Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/foto-pretuceni-srbin-iz-gvozda-moji-me-godinama-tuku-prijete-ubojstvom-i-tjeraju-zato-sto-sam-ozenio-hrvaticu-1167415/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je'l ovo crvenkasti:Pretukli Srbina jer je oženio Hrvaticu
ovo puija,vuucka i ekipu ne zanima..ko te jebe izdajico..ozenio si ustasicu,sluzio ustasku vojsku..tu dileme nema..
2015-09-08
Ljudi su pokvareni
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Dragić Rade prepun sarkazma napominje kako mu je prije izbora na kućnu adresu stiglo pismo koje potpisuju Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović, a u kojem obećavaju da će se boriti protiv politike zastrašivanja kojom se koriste “neke stranke, ali i dio katoličke crkve”:
- “To je licemjerno! Događa se upravo suprotno! Ja jesam zastrašen, ali nikako od onih koje su naveli u svom predizbornom pismu. Nego od onih koji su glasali za SDSS”,
ma laže Rade, laže ko pas...ustaša jedan
- “To je licemjerno! Događa se upravo suprotno! Ja jesam zastrašen, ali nikako od onih koje su naveli u svom predizbornom pismu. Nego od onih koji su glasali za SDSS”,
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
sto odsto..pitajte crvenkastog i pizzonaNoor wrote:Dragić Rade prepun sarkazma napominje kako mu je prije izbora na kućnu adresu stiglo pismo koje potpisuju Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović, a u kojem obećavaju da će se boriti protiv politike zastrašivanja kojom se koriste “neke stranke, ali i dio katoličke crkve”:
ma laže Rade, laže ko pas
2015-09-08
..i debota,soru,jastreba pogotovo...
2015-09-08
2014-04-16
moralo se malo očešati katoličku crkvu iako je istina da je SPC leglo gnoja i smrada na ovim prostorima što se tiče nacionalnih pitanjaNoor wrote:Dragić Rade prepun sarkazma napominje kako mu je prije izbora na kućnu adresu stiglo pismo koje potpisuju Milorad Pupovac i Vojislav Stanimirović, a u kojem obećavaju da će se boriti protiv politike zastrašivanja kojom se koriste “neke stranke, ali i dio katoličke crkve”:
Šandor Winnetou-
2017-12-31
zabrinut sam za crvenkastog..zato on kukmace da je hrvat...jer zena hrvatica on srbin..caci na oci ne moze izaci
2015-09-08
A svašta
A neznan šta bi reka
Ono moraš bit debil da se diraš u dicu
A neznan šta bi reka
2014-04-11
to im je specajalitet...mog susjeda u sinju hrvata koji je ozenio srpkinju..oni su bili iz mjesanog sela kraj Vrlike...njegovoj zeni brat i otac su prijetili 1991 prije izbijanja rata..da ce joj prosvirati glavu njoj,muzu i napose malim 'ustasama'....danas je ona ovdje oni u srbiji..plus brat joj je osumnjicen za zlocine..RayMabus wrote:A svašta
A neznan šta bi reka
2015-09-08
Pupi vrijedno radi, ponekad javno, ali najčešće iza leđa... i u Brisel šalje 'objektivne' informacije o stanju u zemlji, pa na osnovu toga EK donosi izvješće kako u Hrvatskoj eskalira rasistički govor mržnje protiv Srbavuksadinare wrote:ovo puija,vuucka i ekipu ne zanima..ko te jebe izdajico..ozenio si ustasicu,sluzio ustasku vojsku..tu dileme nema..
al, oni svoje smiju prebijati i terorizirati, to se ne računa
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Napadi i zastrašivanja djece prelaze nacionalna pitanja jer nebitno čija su
Nevalja to
Nevalja to
2014-04-11
napadi na hravte se ne racunaju...to se podrazumjeva pdo normalno..napad na srbina izdajicu opravdano...jer se druzi sa hrvatima,ozenio hrvaticu i jos povrh svega sluzio hrvatsku vojsku..oprosta nema..to ce biti uvedeno i u zakone EU-a...Noor wrote:Pupi vrijedno radi, ponekad javno, ali najčešće iza leđa... i u Brisel šalje 'objektivne' informacije o stanju u zemlji, pa na osnovu toga EK donosi izvješće kako u Hrvatskoj eskalira rasistički govor mržnje protiv Srbavuksadinare wrote:ovo puija,vuucka i ekipu ne zanima..ko te jebe izdajico..ozenio si ustasicu,sluzio ustasku vojsku..tu dileme nema..
al, oni svoje smiju prebijati i terorizirati, to se ne računa
2015-09-08
Taj Rade je dobio garantno pismo od Milorada i ima da ćuti.
Ženidbom sa ustaško katoličkom koljačicom se samo doveo u kalendarski košmar.
Guest- Guest
rade zaboravio na brzinu da je bilo isto i prije nego se oženio što se tiče srpskih običajakofein wrote:Taj Rade je dobio garantno pismo od Milorada i ima da ćuti.
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Možda jesam, možda nisam, moje srce tajnu krije.
crvenkasti-
2014-04-17
Nisam to ja, ja nisam više Srbin. Hrvat.
crvenkasti-
2014-04-17
Sigurno ga ne tuku zbog Hrvatice koja rađa male Srbe. Zbog služenja ustaške vojske vrlo moguće. Mada opet, u pitanju je dnevno.hr.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crvenkasti
» Đaba ti je sad crvenkasti.!
» Raspevani Crvenkasti
» Crvenkasti, jesil'to ti? :D
» Crvenkasti izdajica
» Đaba ti je sad crvenkasti.!
» Raspevani Crvenkasti
» Crvenkasti, jesil'to ti? :D
» Crvenkasti izdajica
Page 1 of 2