Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Page 4 of 12
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Sud BiH oslobodio Nasera Orića za optužbe o ubijanju srpskih civila
Eva_ wrote:Daj zašuti, nema goreg prevrtljivca od tebe.vuksadinare wrote:pozivam epikura javno ovdje da demantira govindu i d amu akze da laze..jer ga je optuzio da je bio ljevicar komunistickog određenja,probosanski orjentiran dok je bio brckom..i da je sve to onda nestalo njegovim dolaskom u hravtsku..ako ga ne demantira znaci da ej govinda u pravu..i da je epi kameleon kojem se ne treba prevec vjerovati..
on je samo prikriveni ustasa i hdz sendvicar...
Guest- Guest
ustasa nisam niti hdzovac..ali jesam ancionalista...Braća wrote:Eva_ wrote:Daj zašuti, nema goreg prevrtljivca od tebe.vuksadinare wrote:pozivam epikura javno ovdje da demantira govindu i d amu akze da laze..jer ga je optuzio da je bio ljevicar komunistickog određenja,probosanski orjentiran dok je bio brckom..i da je sve to onda nestalo njegovim dolaskom u hravtsku..ako ga ne demantira znaci da ej govinda u pravu..i da je epi kameleon kojem se ne treba prevec vjerovati..
on je samo prikriveni ustasa i hdz sendvicar...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
dokazi..bez dokaza nisi vjerodostojna..pozivam te da das dokaze inace si ti lazljivica...Eva_ wrote:Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
2015-09-08
vuksadinare wrote:pozivam epikura javno ovdje da demantira govindu
:D
Pa valjda je jasno da se ja ne spuštam tako nisko da odgovaram na tvoje pozivanje a još manje na govindine podvale.
Morat ćete jedan drugog tješiti...šmrc :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Svaki tvoj post je laž. Nema linkova na vijesti. Izmišljaš događaje, izmišljaš dijaloge, tvrdiš da si upućen u državne tajne i sl. Ne treba dalje.vuksadinare wrote:dokazi..bez dokaza nisi vjerodostojna..pozivam te da das dokaze inace si ti lazljivica...Eva_ wrote:Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
2017-03-21
....he,he..daj dokaz...naravno da sam upucen u drzavne tajne onaj tko misli suprotno ne pozna me...Eva_ wrote:Svaki tvoj post je laž. Nema linkova na vijesti. Izmišljaš događaje, izmišljaš dijaloge, tvrdiš da si upućen u državne tajne i sl. Ne treba dalje.vuksadinare wrote:dokazi..bez dokaza nisi vjerodostojna..pozivam te da das dokaze inace si ti lazljivica...Eva_ wrote:Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
2015-09-08
govinda podvaljuje..pa sam si priznao jednom neuvjerljivo ga demantiorajuci po sistemu,...kh..kh..ajd kako ti kazes...ili pusto to sad govinda...vezivo si sa njim zastavu sa ljiljanima i gotova prica..epikur37 wrote:vuksadinare wrote:pozivam epikura javno ovdje da demantira govindu
:D
Pa valjda je jasno da se ja ne spuštam tako nisko da odgovaram na tvoje pozivanje a još manje na govindine podvale.
Morat ćete jedan drugog tješiti...šmrc :)
2015-09-08
Vuk aka Mata Harivuksadinare wrote:....he,he..daj dokaz...naravno da sam upucen u drzavne tajne onaj tko misli suprotno ne pozna me...Eva_ wrote:Svaki tvoj post je laž. Nema linkova na vijesti. Izmišljaš događaje, izmišljaš dijaloge, tvrdiš da si upućen u državne tajne i sl. Ne treba dalje.vuksadinare wrote:dokazi..bez dokaza nisi vjerodostojna..pozivam te da das dokaze inace si ti lazljivica...Eva_ wrote:Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
2017-03-21
kakav mata hari ja sam šeks...Eva_ wrote:Vuk aka Mata Harivuksadinare wrote:....he,he..daj dokaz...naravno da sam upucen u drzavne tajne onaj tko misli suprotno ne pozna me...Eva_ wrote:Svaki tvoj post je laž. Nema linkova na vijesti. Izmišljaš događaje, izmišljaš dijaloge, tvrdiš da si upućen u državne tajne i sl. Ne treba dalje.vuksadinare wrote:dokazi..bez dokaza nisi vjerodostojna..pozivam te da das dokaze inace si ti lazljivica...Eva_ wrote:Svi tvoji postovi su dokaz, danas jedno sutra drugo. Lažeš čim dirneš tipkovnicu.
2015-09-08
Ne, ti spavaš sa Šeksom, ti si Mata Hari, forumska špijunka.
2017-03-21
eva pazi se..otvaram crnu belesku..Eva_ wrote:Ne, ti spavaš sa Šeksom, ti si Mata Hari, forumska špijunka.
2015-09-08
Sve što znaš o meni, to je tako malo...vuksadinare wrote:eva pazi se..otvaram crnu belesku..Eva_ wrote:Ne, ti spavaš sa Šeksom, ti si Mata Hari, forumska špijunka.
2017-03-21
mozda da..a i mozda ne... ..Eva_ wrote:Sve što znaš o meni, to je tako malo...vuksadinare wrote:eva pazi se..otvaram crnu belesku..Eva_ wrote:Ne, ti spavaš sa Šeksom, ti si Mata Hari, forumska špijunka.
2015-09-08
Uvijek moš izmislit, ne bi ti bilo prvi put.
2017-03-21
..pa kad sam ja o kome iznio podatke kao neki drugi ovdje?...ja ni's takav..to mozemo samo u cetri oka...nego deder dajte mi vamo epikura.....Eva_ wrote:Uvijek moš izmislit, ne bi ti bilo prvi put.
2015-09-08
Jesi izmislio interviewe:))
2017-03-21
vuksadinare wrote:uglavnom bitno ej da s ezna tko je prvi poceo..ovo drugo nakon toga postalo nesto zamrsenijejasambrend wrote:Bosnu neće dragi Bog raspetljati tko je koga...
prvi su poceli balije i hrvati koji su hteli da preglasaju srbe,
pa i zapucali
Guest- Guest
koje?Eva_ wrote:Jesi izmislio interviewe:))
2015-09-08
....jebiga bio ej legalan referendum legalna skupstina i to je to...netko nekog mora preglasati..pizzon wrote:vuksadinare wrote:uglavnom bitno ej da s ezna tko je prvi poceo..ovo drugo nakon toga postalo nesto zamrsenijejasambrend wrote:Bosnu neće dragi Bog raspetljati tko je koga...
prvi su poceli balije i hrvati koji su hteli da preglasaju srbe,
pa i zapucali
2015-09-08
Sve koje si ovdje autorski objavil.vuksadinare wrote:koje?Eva_ wrote:Jesi izmislio interviewe:))
2017-03-21
Page 4 of 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Kurtijev savetnik Škeljzen Gaši: Dik Marti u pravu, imamo hiljadu UBIJENIH SRPSKIH CIVILA!
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
» Jutarnji: blizu Damaska ubijeno najmanje 16 civila, Advance: U Mosulu izvučeno već više od 200 tijela civila
» Žale se na Nasera,Gotovinu...'Moju su mlađu sestru ubili ni krivu ni dužnu'
» HAG OSLOBODIO MILOŠEVIĆA,
» Sud oslobodio mladića koji je otkrio toplu vodu
Page 4 of 12