Devojke nemojte sa njima gubiti vreme!
Page 1 of 1
Devojke nemojte sa njima gubiti vreme!
https://www.alo.rs/astro/muskarci-rodeni-u-ova-3-znaka-beze-od-braka-ko-davo-od-krsta-jedan-je-posebno-opasan/344579/vest?ref=aklamator&utm_source=aklamator_com&utm_medium=informer_rs_svet_feed&utm_campaign=Muskarci_rodjeni_u_ova_3_znaka_beze
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Devojke nemojte sa njima gubiti vreme!
Sve su udavace, pa gube vreme...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
brak??...nekom paše,nekom ne...sasvim odlicno se osjecam u neobaveznoj vezi..svak na svom teritoriju naravno..
Guest- Guest
Izdrkam ga u pet minuta i miran san ostatak dana. Ne vrijede one toliko da bi joj dao da mi kljuca 24 sata dnevno u mojoj kući radi pet minuta seksa koje mogu i sam obavit.
Hrpa njih se neće ni udat. Nema to tko ženit a niti su većina njih poželjne.
Hrpa njih se neće ni udat. Nema to tko ženit a niti su većina njih poželjne.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kad nam totalno padne natalitet onda će se nešto morat mijenjati jer inače ovako nastavi li se dalje to je izumiranje.
Moraš računat da ćeš uvik imat 10 do 15% onih koji neće imat svoju djecu čak i kad je sve namješteno ok.
I sad nastavit spavat i igrat igrice. Žene su me prestale zanimat odavno a šta san stariji ne povećava mi se želja nego sve više ne želim nikoga jer one su problem i nevaljaju.
Nema njih tko ženit. Pola njih ne može nać muža.
Moraš računat da ćeš uvik imat 10 do 15% onih koji neće imat svoju djecu čak i kad je sve namješteno ok.
I sad nastavit spavat i igrat igrice. Žene su me prestale zanimat odavno a šta san stariji ne povećava mi se želja nego sve više ne želim nikoga jer one su problem i nevaljaju.
Nema njih tko ženit. Pola njih ne može nać muža.
2014-04-11
Spava do maloprije , sad kavica. Razmišljam oću li se opet uvalit ispod deke il malo na igrice. Uživam kao samac. Ža mi je šta nije bilo kad san se ja tija vezat al mi nije uopče ža šta se nisan veza s nekom samo da se vežem.
Drage cure će imat problema s traženjem kvalitetnog muža jer to je danas problem nać.
Imam nekoliko familja koje znam a imaju petero i više dice i sad zamisli koliko to žena nema djecu il ima samo jedno kad je natalitet oko 1,5 djece po ženi.
To ti je masa neudani. Nema ih tko ženit.
Drage cure će imat problema s traženjem kvalitetnog muža jer to je danas problem nać.
Imam nekoliko familja koje znam a imaju petero i više dice i sad zamisli koliko to žena nema djecu il ima samo jedno kad je natalitet oko 1,5 djece po ženi.
To ti je masa neudani. Nema ih tko ženit.
2014-04-11
Ja kad videh naslov pomislih da se odnosi generalno na stanje u rvacku... :)
Haha :D.Stanojko wrote:Ja kad videh naslov pomislih da se odnosi generalno na stanje u rvacku... :)
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Devojke se ne trezne subotom
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Vreme Zla
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Vreme Zla
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Page 1 of 1