Dodik bi da otcepi RS, odmah preseći koridor"
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Zagreb -- Nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da ukoliko bi došlo do otcepljenja Republike Srpske odmah treba preseći koridor.
IZVOR: TANJUG PETAK, 6.10.2017. | 11:17
Kako kaže, predsednik Milorad Dodik preduzima sve da bi do otcepljenja došlo, a presecanje koridora bi bilo "za par sati gotovo".
Mesić je za Dnevnik D rekao da je Dodik na vlast došao kao veliki kritičar Slobodana Miloševića, a da je potom promenio svoj pravac političkog delovanja.
"Ja mislim da on (Dodik) iskreno veruje da BiH može da se podeli i da u tom smislu on sve preduzima. Međutim njega će vreme razuveriti kao i mnoge druge. BiH je nedeljiva i na ovom prostoru ta arhitektura je do kraja završena, prema tome svako ko troši energiju i sredstva na neostvarive ciljeve čini gluposti", rekao je Mesić i dodao:
"Kada bi neko otcepio deo Bosne i Hercegovine, da se ja pitam, presekao bih koridor i to bi bilo za par sati gotovo", rekao je Mesić.
Zagreb -- Nekadašnji predsednik Hrvatske Stjepan Mesić izjavio je da ukoliko bi došlo do otcepljenja Republike Srpske odmah treba preseći koridor.
IZVOR: TANJUG PETAK, 6.10.2017. | 11:17
Kako kaže, predsednik Milorad Dodik preduzima sve da bi do otcepljenja došlo, a presecanje koridora bi bilo "za par sati gotovo".
Mesić je za Dnevnik D rekao da je Dodik na vlast došao kao veliki kritičar Slobodana Miloševića, a da je potom promenio svoj pravac političkog delovanja.
"Ja mislim da on (Dodik) iskreno veruje da BiH može da se podeli i da u tom smislu on sve preduzima. Međutim njega će vreme razuveriti kao i mnoge druge. BiH je nedeljiva i na ovom prostoru ta arhitektura je do kraja završena, prema tome svako ko troši energiju i sredstva na neostvarive ciljeve čini gluposti", rekao je Mesić i dodao:
"Kada bi neko otcepio deo Bosne i Hercegovine, da se ja pitam, presekao bih koridor i to bi bilo za par sati gotovo", rekao je Mesić.
Guest- Guest
Re: Dodik bi da otcepi RS, odmah preseći koridor"
to, dabome,
mesic je nasa nada
da se to i ostvari
mesic je nasa nada
da se to i ostvari
Guest- Guest
ih kad vas meske potjera pa presjece
2014-04-19
Nemoj ga samo presijecati ko i '92...
2016-11-17
http://www.blic.rs/vesti/republika-srpska/dodik-umisljeni-mirotvorac-mesic-ponovo-obukao-ustasko-odelo/q60lg6d
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
dobro tu bi se dalo...mi presjekli..ovima iz tuzle se nije dalo..bar ti to znas govinda...ono kao srbi ih zajebali mislili udarit na tuzlu..govinda wrote:Nemoj ga samo presijecati ko i '92...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
pa rekoh ja mesic uzadnje vrijeme opet se seta po bosni konkretno cesto je viđen u sarajevu...mora da bakir trazi svog 'covica' ali u republici hrvatskoj..
2015-09-08
mesic je nasa velika nada
cim se umesa hrvatska
po mesicevom planu
eto nas, po dejtonu
cim se umesa hrvatska
po mesicevom planu
eto nas, po dejtonu
Guest- Guest
Mesić jebe ne vadi
2014-04-11
mesic ocekuje nekog novog holbruka
da ubedi vladu i pred. srbije da prihvate
neutralnost ako hrvatska krene na srpsku
)
da ubedi vladu i pred. srbije da prihvate
neutralnost ako hrvatska krene na srpsku
)
Guest- Guest
Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
2014-04-11
moguce da mesic veruje da postignut dogovor sa s. m.
vazi trajno, jednom i zauvek
vazi trajno, jednom i zauvek
Guest- Guest
bilo ko, svako nasilje nad r.srpskom dovodi do reakcijeRayMabus wrote:Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
Guest- Guest
ka'k te pizzon moze mesic iznervirat..pa di on ima utjecaja vise?..mozda u srajevu i nigdje vise..nije ni on mislio da hrvatska presjece koridor vec muslici..
2015-09-08
Baš me briga za R.Srpsku. Neka se odvoje,ako žele. Meni ni iz džepa ni u džep. Kao što me nije briga ni za odcjepljenje Katalonije.pizzon wrote:bilo ko, svako nasilje nad r.srpskom dovodi do reakcijeRayMabus wrote:Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
Što ja od toga imam?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
sta opet kasni lova od baustele..neke zle volje si mi danas..jastreb wrote:Baš me briga za R.Srpsku. Neka se odvoje,ako žele. Meni ni iz džepa ni u džep. Kao što me nije briga ni za odcjepljenje Katalonije.pizzon wrote:bilo ko, svako nasilje nad r.srpskom dovodi do reakcijeRayMabus wrote:Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
Što ja od toga imam?
2015-09-08
Ne. Nego ne razumijem što se Mesića tiče volja srpskog naroda u BIH?vuksadinare wrote:sta opet kasni lova od baustele..neke zle volje si mi danas..jastreb wrote:Baš me briga za R.Srpsku. Neka se odvoje,ako žele. Meni ni iz džepa ni u džep. Kao što me nije briga ni za odcjepljenje Katalonije.pizzon wrote:bilo ko, svako nasilje nad r.srpskom dovodi do reakcijeRayMabus wrote:Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
Što ja od toga imam?
Zar je on možda Bošnjak?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jel ti jastrebe zivis u nekom paralernom svemiru?..pa jebote mesicu je sarajevo drugi dom...pa jedno vrijeme je govorio kad ode u mirovinu da bi volio neko vrijeme provesti u sarajevu...jastreb wrote:Ne. Nego ne razumijem što se Mesića tiče volja srpskog naroda u BIH?vuksadinare wrote:sta opet kasni lova od baustele..neke zle volje si mi danas..jastreb wrote:Baš me briga za R.Srpsku. Neka se odvoje,ako žele. Meni ni iz džepa ni u džep. Kao što me nije briga ni za odcjepljenje Katalonije.pizzon wrote:bilo ko, svako nasilje nad r.srpskom dovodi do reakcijeRayMabus wrote:Pa ne mora Hrvatska, ima i u Bosni raje
Što ja od toga imam?
Zar je on možda Bošnjak?
2015-09-08
Možda mu daju neki ured u Sajajevu
2014-04-11
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Moskovski Komersant:"Ako Dodik otcepi Srpsku od BiH,izbiće rat u regionu i sukob Rusije i Zapada"
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
» Mediteranski željeznički koridor od 500 miliona eura
» Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
» Mediteranski željeznički koridor od 500 miliona eura
» Operacija 'Koridor' ovaj put u režiji SIPE
Page 1 of 4