POREZNA IMA NOVE METE YouTuberi, Instagram zvijezde, igrači igrica i kockari
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: POREZNA IMA NOVE METE YouTuberi, Instagram zvijezde, igrači igrica i kockari
beeeeeljorion wrote:Leviathan2 wrote:koja prikolica krava te ne ubolaorion wrote:Leviathan2 wrote:hehehe, i meni j e tako doslo za parking, kaznili me jer je auto virio izvan parkirnog mjesta,orion wrote:kad iduće godine počnu stizati porezna rješenja sa klauzulom: žalba ne odgađa izvršenje - biće zabava
rekog nema problema gospodo, platih, sud, duzina auta i duzina parkirnog mjesta, s vjestakom naravno, ja platio kaznu 40 eura oni platili meni 572 eura plus vjestaka i sud :D
kako god meni auto virio 30 cm van a nigdje nema u propisu da se takovi automobili moraju parkirat na posebnim mjestima niti su takova igdje dostupna, sledeci tjedan vidim obavjesti da prefarbavaju parking, bas me zanima hoce li izvuci duzine van malo :D
..... gđe bi stao kad voziš land rover s prikolicom ......
europske standarde budu mijenjali zbog tebe ...
imam karavana koji je bio namjenjen za mrtvacka kola al tip u medjuvremenu propao pa sam ga dobio u pol cjene, sad trazim kupca da ga utopim :D
..... a šta dete zna.... čita i vizualitzira pročitano
Re: POREZNA IMA NOVE METE YouTuberi, Instagram zvijezde, igrači igrica i kockari
ebiga neplacam porez an oluje a to je samo ejdna Moc,dakle uzivajte uskoro ja od Zemlje uzimam porez ili bolje receno DANAK
Guest- Guest
pustite covjeka na miru i da je znao nije njegova firma niti je on gazda..onaj tko je vlasnik trebao je rec..agrokor nije drzavna firma pa da je maric kao jedan od drzavnih direktora morao nesto reci...zar bi trener cacic sad trebao reci sto se dogadja u hns-u...?..ne bi..to bi trebao reci suker kao predsjednikPinochet wrote:majko isusova.. u todorića i druge firme nesmiju uć.. a vatati će nekoga tko je zaradio 200$ preko interneta, a todorić im spraši 15milijardi kuna ništa
ovo ti dođe doslovno da počneš mlatit HDZovce što su nam doveli ovu vlast
doslovno bi trebala oktobarska revolucija, gdje bi HDZovci bili Romanovi..
Kermit-
2014-04-17
Čardaka nerma na ovim temama, oni se više bave đapićevim dijetama i kupnjom novih mlažnjaka
Kermit-
2014-04-17
ajukuratz :Dasilovski wrote:Čardaka nerma na ovim temama, oni se više bave đapićevim dijetama i kupnjom novih mlažnjaka
Zejebo si se, i to gadno. Nije 15, već najmane duplo toliko ;PPinochet wrote:majko isusova.. u todorića i druge firme nesmiju uć.. a vatati će nekoga tko je zaradio 200$ preko interneta, a todorić im spraši 15milijardi kuna ništa
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
todo ima pravo, ni zrno zita cardaku, ni lipe nista nula
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Klinci na zapadu žele biti YouTuberi u Kini Astronauti
» Od "igrica" do $3 milijarde
» TV zvijezde rođene u ratu
» Vlada najavila nove naknade za nove branitelje
» Klinci na zapadu žele biti YouTuberi u Kini Astronauti
» Od "igrica" do $3 milijarde
» TV zvijezde rođene u ratu
Page 4 of 4