Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
Page 6 of 6
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Pretukli mačku, obesili o štrik za veš i zadavili plastičnom trakom
ahhhh...nije za javnost...Triny wrote:ahh Angie...pismejker wrote:ahhhh ljubav moje mladosti...cuj i nema previs razlike u gradji tijela..Noor wrote:ma glumata, umišlja da je lara croftRegoč wrote:U Kaji čuči veliki sadist.Noor wrote:
ma ti si strašna, evo sveto se odmah narajcao. i serbinho.
šta će on njoj ovo ono...sad će ona njega, bum tras..high kick...a kad ono - pljus šamarčina i wanna be lara leži na podu
Guest- Guest
meni povjest predavala neka katja,jest bila stroga,stalno se zalila da mi djeca puno skacemo i dizemo prashinu pa kad ona udje mora to udisati ali bar nismo smrdili ko oni u pubertetuLeviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
Last edited by My Brother Billo on 7/10/2017, 20:56; edited 1 time in total
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
yebote...pa uglavio si ocne jabucice,znas gdje juce,pa pored stabala ne vidis sumu..a Irudati...Leviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
Guest- Guest
i mene... :)Leviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
Trinity-
2014-04-17
nije, nije...pismejker wrote:ahhhh...nije za javnost...Triny wrote:ahh Angie...pismejker wrote:ahhhh ljubav moje mladosti...cuj i nema previs razlike u gradji tijela..Noor wrote:ma glumata, umišlja da je lara croftRegoč wrote:
U Kaji čuči veliki sadist.
šta će on njoj ovo ono...sad će ona njega, bum tras..high kick...a kad ono - pljus šamarčina i wanna be lara leži na podu
Trinity-
2014-04-17
definitivno..i sa respectom...Triny wrote:nije, nije...pismejker wrote:ahhhh...nije za javnost...Triny wrote:ahh Angie...pismejker wrote:ahhhh ljubav moje mladosti...cuj i nema previs razlike u gradji tijela..Noor wrote:
ma glumata, umišlja da je lara croft
Guest- Guest
i ti imas problema s ocima :DTriny wrote:i mene... :)Leviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
navodno izgleda ebozovno?
aha...neka blokada kad su forumaši u pitanju... :DLeviathan2 wrote:i ti imas problema s ocima :DTriny wrote:i mene... :)Leviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
Trinity-
2014-04-17
znao sam :DTriny wrote:aha...neka blokada kad su forumaši u pitanju... :DLeviathan2 wrote:i ti imas problema s ocima :DTriny wrote:i mene... :)Leviathan2 wrote:jebate, svi vidili kaju osim mene, lastane sto nije u redu s mojim ocima
na ulici uocavam i papirice po cesti a kamoli ne neku zensku, ovdje na forumu skoro pa coraf
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
zavisi kako gdje i ukojim situacijama,mozes zavrsiti i u zatvoru u nekim liberalnim stejtovima.a ako prolazis trening za dozvolu za nosenje oruzja (za posjedovanje ti ne treba) sherif ce ti reci da upotreba oruzja mora biti posljednja opcija,znaci ako mozes iz svoje kuce pobjeci recimo na zadnja vrata,moras pobjeci,moras iskoristiti sve opcije da ne dodje to upotrebe oruzja,tak ako si satjeran u cosak i uljez ide na tebe sa ciljem da te zgromi imas pravo pucati,ljudi pricaju budalestine,oruzje nije za kurcenje .Serbinho-3 wrote:Jedan u Cikagu, dolazio kod mene na pumpu, video da radim, ozbiljan, hteo me kod sebe u zeleznicu, 22$ tada na sat se placalo, sin pilot na Apache.
Prica mi jednom, usao u kucu, vidi dva lopova.
Pitam ga ja...." i sta se desilo"..
Kaze on..."Nista, uzeo pistolj, ubio obojicu bez razmisljanja"...
Nije odgovarao nista, nadjes budalu na svom private property, ubiješ ga bez posledica.
My Brother Billo- Posts : 2237
2017-04-17
Ja sam na pse.marcellus wrote:postupiti s njima na isti način
ako sam na išta osjetljiv to su mačke... na ljude i pse ne toliko, pogotovo na ljude
To su tako dobra bića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 6 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Štrik, metak
» štrik za ovog lika
» Beljak:'Suverenisti mogu svoju borbu objesiti macku od rep'
» Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu
» Ustaše pretukli dvojicu američkih vojnika
» štrik za ovog lika
» Beljak:'Suverenisti mogu svoju borbu objesiti macku od rep'