Devojke se ne trezne subotom
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Devojke se ne trezne subotom
Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
Slijed evolucijskih i socijalnih kretanja ili vanjski utjecaji?#
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Smanjit će nam se pišo ako tako nastavitemaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
U biti veći je problem šta nemoš pijan jebatLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
Jednom pokušao, odustao
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
smanjile smo svoje komparativne prednosti. Nikakav extrem ne donosi dobro.RayMabus wrote:Smanjit će nam se pišo ako tako nastavitemaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
2014-04-12
ti si praktican, k'o i ja -:-DLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
2014-04-12
da, dob se sve vise snizava.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Roditelji sve nemocniji, a sve veci utjecaj okolisa i medijske manipulacije.
2014-04-12
ma i ako hebes to je samo mrljanje, drugi dan te sram pogledat u ogledalo,RayMabus wrote:U biti veći je problem šta nemoš pijan jebatLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
Jednom pokušao, odustao
tu si u pravu sto posto
:Dmaggie13 wrote:ti si praktican, k'o i ja -:-DLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
brzo usvajam pravila igre
Pa sad... ne mora da znači.Leviathan2 wrote:ma i ako hebes to je samo mrljanje, drugi dan te sram pogledat u ogledalo,RayMabus wrote:U biti veći je problem šta nemoš pijan jebatLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
Jednom pokušao, odustao
tu si u pravu sto posto
2014-04-19
dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
što je nama koji imamo kćerke razlog za zabrinutost...
brzo zakljucujes i biras laksi put :-PLeviathan2 wrote::Dmaggie13 wrote:ti si praktican, k'o i ja -:-DLeviathan2 wrote:pa ni ja nisam bas cugao, uglavnom sam brzo skuzio da pijan nema sanse za zbarim neku curkumaggie13 wrote:Muskarci se feminiziraju, zene postaju muskarci.
brzo usvajam pravila igre
2014-04-12
Strašno. Još umrtnička škola gde je gandža potpuno legitimna.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
2014-04-19
dzango wrote:Strašno. Još umrtnička škola gde je gandža potpuno legitimna.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Ma lako za gandžu
Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Guest- Guest
Kurac lako. Uz gandžu ide i ostalo. A imaju samo 14-15 godina. Nisu to matori konji već praktično deca.marcellus wrote:dzango wrote:Strašno. Još umrtnička škola gde je gandža potpuno legitimna.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Ma lako za gandžu
2014-04-19
Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
2014-04-19
Vjeruj mi, cijena tolerancije. Inače bi puno toga letjelo u društvu niti bi bilo što od toga što se servira ikad prošlo. Tko se oslanja na društvo, on u konačnici dobije govedo, a ne čovjeka.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Guest- Guest
pa zato to i jest problem, a ne to što žene teže podnose alkohol....pilo se i prije, al se pilo s pameću.dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
i dostojanstvom
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
nemoj sad, nemam vremena...tako otprilike.dzango wrote:Cena nebavljenja decom. Višak para, manjak priče i bavljenja njima.Fénix wrote:Cijena tolerancije i tzv. 'napretka'.marcellus wrote:dzango wrote:Ovde nije reč o ženama već o devojčicama. Što zaista jeste problem. Znam po drugaricama svoje ćerke. Deca od 15 godina gutaju eksere i loču do iznemoglosti.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Devojke nemojte sa njima gubiti vreme!
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
» ZA NJIM SU LUDELE SVE DEVOJKE, A SADA SE PONOVO OŽENIO!
» Ispraznili teretanu nakon gasova devojke: "Mislili su da je kanalizacija"
» "Trebalo bi da se zapitaju Hrvati zašto im devojke vole Srbe":
» 500 NEOŽENJENIH ŽIVI U MIONICI, A NAŠE DEVOJKE NEĆE NA SELO
Page 2 of 4