Sa svim komšijama su u svađi
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Sa svim komšijama su u svađi
ti si covjece glup...sam se odjavio i moze to zahvaliti glupom vulinu..i njegovim izjavama u sibeniku...koji ej uzgred ministar a ne tamo neki obicni covjek koji enma nekog utjecaja..sam si rekao da je vulin glup e pa svojim glupostima zalupio ej vrata vucicupizzon wrote:vuksadinare wrote:...pa dećec dragi sukoba je bilo i prije migova...eto mi cemo nabaviti f-16 dobili smo isto novog oruzja..i sad bi to trebao biti povod svađi..ne pizzon svađa je od prije...nije nikad ni prestala..samo je bilo pitanje inteziteta sukoba..pizzon wrote:dobro nisu migovivuksadinare wrote:pizzon wrote:nisu svi priznali kosovo kada ste vi na sva zvona kenjali o ugrozenim šiptarima.
vama je kosmet bio maska za svoje U rabote.
otkazivanje posete zbog tepica deluje ne samo detinjasto vec i budalasto.
sta mi da uradimo zbog spomenika onom teroristi valjda se zvao barisic.
problem su migovi, nato nije ispunio hr nadanja da ce migovi ostati u rusiji.
ono sto sledi nakon jos migova )
nova oprema i novo oruzje za srbiju !
ok, nastavite da zatezete
samo, pitanje je dokle cemo mi prihvatati nastavak odnosa ko da niceg nije bilo
da se pravimo da je sve ok, da trpimo vase izivljavanje
na kraju,
to je velika uvreda pozvati coveka u kucu pa mu javiti da zaboravi, da nije dobrodosao.
ponasate se ko nezurele osobe, ko mala deca, vrati mi krpice.
jednom zauvek donesite stav, ili idemo u normalizaciju ili smo na zamrznutom odnosu.
nasta ovo lici, jednog meseca sedimo za istim stolom i pregovaramo o nacinu da prevazidjemo
proslost, da biste vec sutra doneli odluku koja nema veze sa dogovorenim nacelima, ili pravcem.
ali, ok, nije problem, vi ste novokomponvana drzuava, dok se naucite manirima
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Sa svim komšijama su u svađi
vuksadinare wrote:ti si covjece glup...sam se odjavio i moze to zahvaliti glupom vulinu..i njegovim izjavama u sibeniku...koji ej uzgred ministar a ne tamo neki obicni covjek koji enma nekog utjecaja..sam si rekao da je vulin glup e pa svojim glupostima zalupio ej vrata vucicupizzon wrote:vuksadinare wrote:...pa dećec dragi sukoba je bilo i prije migova...eto mi cemo nabaviti f-16 dobili smo isto novog oruzja..i sad bi to trebao biti povod svađi..ne pizzon svađa je od prije...nije nikad ni prestala..samo je bilo pitanje inteziteta sukoba..pizzon wrote:dobro nisu migovivuksadinare wrote:
ono sto sledi nakon jos migova )
nova oprema i novo oruzje za srbiju !
ok, nastavite da zatezete
samo, pitanje je dokle cemo mi prihvatati nastavak odnosa ko da niceg nije bilo
da se pravimo da je sve ok, da trpimo vase izivljavanje
na kraju,
to je velika uvreda pozvati coveka u kucu pa mu javiti da zaboravi, da nije dobrodosao.
ponasate se ko nezurele osobe, ko mala deca, vrati mi krpice.
jednom zauvek donesite stav, ili idemo u normalizaciju ili smo na zamrznutom odnosu.
nasta ovo lici, jednog meseca sedimo za istim stolom i pregovaramo o nacinu da prevazidjemo
proslost, da biste vec sutra doneli odluku koja nema veze sa dogovorenim nacelima, ili pravcem.
ali, ok, nije problem, vi ste novokomponvana drzuava, dok se naucite manirima
kako se sam odjavio )
pametni vucku,
obostrano je prihvaceno da nije trenutak.
znaci dogovoreno je da me ne posetis
ajde bre
za mene je to vredjanje srbije
vala ne bi joj uzvratio bilo kakav kontakt
verovatno bi nakon ovoga doneo odluku
da razgvoramo preko posrednika, dogvorenog
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Suljo uputio prijetnju komsijama...
» Freudova magična riječ za pobjdu u svakoj svađi je: DA
» ŠREDEROVA PORUKA NEMCIMA, ZNAMO IZ ISTORIJE ŠTA SE DEŠAVA KAD SMO U SVAĐI SA RUSIJOM!
» U svađi tjekom antitalibanske operacije poubijali se Američki specijalci i Afganistanska vojska
» Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
» Freudova magična riječ za pobjdu u svakoj svađi je: DA
» ŠREDEROVA PORUKA NEMCIMA, ZNAMO IZ ISTORIJE ŠTA SE DEŠAVA KAD SMO U SVAĐI SA RUSIJOM!
» U svađi tjekom antitalibanske operacije poubijali se Američki specijalci i Afganistanska vojska
» Plenki se ne zeli svadjati sa komsijama:'Nisam taj tip.Svi ste vi balkanci a ja briselac i anemican'
Page 2 of 2