Devojke se ne trezne subotom
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Devojke se ne trezne subotom
nemoj sad, nemam vremena...tako otprilike.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
što je nama koji imamo kćerke razlog za zabrinutost...
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
je, svakako.kaja wrote:Upravo tako.RayMabus wrote:Žene teže podnose alkohol zato toliko pijanih njih a ne toliko zbog količine alkohola koje su popile
reci, a koga ti tješiš, sebe ili ???
2017-10-06
Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.Fénix wrote:Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Tolerancija je individualna stvar. Koja tetka je kao mlada mogla sa drugaricom da popije gajibu piva.Noor wrote:pa zato to i jest problem, a ne to što žene teže podnose alkohol....pilo se i prije, al se pilo s pameću.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
i dostojanstvom
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Tko priča o tom mraku, to se podrazumijeva od postanka svemira. Nego o potpunom nedostatku visokih kulturnih i društvenih manira. Masa stvari koja je iz kuće izašla a danas se ne smatraju nikakvim odgojnim propustima dok se prije 80-90 godina smatralo nezamislivim. Tko se odgajao na Americi, liberalizmu i ljudskim pravima, taj je za potpuno recikliranje.dzango wrote:Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.
Guest- Guest
Noor wrote:oduvijek je to tako, pa ipak nikad nisu pijane ležale po parkovima, ulicama i haustorima.RayMabus wrote:Žene teže podnose alkohol zato toliko pijanih njih a ne toliko zbog količine alkohola koje su popile
iskreno, znam ja žena pa i s ovog foruma i puno mlađih od sebe koje su mogle mene složit pod stol. Ali kvaka je da je danas društveno prihavljivo da se žene saseru... što je zanimljivo, jer bi bilo logičnije, bar meni, da je feminizam išao u smjeru toga da nije društveno prihvatljivo da se muškarci saseru, a ne da žene sustižu muškarce u svemu što ne treba...
dzango wrote:Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.Fénix wrote:Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:
pa od cigarata neš ležat u kontejneru ni završit na hitnoj ni sa glavom u WC školjci...
cigareta je najmanje zlo, trava malo veće, alkohol osjetno veće, a koks i žuto su totalno sranje
i to je točno..dzango wrote:Tolerancija je individualna stvar. Koja tetka je kao mlada mogla sa drugaricom da popije gajibu piva.Noor wrote:pa zato to i jest problem, a ne to što žene teže podnose alkohol....pilo se i prije, al se pilo s pameću.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
i dostojanstvom
mada, i tolerancija je podložna promjenama...danas mi je dovoljno samo čaša piva ili vina da ga osjetim , a u srednjoj i na faxu trebalo je, a i moglo...i puno više
2017-10-06
...to se napijaju jer znaju da su za koju godinu kandidati za mobilizacijski poziv
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da. Ali ako su ti cigarete bauk, na ostalo i ne pomišljaš. Sve je stvar određivanja granica.marcellus wrote:dzango wrote:Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.Fénix wrote:Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:
Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.
pa od cigarata neš ležat u kontejneru ni završit na hitnoj ni sa glavom u WC školjci...
cigareta je najmanje zlo, trava malo veće, alkohol osjetno veće, a koks i žuto su totalno sranje
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
slici li na tebe i treba li joj puno sminke da se uljepsa? :-Ddzango wrote:Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.Fénix wrote:Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
samo nam je to zadnje na istom mjestu u nizumarcellus wrote:dzango wrote:Nema tolerancije za narkotike i alkohol. Ja moju ćeru podmićujem šminkom i krpicama po izboru u zamenu da ne proba cigarete.Fénix wrote:Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:
Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Nisi u kondiciji. Nisam ni ja. Kada ni se rodila ćerka, popio sam litar Vinjaka i ništa.Noor wrote:i to je točno..dzango wrote:Tolerancija je individualna stvar. Koja tetka je kao mlada mogla sa drugaricom da popije gajibu piva.Noor wrote:pa zato to i jest problem, a ne to što žene teže podnose alkohol....pilo se i prije, al se pilo s pameću.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
i dostojanstvom
mada, i tolerancija je podložna promjenama...danas mi je dovoljno samo čaša piva ili vina da ga osjetim , a u srednjoj i na faxu trebalo je, a i moglo...i puno više
znam, ali eto i sam kažeš što je kvaka...nekad to nije bilo, pa su se tako i ponašale. danas u nedjeljna jutra leže po parkovima i parkiralištima, razbacanih štikli i minica ober guzice. fuj!marcellus wrote:Noor wrote:oduvijek je to tako, pa ipak nikad nisu pijane ležale po parkovima, ulicama i haustorima.RayMabus wrote:Žene teže podnose alkohol zato toliko pijanih njih a ne toliko zbog količine alkohola koje su popile
iskreno, znam ja žena pa i s ovog foruma i puno mlađih od sebe koje su mogle mene složit pod stol. Ali kvaka je da je danas društveno prihavljivo da se žene saseru... što je zanimljivo, jer bi bilo logičnije, bar meni, da je feminizam išao u smjeru toga da nije društveno prihvatljivo da se muškarci saseru, a ne da žene sustižu muškarce u svemu što ne treba...
2017-10-06
pa i nisam, izašla sam iz nje, a i kad sam bila, nikada ovako kao ove cure danas.dzango wrote:Nisi u kondiciji. Nisam ni ja. Kada ni se rodila ćerka, popio sam litar Vinjaka i ništa.Noor wrote:i to je točno..dzango wrote:Tolerancija je individualna stvar. Koja tetka je kao mlada mogla sa drugaricom da popije gajibu piva.Noor wrote:pa zato to i jest problem, a ne to što žene teže podnose alkohol....pilo se i prije, al se pilo s pameću.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
i dostojanstvom
2017-10-06
meni je ruzno vidjet naroljano zensko, bljak
i muske je ruzno vidjet al zenske ufffa
Ima ih što ih ne moš gledat ni ako su trijezne...
T.- Posts : 17557
2014-04-14
ma i da je najljepsa, jos ako pocne rigatiTotenkopf wrote:Ovisi kakva je ženska...Leviathan2 wrote:meni je ruzno vidjet naroljano zensko, bljak
Ima ih što ih ne moš gledat ni ako su trijezne...
aam to je norka, apismejker wrote:sel meni cini,ili su avatari postali vetji..prvo mi u oko upala Norkina guzica...
dobro, nemam zamjerke
RayMabus wrote:U biti veći je problem šta nemoš pijan jebatLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
Slijed evolucijskih i socijalnih kretanja ili vanjski utjecaji?#
Jednom pokušao, odustao
haha slažem se..ja ovo uvik govorim "prvo se poševimo, pa onda pijemo" ..inače ne osjećam kurca moga i nikako svršit, dopizdi ubadat do besvjesti, a kurac ti kao anesteziran od alkohola hahah sranje.
inače obožavam se sa ženskom naroljat, koje se tada pizdarije izvode haha.. ako nepiješ produži
Last edited by kserks_ on 8/10/2017, 19:26; edited 2 times in total
Gost- Guest
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Devojke nemojte sa njima gubiti vreme!
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Page 3 of 4