Germany's 2-1 win over Saudi Arabia
Gundogan caused controversy in Germany after hailing Turkey’s leader Recep Tayyip Erdogan as “my president” during a meeting in May.
"It was important to both of them to clear up the misunderstandings," said President Steinmeier.
He said that Özil had told him he stood by Germany, while Gündogan affirmed that "Germany is clearly my country and my team".
"Both assured us that they had not wanted to send any political signal with that action," DFB President Reinhard Grindel said.
+ nepozivanje sanea, bahaćenje neuera, dobra podloga za flop ekipu prvenstva.
2015-08-25
Page 18 of 50 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 34 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji