Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Koji recnik a tek nivo...dobro rece onaj, Afrika sa strujom...govinda wrote:usahla picko, je li ti to dzango obecao da ce te jebat?kaja wrote:Suljo eno ti erdogan u Beogradu , aj ba malo tamo davi.
Padaj u afan kad ga vidis, masi turskom zastavom il sabljom, pa poslje kad ode malo glumi raju ba ono multi-kulti kao družiš se - dobri Bošnjak ne..
Nama si debelo dosadio iskreno rečeno..
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
ma jok nego vidim da ponavlja dzangove rijeci evo vec sedmicu dana pa pomislih mozda se necemu nada...pizzon wrote:eee bre, govinda
pa ti si totalno aut
nije valjda da si ljubomorko
2016-11-17
Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
2014-04-12
Bitno je da Srbi salju zaradu u Istanbul, ostala im navika od pradedova...pizzon wrote:govinda wrote:pa tako ste i proteklih 500 godina zaradu slali u Istanbul...pizzon wrote:govinda wrote:ne, uzivo nosim fes, boja fesa boja dresa. Nego, picko, ti neko vece jauces tu o turskom otrovu koji je za sve kriv a sad ti turski otrov dosao u Beograd i onaj tvoj Vucic se grli i ljubi sa turskim otrovom a ti slavis kao najveci janjicar dolazak sultana..idi bre u lepi kurac...pizzon wrote:uzivo nosi turban ) r
garant !
mozda vec hita za beograd
da celiva ruke erdoganu )
lepa prilika za govindu !
trucin dovodi ekipu, 180 lovatora iz turske
to je nas cilj, lova
ostave lovu, oni se vrate u tursku, mi saljemo zaradu
eee, sad je drugi " vakat "
sad je srpski " vakat "
prvo da ostave lovu, pa onda saljemo zaradu
2016-11-17
Iznimno je duhovit i produhovljen . Ja vjerujem da sve zavede kad progovori.Serbinho-3 wrote:Koji recnik a tek nivo...dobro rece onaj, Afrika sa strujom...govinda wrote:usahla picko, je li ti to dzango obecao da ce te jebat?kaja wrote:Suljo eno ti erdogan u Beogradu , aj ba malo tamo davi.
Padaj u afan kad ga vidis, masi turskom zastavom il sabljom, pa poslje kad ode malo glumi raju ba ono multi-kulti kao družiš se - dobri Bošnjak ne..
Nama si debelo dosadio iskreno rečeno..
Samo mu kažu bleeee... ovaj moze..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tocno, animira zescu raspravu, potice antagonizme, sve ko da je matanovo celjademaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
dijagram-
2015-08-09
Pa nadam se da ces shvatiti jedino da te tu volimo ko koleru . Al ti nikako..govinda wrote:ma jok nego vidim da ponavlja dzangove rijeci evo vec sedmicu dana pa pomislih mozda se necemu nada...pizzon wrote:eee bre, govinda
pa ti si totalno aut
2015-08-15
jel"tako#?dijagram wrote:Tocno, animira zescu raspravu, potice antagonizme, sve ko da je matanovo celjademaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
I ti si, braco, primijetio :-))
2014-04-12
tko ce ako necu ja, mozda tek ona,..kako se zove,...seka:)maggie13 wrote:jel"tako#?dijagram wrote:Tocno, animira zescu raspravu, potice antagonizme, sve ko da je matanovo celjademaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
dijagram-
2015-08-09
nije krv voda B-)dijagram wrote:tko ce ako necu ja, mozda tek ona,..kako se zove,...seka:)maggie13 wrote:jel"tako#?dijagram wrote:Tocno, animira zescu raspravu, potice antagonizme, sve ko da je matanovo celjademaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
dobio danas lipi smokava iz ludega gradamaggie13 wrote:nije krv voda B-)dijagram wrote:tko ce ako necu ja, mozda tek ona,..kako se zove,...seka:)maggie13 wrote:jel"tako#?dijagram wrote:Tocno, animira zescu raspravu, potice antagonizme, sve ko da je matanovo celjademaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
bas su ukusne
dijagram-
2015-08-09
Nisam ovdje da bi me vi voljeli...a sto se tice kolere, zelim vam sporu i neugodnu (kao da je smrt ugodna) smrt kakvu vec kolera donosi...kaja wrote:Pa nadam se da ces shvatiti jedino da te tu volimo ko koleru . Al ti nikako..govinda wrote:ma jok nego vidim da ponavlja dzangove rijeci evo vec sedmicu dana pa pomislih mozda se necemu nada...pizzon wrote:eee bre, govinda
pa ti si totalno aut
2016-11-17
Bjedo mizerna ... koga boli dupe sta ti želiš. Piši sultanu želje i pozdrave..govinda wrote:Nisam ovdje da bi me vi voljeli...a sto se tice kolere, zelim vam sporu i neugodnu (kao da je smrt ugodna) smrt kakvu vec kolera donosi...kaja wrote:Pa nadam se da ces shvatiti jedino da te tu volimo ko koleru . Al ti nikako..govinda wrote:ma jok nego vidim da ponavlja dzangove rijeci evo vec sedmicu dana pa pomislih mozda se necemu nada...pizzon wrote:eee bre, govinda
pa ti si totalno aut
2015-08-15
Čuj sulje, fura se na osmansko carstvo i ratnika a pobjegao tu po gaće i sendvič 90-ih. Bljak..gdje ti je bio janjicarski duh samo..
2015-08-15
Kajo, hoces kurca malo?
2016-11-17
samo akcijamaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Ti to nemaš jel se babo napio previse i fulao kao prvo.govinda wrote:Kajo, hoces kurca malo?
Drugo to ti tu nema prođu, taj bosanski šarm. Probaj na planini s ovcama.
2015-08-15
vec sam se zazeljela dobrog starog mira @:@Noor wrote:samo akcijamaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
2014-04-12
i tuluma na chatu...i jamaggie13 wrote:vec sam se zazeljela dobrog starog mira @:@Noor wrote:samo akcijamaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Govinda je dao odgovor sta je to ubilo Jugoslaviju, primitivizam.
Znaci, Govinda je ubio Jugoslaviju
Znaci, Govinda je ubio Jugoslaviju
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
chat zamro..nestala ekipa..Noor wrote:i tuluma na chatu...i jamaggie13 wrote:vec sam se zazeljela dobrog starog mira @:@N7oor wrote:samo akcijamaggie13 wrote:Nema ovdje dosade zadnjih dana..ovo sve kic namjesta, dokon bio -:-D
2014-04-12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Kurtijev savetnik Škeljzen Gaši: Dik Marti u pravu, imamo hiljadu UBIJENIH SRPSKIH CIVILA!
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
Page 10 of 12