Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
Page 1 of 1
Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
https://www.vecernji.hr/vijesti/slavonci-ce-autocestu-do-jadrana-jos-cekati-zapinje-u-bih-
Kao krajnji rok za završetak svih radova u BiH spominjala se 2028., ali to nije realno jer bi se samo tunel Prenj u dužini od 12 km mogao graditi dulje, a status mu je još 'u planu'. Koridor Vc jedan od od najsveobuhvatnijih građevinskih projekata čija bi izgradnja trebala prometno spojiti središnju i jugoistočnu Europu i ubrzati gospodarski razvoj zemalja kroz koje prolazi.
inače s hrvatske i mađarske strane je koridor završen
bosna... biće kad bude
Kao krajnji rok za završetak svih radova u BiH spominjala se 2028., ali to nije realno jer bi se samo tunel Prenj u dužini od 12 km mogao graditi dulje, a status mu je još 'u planu'. Koridor Vc jedan od od najsveobuhvatnijih građevinskih projekata čija bi izgradnja trebala prometno spojiti središnju i jugoistočnu Europu i ubrzati gospodarski razvoj zemalja kroz koje prolazi.
bosna... biće kad bude
Dionica koridora Vc kroz BiH projektirana je u dužini od gotovo 330 km, a dosad je završeno tek malo više od trećine radova
gradnja koridora je počela prije 23 godine, i do sad je bosna od 330 km ceste završila oko 120 km.
Tim tempom, neđe tamo oko 2065. računam da će bit gotova cesta. Do onda će auti valjda letit
Tim tempom, neđe tamo oko 2065. računam da će bit gotova cesta. Do onda će auti valjda letit
Mislim ono idućih mjesec-dva dolaze Rusi, mi Šiptari i Hrvati ono u kurcu, a on piše o roku za gradnju nekakvog koridora u Bosni.
Jebeš budalu.
Jebeš budalu.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Koridor Vc: Šta bilo, đe zapelo?
crvenkasti wrote:Mislim ono idućih mjesec-dva dolaze Rusi, mi Šiptari i Hrvati ono u kurcu, a on piše o roku za gradnju nekakvog koridora u Bosni.
Jebeš budalu.
jes evo rusi tek što nisu ušli u zagreb a vi ko pizde za njima, eto saćete
a to kad srbin kaže da je hrvatska u kurcu to je ono nije švicarska nešto unas ubosni bolje
krutejebo gdje vi srbi mozak nabavljate, preko ali expressa
To Tito izgradi dok odigra partiju saha a ovi ne mogu,
jer posle Rezolucije o Genocidu, spremaju nove
przenice.
Zapadni Projekat.
Propao je i Zapad u Bosni a i na Kosovu.
Tukli se tu i branili od Rusa 35 godina.
Sve avioni, preko 1400 borbenih lovaca, tomahawk,
osiromaseni uranium, zli Srbi.
Jedini predstavnik Rusa, pas na lancu ispred Ruskog
Centra u Nisu.
Usao im Rus, niko nije smeo na crtu.
Napravise od bivse Jugoslavije Afganistan.
Ero srecan, Zapad maco, Zapad.
jer posle Rezolucije o Genocidu, spremaju nove
przenice.
Zapadni Projekat.
Propao je i Zapad u Bosni a i na Kosovu.
Tukli se tu i branili od Rusa 35 godina.
Sve avioni, preko 1400 borbenih lovaca, tomahawk,
osiromaseni uranium, zli Srbi.
Jedini predstavnik Rusa, pas na lancu ispred Ruskog
Centra u Nisu.
Usao im Rus, niko nije smeo na crtu.
Napravise od bivse Jugoslavije Afganistan.
Ero srecan, Zapad maco, Zapad.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/slavonci-ce-autocestu-do-jadrana-jos-cekati-zapinje-u-bih-
bosna... biće kad bude
Tko ništo računa na BiH taj je lud.
Pravilo za BiH, ako moreš - obajdi ili budi posran.
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Mislim ono idućih mjesec-dva dolaze Rusi, mi Šiptari i Hrvati ono u kurcu, a on piše o roku za gradnju nekakvog koridora u Bosni.
Jebeš budalu.
a to kad srbin kaže da je hrvatska u kurcu to je ono nije švicarska nešto unas ubosni bolje
Boli kurac Ruje za tvoj Agram. Nebitna vukojebina ka i moja vukojebina još nebitnija.
Vengo, jeste rišili vonj od otpada?
Ovi moji su za postrojit uz zid i postriljat, glupi u vražju mater. Šćeta zraka ča ga udišu.
Sunce im zažareno ... zatarac govnad.
Joža wrote:marcellus wrote:crvenkasti wrote:Mislim ono idućih mjesec-dva dolaze Rusi, mi Šiptari i Hrvati ono u kurcu, a on piše o roku za gradnju nekakvog koridora u Bosni.
Jebeš budalu.
Boli kurac Ruje za tvoj Agram. Nebitna vukojebina ka i moja vukojebina još nebitnija.
Vengo, jeste rišili vonj od otpada?
Ovi moji su za postrojit uz zid i postriljat, glupi u vražju mater. Šćeta zraka ča ga udišu.
Sunce im zažareno ... zatarac govnad.
jesmo kurac
ovo sam uslikao u ponedjeljak
inače ne primijetim jer smo navikli, ali kako sam se vratio s GO pa sam zaboravio kako Zg izgleda
inače, da, bandere i drvoredi ako mene pitaš
a jasno da ruje boli kurac za agram ali srbima je nedosanjani san uć s tenkovima a ne mogu sami pa se uzdaju u ruje
Ruska vojska ušla u Kurčatov u Kurskoj oblasti, ukopavaju se...Zna li se zašto baš u Kurčatovu? Znakovito.crvenkasti wrote:Mislim ono idućih mjesec-dva dolaze Rusi, mi Šiptari i Hrvati ono u kurcu, a on piše o roku za gradnju nekakvog koridora u Bosni.
Jebeš budalu.
Jesi li ti ikad bio a Kosovu? Ne vjerujem. Nije baš da bi ti bilo zabranjeno s hrvatskom putovnicom.
Boli tebe kurčatov za njih. Jebiga, sjašio Murti i uzjaho Kurti.
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Zapelo
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Zapelo
Page 1 of 1