Svjetsko prvenstvo 2018.
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Svjetsko prvenstvo 2018.
[size=46]Donio sam odluku, to je to, reprezentacija je za mene završena priča, šokirao je Leo Messi nakon novog poraza u finalu Copa Americe.[/size]
[size=46]Iznenađujuću odluku jedan od najboljih nogometaša svih vremena donio je nakon što je Čile pobijedio njegovu Argenitinu (4-2) u finalu Cope boljim izvođenjem penala.[/size]
[size=46]- Vjerujem da sam ovu odluku donio u svoje ime i u ime mnogih koji su to priželjkivali. Trudio sam se, pokušavao, ali jednostavno nije išlo - dodao je Messi.[/size]
[size=46]hahahahahahahahahaha[/size]
[size=46]Iznenađujuću odluku jedan od najboljih nogometaša svih vremena donio je nakon što je Čile pobijedio njegovu Argenitinu (4-2) u finalu Cope boljim izvođenjem penala.[/size]
[size=46]- Vjerujem da sam ovu odluku donio u svoje ime i u ime mnogih koji su to priželjkivali. Trudio sam se, pokušavao, ali jednostavno nije išlo - dodao je Messi.[/size]
Guest- Guest
Zadnji put je bilo obrnuto, meni se čini...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Nedokazan igrač...Dybala wrote:Trenutno najbolji igrač Argentine i moćnog Juventusa ne smije igrati zbog Messija . Dakle opet ništa od sna o Mundialufridrih_niche wrote:San Marino...End wrote:argentina bez messija < luxemburg
Totalni horor od ekipe bez dva najbolja igrača, Messija i Aguera...
Naravno, Higuain opet zasra zicer na 0:0, lol...
;)
Još ima puno pure pojist da bi dosa na nivo di Marije...
Pa onda jos vise pure da dodje na nivo Aguera...
Ovako je na istom nivou ka Higuain, a to nije dovoljno...
;)
Sa dva laka torpedirao istu tu Barcelonu u lp .U izravnom dvoboju sa Lionelom je pokazao daleko više ;)
Znaci, Messi je torpedira Juvea sa dva gola i pokaza vise nego cili Juve...
:D
Koji Dybala...
Odličan igrač, bez ikakve sumnje, ali...
;)
Guest- Guest
Ovo ti je najjača baza ikad...operw wrote:nek dode u Juve na instrukcije pobjednickog mentaliteta
Juve i pobjednički mentalitet Hahahahahahaha...
:^O
<3
Guest- Guest
Kakva beskarakterna pičkica. Vrati se nakon 20 minuta jer očajnički želi trofej sa repkom. A pogotovo sad kad je Kristina dovela Portugal na europski tron. Ali umjesto trofeja, dobit će veliku kurčinu u usta, isto kao i mali čmarendoperw wrote:[size=46]Donio sam odluku, to je to, reprezentacija je za mene završena priča, šokirao je Leo Messi nakon novog poraza u finalu Copa Americe.[/size]
Kristina dovela Portugal na europski tron!
AHAHAHAHAHSHAHSHSHSHSHAHSHSHAAHAHAHA
AHAHAHAHAHSHAHSHSHSHSHAHSHSHAAHAHAHA
Guest- Guest
U grupnoj fazi ,mala utakmica . Kad se odlučivalo o finalistu je nestao u zemlju .fridrih_niche wrote:Zadnji put je bilo obrnuto, meni se čini...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Nedokazan igrač...Dybala wrote:Trenutno najbolji igrač Argentine i moćnog Juventusa ne smije igrati zbog Messija . Dakle opet ništa od sna o Mundialufridrih_niche wrote:
San Marino...
Totalni horor od ekipe bez dva najbolja igrača, Messija i Aguera...
Naravno, Higuain opet zasra zicer na 0:0, lol...
;)
;)
Sa dva laka torpedirao istu tu Barcelonu u lp .U izravnom dvoboju sa Lionelom je pokazao daleko više ;)
Koji Dybala...
;)
Onog pedera Ronalda ne podnosim ,ali ima zanimljiva statistika . Gaynaldo je mislim samo u zadnjoj sezoni u k.o fazi zabio golova koliko lLionel u zadnjih 5 u k.o ili tako nesto. Igrač za male utakmice . Finale Sp-a i dviju Copi su to zorno pokazale .
La joya će osvojiti taj Sp sam kada mu dozvole igrati .
Za sada Deutschland uber alles .
Guest- Guest
operw wrote:nek dode u Juve na instrukcije pobjednickog mentaliteta
Bože dragi kakav velikan . Ni 50 rasnih Njemica nisu dovoljna nagrada za tebe .
Guest- Guest
Pedro Pablo Pasculli (osvajač Svjetskog prvensta): "Argentina danas ovisi o Messiju deset puta više nego što smo mi ovisili o Maradoni 1986. godine."
End- Posts : 21177
2015-08-25
Diego Costa (reprezentativac Španije): "Kada Messi ne igra, Argentina se pretvori u drugi tim. Međutim, i naš stil igre bi bio drugačiji da je on igrao."
"U Argentini mnogo vole da kritikuju Messija. Sinoć su mogli vidjeti šta su bez njeg. Oni moraju voditi brigu o Messiju i biti zahvalni što ga imaju."
"U Argentini mnogo vole da kritikuju Messija. Sinoć su mogli vidjeti šta su bez njeg. Oni moraju voditi brigu o Messiju i biti zahvalni što ga imaju."
2015-08-25
Gabriel Batistuta (bivši reprezentativac Argentine): "Leo Messi ne treba osvojiti Svjetsko prvenstvo da bi se smatrao jednim od najvećih svih vremena."
2015-08-25
Dybala wrote:U grupnoj fazi ,mala utakmica . Kad se odlučivalo o finalistu je nestao u zemlju .fridrih_niche wrote:Zadnji put je bilo obrnuto, meni se čini...Dybala wrote:fridrih_niche wrote:Nedokazan igrač...Dybala wrote:
Trenutno najbolji igrač Argentine i moćnog Juventusa ne smije igrati zbog Messija . Dakle opet ništa od sna o Mundialu
;)
Koji Dybala...
;)
Onog pedera Ronalda ne podnosim ,ali ima zanimljiva statistika . Gaynaldo je mislim samo u zadnjoj sezoni u k.o fazi zabio golova koliko lLionel u zadnjih 5 u k.o ili tako nesto. Igrač za male utakmice . Finale Sp-a i dviju Copi su to zorno pokazale .
La joya će osvojiti taj Sp sam kada mu dozvole igrati .
Za sada Deutschland uber alles .
Guest- Guest
CR i knock out faza golovi...
Koja fama, Sinjske ti Gospe...
Ako mu ih nisu namistili suci (poklonjeni penali, nesvirani ofsajdi), onda su bili protiv Schalkea, Shaktara i sličnih velikana...
Jer, osim prošle sezone, su uvik imali najlakše moguće protivnike u knock out fazi...
Al dobro, vidin da se Fan club Gaynalda poveća i za Dybalu, lažnog Antu...
Neka vas ima, zabavni ste...
Ako mu ih nisu namistili suci (poklonjeni penali, nesvirani ofsajdi), onda su bili protiv Schalkea, Shaktara i sličnih velikana...
Jer, osim prošle sezone, su uvik imali najlakše moguće protivnike u knock out fazi...
Guest- Guest
Upravo tako...End wrote:Pedro Pablo Pasculli (osvajač Svjetskog prvensta): "Argentina danas ovisi o Messiju deset puta više nego što smo mi ovisili o Maradoni 1986. godine."
I danas bi 86.-a bila nemoguća, jer bi narkoman popusija crveni zbog igranja ruke...
VAR bi mu presudija...
Messi > Diego
<3
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:CR i knock out faza golovi...
dnevna doza kmecanja djubrovacke gluperde...
Guest- Guest
Argentina se teškom mukom kvalificirala na Svjetsko prvenstvo, no ipak, bez Messija, mnogi smatraju kako ne bi daleko dogurali.fridrih_niche wrote:Upravo tako...End wrote:Pedro Pablo Pasculli (osvajač Svjetskog prvensta): "Argentina danas ovisi o Messiju deset puta više nego što smo mi ovisili o Maradoni 1986. godine."
I danas bi 86.-a bila nemoguća, jer bi narkoman popusija crveni zbog igranja ruke...
VAR bi mu presudija...
Messi > Diego
<3
Prva činjenica koja nekako najviše “bode u oči” je ta da niti jedan igrač u argentinskoj reprezentaciji koji se ne zove Lionel Messi nije dao gol u službenoj utakmici za Argentinu već godinu dana.
U tom periodu odigrali su 11 kvalifikacijskih utakmica bez da se netko drugi upisao na listu strijelaca.
Krenimo dalje, kada Messi ne igra, Argentina osvaja 0,75 bodova po utakmici, a da je on ostao pri svojoj odluci s kojom se umirovio iz reprezentacije i ako oduzmemo njegove golove koje je postizao za momčad, oni bi bili deveti na ljestvici te ne bi putovali u Rusiju sljedeće godine.
Argentina nije još pobijedila niti jednu kvalifikacijsku utakmicu u kojoj njega nije bilo.
S Mesijem – 10 utakmica, 21 bod – Bez njega – 8 utakmica, 5 bodova
Messi je bio direktno uključen u svaki gol koji je reprezentacija postigla još od Copa Americe 2016.
U posljednje 4 utakmice, Messi je stvorio 11 od ukupnih 13 šansi za ekipu, a Argentina je od tih 11 zabila famoznih 0 golova.
samo 1 u povijesti se Argentina nije uspjela kvalificirati na SP, a bez messija nema šanse da bi vidjeli rusije, a od njega opet očekuju ponavljanje 2014. ili još gore zlato, a imaju najlošiju ekipu u cijeloj svojoj povijesti...
pele i maradona imali su bogomdane ekipe i suigrače, šteta samo da messi nije španjolac, a imao je priliku nastupati za njih...
2015-08-25
End wrote:Gabriel Batistuta (bivši reprezentativac Argentine): "Leo Messi ne treba osvojiti Svjetsko prvenstvo da bi se smatrao jednim od najvećih svih vremena."
I ja ga smatram JEDNIM OD
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:CR i knock out faza golovi...
Orjunašu što sam napisao za Gaynalda?
A nije ni Barca imala nešto teže protivnike .
Oba kluba su čisto zlo koje uništava nogomet .
Zbog PR-a ova dva debila dobijaju epitete najvećih ikad ,bi kurac tako bilo prije 20 -30godina
Guest- Guest
Očajan si i iz aviona se vidi da ti je Ronaldo uništio život (isto ko i čmarendu)fridrih_niche wrote:CR i knock out faza golovi...
scorpion wrote:Očajan si i iz aviona se vidi da ti je Ronaldo uništio život (isto ko i čmarendu)fridrih_niche wrote:CR i knock out faza golovi...
lik zabio 4 gola u finalima LS, vise nego bilo ko bilo kada on kmeci o nekim namestenim golovima i penalima.
osecam susramlje koliko je glup...
Guest- Guest
CR je PR igrač, to se slazen...
Pretvoren je u nesto sta nije, upravo na račun neinteligentnih maloljetnih obožavatelja i latentnih homoseksualaca koji ne znaju ništa o balunu...
Znaci, samo marketing ga drži tu di je...
S druge strane, Messi, sa svojim igrama, pokazuje da je najveci ikad...
I to nije PR, nego samo osjetilo vida koje ga detektira ka najboljeg ikad...
Covik je nogometni Bog i točka...
Pa on sa ovom seoskom ekipom ala Argentina ulazi u ka neke favorite, lol...
To stvarno sve govori...
;)
Pretvoren je u nesto sta nije, upravo na račun neinteligentnih maloljetnih obožavatelja i latentnih homoseksualaca koji ne znaju ništa o balunu...
Znaci, samo marketing ga drži tu di je...
S druge strane, Messi, sa svojim igrama, pokazuje da je najveci ikad...
I to nije PR, nego samo osjetilo vida koje ga detektira ka najboljeg ikad...
Covik je nogometni Bog i točka...
Pa on sa ovom seoskom ekipom ala Argentina ulazi u ka neke favorite, lol...
To stvarno sve govori...
;)
Guest- Guest
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Svjetsko prvenstvo 2018.
» počinje bitka Hrvatske za plasman na Svjetsko prvenstvo 2018. u Rusiji
» RUKOMET SVJETSKO PRVENSTVO