Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Page 5 of 12
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Sve koje si ovdje autorski objavil.vuksadinare wrote:koje?Eva_ wrote:Jesi izmislio interviewe:))
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
karađic je u skupstini molio muslimane da ne glasuju..jer ce ih takvo glasanje odvesti..na 'autostradu smrti'..i nije rekao d aje nesto nelegalno nego pokusao ih ucjeniti d ane krenu stopama hrvatske i slovenije..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
koje jeboga?Eva_ wrote:Sve koje si ovdje autorski objavil.vuksadinare wrote:koje?Eva_ wrote:Jesi izmislio interviewe:))
2015-09-08
Pa svaki dan pišeš poneki, jutros si objavil jedan sa mnom:))
2017-03-21
ne moze da bude legalno kada se radi o drzavi koja ima 3 konstitutivna narodavuksadinare wrote:....jebiga bio ej legalan referendum legalna skupstina i to je to...netko nekog mora preglasati..pizzon wrote:vuksadinare wrote:uglavnom bitno ej da s ezna tko je prvi poceo..ovo drugo nakon toga postalo nesto zamrsenijejasambrend wrote:Bosnu neće dragi Bog raspetljati tko je koga...
prvi su poceli balije i hrvati koji su hteli da preglasaju srbe,
pa i zapucali
imas dvostruke arsine
pravdas hrvatsku kada je zaostrila odnose u federaciji zbog promena u srbiji
ujedno pravdas bosnaski referendum koji na kraju ni zapad nije priznao
jer je dejton overio postojanje srpske
Guest- Guest
...ti si šuma še..Eva_ wrote:Pa svaki dan pišeš poneki, jutros si objavil jedan sa mnom:))
2015-09-08
..referendum ej bio legalan i to je karađic potvrdio kao izglasavanje u skupstini bh-a...razlika ej bila u stavovima..on niej htio neovisnu bh-a hrvati i muslimani jesu..kraj price...sto je na koncu i logicno...sve drugo su nijansepizzon wrote:ne moze da bude legalno kada se radi o drzavi koja ima 3 konstitutivna narodavuksadinare wrote:....jebiga bio ej legalan referendum legalna skupstina i to je to...netko nekog mora preglasati..pizzon wrote:vuksadinare wrote:uglavnom bitno ej da s ezna tko je prvi poceo..ovo drugo nakon toga postalo nesto zamrsenijejasambrend wrote:Bosnu neće dragi Bog raspetljati tko je koga...
prvi su poceli balije i hrvati koji su hteli da preglasaju srbe,
pa i zapucali
imas dvostruke arsine
pravdas hrvatsku kada je zaostrila odnose u federaciji zbog promena u srbiji
ujedno pravdas bosnaski referendum koji na kraju ni zapad nije priznao
jer je dejton overio postojanje srpske
2015-09-08
Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2017-03-21
..eva...tebe coha sto ti mislis da sam ja na norkinoj strani..tako reci..a nisam..i sto sam se nekidan zalagao za norku..pa zalagao sam se i za tebe..napadao norku kao i tebe...to ej toEva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2015-09-08
Eva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
Vucina je zabavan, ne treba ga doživljavati ozbiljno :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ajde epi...ljevicaru stari...jesi vezo ljiljane sa govindom..epikur37 wrote:Eva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2015-09-08
..makar u pijanom stanju..
2015-09-08
Ma tko to više prati
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Moram ga malo roštiljat, kad nema Marčela.epikur37 wrote:Eva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2017-03-21
Mene smeta nepravda. Ti si zadnji koji može nekaj prigovarat, kad si kvaran do srži.vuksadinare wrote:..eva...tebe coha sto ti mislis da sam ja na norkinoj strani..tako reci..a nisam..i sto sam se nekidan zalagao za norku..pa zalagao sam se i za tebe..napadao norku kao i tebe...to ej toEva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2017-03-21
koja nepravda?...Eva_ wrote:Mene smeta nepravda. Ti si zadnji koji može nekaj prigovarat, kad si kvaran do srži.vuksadinare wrote:..eva...tebe coha sto ti mislis da sam ja na norkinoj strani..tako reci..a nisam..i sto sam se nekidan zalagao za norku..pa zalagao sam se i za tebe..napadao norku kao i tebe...to ej toEva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2015-09-08
Ma da, prisiljen bio da se buni zasto dolaze samo bendovi iz Srbije da sviraju a ne recimo iz Sarajeva..al hajd, opet ce reci kako to nije istina..dakle, Hrvat postanes kad predjes Savu..vuksadinare wrote:pa jbg govinda te pozna i cak ste tulumarili..oces reci da laze?..dakle bio si ortodox ljevicar u bosni..i najendom promjena dolaskom u hrvatsku.. ...sa ce epi da se pravda da je u bosni morao tako radi kamuflaze ta nije bio lud reci tamo da je iskonski herceg bosanac jos da ga ubiju ne daj boze,ozlemaju ili uzmu mu posao..epikur37 wrote:Oćel to vas dvojica :D
2016-11-17
Prozivaš ljude a imaš najviše putra na glavi i smeća u dvorištu.vuksadinare wrote:koja nepravda?...Eva_ wrote:Mene smeta nepravda. Ti si zadnji koji može nekaj prigovarat, kad si kvaran do srži.vuksadinare wrote:..eva...tebe coha sto ti mislis da sam ja na norkinoj strani..tako reci..a nisam..i sto sam se nekidan zalagao za norku..pa zalagao sam se i za tebe..napadao norku kao i tebe...to ej toEva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2017-03-21
vuksadinare wrote:ajde epi...ljevicaru stari...jesi vezo ljiljane sa govindom..epikur37 wrote:Eva_ wrote:Jel sad uviđaš da ti nemaš kaj zahtijevat od Epija. Pokrij se ušima i čkomi.
2016-11-17
govinda wrote:Ma da, prisiljen bio da se buni zasto dolaze samo bendovi iz Srbije da sviraju a ne recimo iz Sarajeva..al hajd, opet ce reci kako to nije istina..dakle, Hrvat postanes kad predjes Savu..vuksadinare wrote:pa jbg govinda te pozna i cak ste tulumarili..oces reci da laze?..dakle bio si ortodox ljevicar u bosni..i najendom promjena dolaskom u hrvatsku.. ...sa ce epi da se pravda da je u bosni morao tako radi kamuflaze ta nije bio lud reci tamo da je iskonski herceg bosanac jos da ga ubiju ne daj boze,ozlemaju ili uzmu mu posao..epikur37 wrote:Oćel to vas dvojica :D
Ložiš ti njega dalje, što bi on bez svog cvijeća :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hm, jesi jos uvijek ateista? kako si ono rekao jednom sveceniku iz tvoje obitelji: Jel jos uvijek zivite od zidovskih zlatnih zuba? Sad reci da sam i to izmislio pa da dodjem u Zadar da ti usi istegnem :Depikur37 wrote:govinda wrote:Ma da, prisiljen bio da se buni zasto dolaze samo bendovi iz Srbije da sviraju a ne recimo iz Sarajeva..al hajd, opet ce reci kako to nije istina..dakle, Hrvat postanes kad predjes Savu..vuksadinare wrote:pa jbg govinda te pozna i cak ste tulumarili..oces reci da laze?..dakle bio si ortodox ljevicar u bosni..i najendom promjena dolaskom u hrvatsku.. ...sa ce epi da se pravda da je u bosni morao tako radi kamuflaze ta nije bio lud reci tamo da je iskonski herceg bosanac jos da ga ubiju ne daj boze,ozlemaju ili uzmu mu posao..epikur37 wrote:Oćel to vas dvojica :D
Ložiš ti njega dalje, što bi on bez svog cvijeća :)
2016-11-17
Page 5 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kurtijev savetnik Škeljzen Gaši: Dik Marti u pravu, imamo hiljadu UBIJENIH SRPSKIH CIVILA!
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
Page 5 of 12