Freudova magična riječ za pobjdu u svakoj svađi je: DA
Page 1 of 1
Freudova magična riječ za pobjdu u svakoj svađi je: DA
https://zena.blic.rs/lifestyle/frojdova-magicna-rec-za-pobedu-u-svakoj-svadi/xy8nzh0
Last edited by Eroo on 7/5/2024, 13:28; edited 1 time in total
Re: Freudova magična riječ za pobjdu u svakoj svađi je: DA
Između ostalog Eroo je već sa "Da" odgovorio da je: Šiptar, Mustafa, ustaša...
Ono "demntni" ne osporavam, umjesto "Da" rađe odgovaram s mojim brojnim
i raznolikim komentarima.
Eroo wrote:Između ostalog Eroo je već sa "Da" odgovorio da je: Šiptar, Mustafa, ustaša...
PS:
Zaboravio sam ono najvažnije: Udbaš? Da.
S jednom riječju- multirole!
Svašta je Ziggy Freud govorio i tvrdio. Na primjer, da svaki muškarac ponekad sanja da teslači vlastitu majku. Jesil' i tu stavio kvačicu?
zganci_i_jetrica- Posts : 1419
2021-06-05
To ne, ali vjerojatno jesam nečiju majku. Tebi baš to zapelo za oko?zganci_i_jetrica wrote:Svašta je Ziggy Freud govorio i tvrdio. Na primjer, da svaki muškarac ponekad sanja da teslači vlastitu majku. Jesil' i tu stavio kvačicu?
Edipov kompleks je sama srž Freudove psihoanalitičke filozofije, tako da se ne radio o 'zapelo za oko'. S obzirom da to negiraš u sebi, prema Freudu ti i dalje patiš od edipovske neuroze. Prouči malo svog Freuda, prije neglo se počneš nabacivati njime.Eroo wrote:To ne, ali vjerojatno jesam nečiju majku. Tebi baš to zapelo za oko?zganci_i_jetrica wrote:Svašta je Ziggy Freud govorio i tvrdio. Na primjer, da svaki muškarac ponekad sanja da teslači vlastitu majku. Jesil' i tu stavio kvačicu?
2021-06-05
Imam Freudicu u kući, tako da sve saznam od nje. Ja joj vjerujem i kad me laže. Da.zganci_i_jetrica wrote:Edipov kompleks je sama srž Freudove psihoanalitičke filozofije, tako da se ne radio o 'zapelo za oko'. S obzirom da to negiraš u sebi, prema Freudu ti i dalje patiš od edipovske neuroze. Prouči malo svog Freuda, prije neglo se počneš nabacivati njime.Eroo wrote:To ne, ali vjerojatno jesam nečiju majku. Tebi baš to zapelo za oko?zganci_i_jetrica wrote:Svašta je Ziggy Freud govorio i tvrdio. Na primjer, da svaki muškarac ponekad sanja da teslači vlastitu majku. Jesil' i tu stavio kvačicu?
U trenutku iskrenosti, Freud je priznao Jungu zašto se toliko fiksirao na tu svoju 'seksualnu dogmu', kako ju je sam nazvao - iz paničnog straha naimeEroo wrote:Imam Freudicu u kući, tako da sve saznam od nje. Ja joj vjerujem i kad me laže. Da.zganci_i_jetrica wrote:Edipov kompleks je sama srž Freudove psihoanalitičke filozofije, tako da se ne radio o 'zapelo za oko'. S obzirom da to negiraš u sebi, prema Freudu ti i dalje patiš od edipovske neuroze. Prouči malo svog Freuda, prije neglo se počneš nabacivati njime.Eroo wrote:To ne, ali vjerojatno jesam nečiju majku. Tebi baš to zapelo za oko?zganci_i_jetrica wrote:Svašta je Ziggy Freud govorio i tvrdio. Na primjer, da svaki muškarac ponekad sanja da teslači vlastitu majku. Jesil' i tu stavio kvačicu?
2021-06-05
Similar topics
» Sa svim komšijama su u svađi
» ANEMIČNI MUTANT JE KOLIČINOM LAŽI ZA JAVNO VJEŠANJE u svakoj civiliziranoj državi
» ŠREDEROVA PORUKA NEMCIMA, ZNAMO IZ ISTORIJE ŠTA SE DEŠAVA KAD SMO U SVAĐI SA RUSIJOM!
» U svađi tjekom antitalibanske operacije poubijali se Američki specijalci i Afganistanska vojska
» Feminizam je riječ godine
» ANEMIČNI MUTANT JE KOLIČINOM LAŽI ZA JAVNO VJEŠANJE u svakoj civiliziranoj državi
» ŠREDEROVA PORUKA NEMCIMA, ZNAMO IZ ISTORIJE ŠTA SE DEŠAVA KAD SMO U SVAĐI SA RUSIJOM!
» U svađi tjekom antitalibanske operacije poubijali se Američki specijalci i Afganistanska vojska
» Feminizam je riječ godine
Page 1 of 1