Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
Svakim danom shvacam koliko je bio velik i sada je AdolfHitleroperw wrote:na zalost istina je da je laz.
Messija
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Zato jer istina boliscorpion wrote:Pitam se zašto je zabranjeno istraživat oko HolokaustaMaks Luburic wrote:Holokaust je najveca laz ikada
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
kid wrote:
ne znas cinjenice i to nije u redu.
Sama činjenica da su prljavi, krvožedni arapi i muslimani ne može da me natera za mrvu empatije prema njima. Ko god podržava palestince, želim da imaju jedno 5, 6 palestinskih familija u susedstvu...
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:kid wrote:
ne znas cinjenice i to nije u redu.
Sama činjenica da su prljavi, krvožedni srbi i pravoslavnih ne može da me natera za mrvu empatije prema njima. Ko god podržava srbe, želim da imaju jedno 5, 6 srpskih familija u susedstvu...
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zidovi su najvece zlo na svijetu.
1933 jedan je nazovimo Ga boziji izaslanik a njegovo ime je Adolf Hitler
Upozorio svijet na zlo zvano cionizam Ali glupi narod nije htio slusati.
Majku vam mrtvu jebem pa 1945 smo izvrsili kolektivno samoubojstvo
Koliko lud moras biti i u jednoj godini izgubiti velikane tipa
Goebbels Himmler
I 1979 oprostitI se u tajnosti od dr mengelea
Goebbels Himmler
2015-09-13
Logično bi bilo prijeći na 4-3-3 u posjedu lopte, pri čemu bi Modrić i Rakitić igrali osmice, a Badelj bi im čuvao leđa te zatvarao trokut kroz koji bi kombinirali i kroz koji bi poboljšali protok lopte.
Kramarić mora biti starter. I to je valjda sada svima jasno.
Stoga se nameće zaključak da Kramarić mora dobiti mjesto umjesto Marija Mandžukića. Bolje kombinira, bolje se kreće i s Kramarićem je naša igra puno bolja, a to nema nikakve veze s golom koji je zabio. Jednostavno, donosi nemjerljivo više u čistu igru, a Mandžukićev jedini argument su stare zasluge. Toga nam je valjda već svima dosta.
Vida ne stiže u napad, a i kad stigne neke velike koristi od njega. Loše prepoznaje situacije, guši loptu, kasni u priključivanju i redovito igramo samo na pola terena. U obrani je dobar u duelu, ali nema naviku kontroliranja širokih prostora, to radi prilično loše i ne snalazi se u toj ulozi.
Kramarić mora biti starter. I to je valjda sada svima jasno.
Stoga se nameće zaključak da Kramarić mora dobiti mjesto umjesto Marija Mandžukića. Bolje kombinira, bolje se kreće i s Kramarićem je naša igra puno bolja, a to nema nikakve veze s golom koji je zabio. Jednostavno, donosi nemjerljivo više u čistu igru, a Mandžukićev jedini argument su stare zasluge. Toga nam je valjda već svima dosta.
Vida ne stiže u napad, a i kad stigne neke velike koristi od njega. Loše prepoznaje situacije, guši loptu, kasni u priključivanju i redovito igramo samo na pola terena. U obrani je dobar u duelu, ali nema naviku kontroliranja širokih prostora, to radi prilično loše i ne snalazi se u toj ulozi.
End- Posts : 21177
2015-08-25
The last time someone other than Messi scored in an official game for Argentina was almost 19 months (569 days) ago. With an assist from Messi.
jasan posao za dalića, "samo" zaustaviti najvećega svih vremena..
jasan posao za dalića, "samo" zaustaviti najvećega svih vremena..
End- Posts : 21177
2015-08-25
Maks Luburic wrote:Zidovi su najvece zlo na svijetu.
Goebbels Himmler
židovi su opasni jer imaju mozga i popušit će bilokome ako im to dugoročno donese korist zato ih i američki tatica čuva. arapima ponos priječi a ne pomaže i šta su glupi ka kurac. da se mene pita ja bi sve to potaracao ali prvo židove pa šta ostane municije udri po baliji
e i kao šta je kolega niče rekao bez obzira na to tko ima pravo na šta izrael je u aziji i to je jednostavna zemljopisna činjenica. nemaju nikakvu osnovu igrat u europskim kvalifikacijama ali za njih očito ne vrijede pravila kao za sve
Ma jebene primadone...bafalo wrote:e i kao šta je kolega niče rekao bez obzira na to tko ima pravo na šta izrael je u aziji i to je jednostavna zemljopisna činjenica. nemaju nikakvu osnovu igrat u europskim kvalifikacijama ali za njih očito ne vrijede pravila kao za sve
Ponašaju se ka govno, a kad njima uzvratiš istom mjerom odma si antisemit i krenu s tužbama na sve adrese...
;)
Guest- Guest
Jedan od najvecih nasvijetu je bafalobafalo wrote:židovi su opasni jer imaju mozga i popušit će bilokome ako im to dugoročno donese korist zato ih i američki tatica čuva. arapima ponos priječi a ne pomaže i šta su glupi ka kurac. da se mene pita ja bi sve to potaracao ali prvo židove pa šta ostane municije udri po baliji
2015-09-13
Pa nije samo Izrael. Šta će tu i Kazakhstan, Azerbejđan, Gruzija i na kraju koji kurac i Turci nisu u AFC-u?
Turci barem imaju dio na eurposkom kontinentu, a i dio Bosne je njihov, dočim je Srbija cijela osim Vojvodine isto njihova pa neka ih...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Turci barem imaju dio na eurposkom kontinentu, a i dio Bosne je njihov, dočim je Srbija cijela osim Vojvodine isto njihova pa neka ih...
Isto kao što je cela bosna, dalmacija i slavonija srpska...
Guest- Guest
operw wrote:hoces reci da i bracala ima veze s turcima
Vraćala nema, to su ciganski geni...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:operw wrote:hoces reci da i bracala ima veze s turcima
Cigan te napravio, slindžo slinavi
Guest- Guest
Serbia Strong wrote:jasambrend wrote:operw wrote:hoces reci da i bracala ima veze s turcima
Cigan te napravio, slindžo slinavi
Gubiš se vraćala, do nekidan sam ti bio matori...
darth_vader-
2014-04-17
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji