Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Profesorica zbog seksa s učenikom završila u zatvoru
nije politicki korektnokic wrote:
cuj zatvor, ja ne vidim zrtvu i stetu..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
novi moralni system koji je popunio prazninu napustanjem tradicionalnih vrijednosti mora da pokaze misice jer nema utociste ni u tradiciji niti intimno medu ljudima nego samo u histeriji koju mediji prosipajuprckov wrote:nije politicki korektnokic wrote:
ah da, I obrazovne institucije okupirane sa isto tako histericnim ljevicarskim debilizmom
2014-04-19
Sva sreća da hrvatska država ne pati od takvih debilizama pa zna prepoznati da je maloljetnik na prijevaru naveo nedužnog svećenika da ga napije i izguzi. Ne padamo mi na takve tipične debilne ljevičarske navlakušeprckov wrote:novi moralni system koji je popunio prazninu napustanjem tradicionalnih vrijednosti mora da pokaze misice jer nema utociste ni u tradiciji niti intimno medu ljudima nego samo u histeriji koju mediji prosipajuprckov wrote:nije politicki korektnokic wrote:cuj zatvor, ja ne vidim zrtvu i stetu..
ah da, I obrazovne institucije okupirane sa isto tako histericnim ljevicarskim debilizmom
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
ti I dalje na pederlukuOh_Femder wrote:Sva sreća da hrvatska država ne pati od takvih debilizama pa zna prepoznati da je maloljetnik na prijevaru naveo nedužnog svećenika da ga napije i izguzi. Ne padamo mi na takve tipične debilne ljevičarske navlakušeprckov wrote:novi moralni system koji je popunio prazninu napustanjem tradicionalnih vrijednosti mora da pokaze misice jer nema utociste ni u tradiciji niti intimno medu ljudima nego samo u histeriji koju mediji prosipajuprckov wrote:nije politicki korektnokic wrote:cuj zatvor, ja ne vidim zrtvu i stetu..
ajd neka te onda, necu te ometat
2014-04-19
Taj protestantski mentalitet je ponekad retardiran. Da je to napravila u Francuskoj možda bi jednog dana bila.prva dama države.
Samo trpaj.
osjecam da mi je sad krivo sto nisam isao u skolu, mozda bi i mene profacica zavela, ovak sam se jadan morao ebeno trudit da zbarim neku curku
2015-07-23
S da se radi o profi i učenici?prckov wrote:nije politicki korektnokic wrote:
T.- Posts : 17557
2014-04-14
da se sexala s nekim kozojebom nebi joj nis bilo
A razlog je isti onaj zašto je otac od maloga obavijestio policiju...
svasta, ne pruzaju se takve sanse klincima da nes poseksaju i jos da imaju sigurno i dobru ocjenu :DTotenkopf wrote:Onda bi svi muški na forumu navijali da ga se kastrira ili objesi...
A razlog je isti onaj zašto je otac od maloga obavijestio policiju...
glupi zavidni imbecil od oca
» Matičarka koja je odbila vjenčati gay par završila u zatvoru
» transrodna zatvorenica završila u muškom zatvoru jer je napravila djecu dvijema zatvorenicama
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Škot zbog šaljivog videa sa mopsom završio u zatvoru
» Matičarka koja je odbila vjenčati gay par završila u zatvoru
» transrodna zatvorenica završila u muškom zatvoru jer je napravila djecu dvijema zatvorenicama
» Profesorica iz Srbije: Na Krku su mi dvaput izbušili gume zbog beogradskih tablica
» Škot zbog šaljivog videa sa mopsom završio u zatvoru
Page 2 of 2