ANALIZA Reakcija HDZ-a na premlaćivanje žene govori vam sve što morate znati o toj stranci
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: ANALIZA Reakcija HDZ-a na premlaćivanje žene govori vam sve što morate znati o toj stranci
..stari maznuo koju casicu vise inace znao ga s vremena na vrijeme zahvatiti bijes..pa se stara znala naci pri ruci...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ANALIZA Reakcija HDZ-a na premlaćivanje žene govori vam sve što morate znati o toj stranci
pa sto mu se nije neki baja nasao pri saci..ono..zensko,veliki izazov..vuksadinare wrote:..stari maznuo koju casicu vise inace znao ga s vremena na vrijeme zahvatiti bijes..pa se stara znala naci pri ruci...
Guest- Guest
Strašno. Ozbiljno to mislim ne zezam se.vuksadinare wrote:...jebiga i moj stari je ponekad zveknuo staru..stara trpila....
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
dijagram-
2015-08-09
bas..=:Odijagram wrote:haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
\
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
mene sokirao lalovac, bio mi cak ponajbolji od one bulumente, kad ono,...nasilnikmaggie13 wrote:bas..=:Odijagram wrote:haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
\
dijagram-
2015-08-09
Ovi nasilnici uvijek nadju neke submisivne zene..da ih izdominiraju i maltretiraju.
Samo ona Lalovceva bila bolesna pa on to iskoristio.
2014-04-12
mene nije on, vec zoka svaler.dijagram wrote:mene sokirao lalovac, bio mi cak ponajbolji od one bulumente, kad ono,...nasilnikmaggie13 wrote:bas..=:Odijagram wrote:haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
\
Poslije se samo potvrdio ponasanjem prema Kolici u izbornoj noci.
Zenomrzac.
2014-04-12
ja bih rekao,..nadju one njih, ili jedno drugo:)maggie13 wrote:Ovi nasilnici uvijek nadju neke submisivne zene..da ih izdominiraju i maltretiraju.
dijagram-
2015-08-09
vi ste lovci..testosteron, i to..dijagram wrote:ja bih rekao,..nadju one njih, ili jedno drugo:)maggie13 wrote:Ovi nasilnici uvijek nadju neke submisivne zene..da ih izdominiraju i maltretiraju.
Idem na kavu..poz, braco ;-)
2014-04-12
kako te iznenadio zoka, kreten de luxe,nema tu iznenadjenjamaggie13 wrote:mene nije on, vec zoka svaler.dijagram wrote:mene sokirao lalovac, bio mi cak ponajbolji od one bulumente, kad ono,...nasilnikmaggie13 wrote:bas..=:Odijagram wrote:haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
\
Zenomrzac.
a lalovac, miran i tih, kad ono...
dijagram-
2015-08-09
ajde, mazni jednu za mene,danas sam tek tri:)maggie13 wrote:vi ste lovci..testosteron, i to..dijagram wrote:ja bih rekao,..nadju one njih, ili jedno drugo:)maggie13 wrote:Ovi nasilnici uvijek nadju neke submisivne zene..da ih izdominiraju i maltretiraju.
Idem na kavu..poz, braco ;-)
dijagram-
2015-08-09
Lako za drugove iz SDP, to su komunjare, sotone, izrodi i Jugoslavenčine, ali da HDZ ovac, Rvat i katolik mlati ženu. Kako je to moguće?
2017-03-21
Lako za drugove, naravno da je lako za njih,..poanta je sto s njohivim jadnim zenama.Eva_ wrote:Lako za drugove iz SDP, to su komunjare, sotone, izrodi i Jugoslavenčine, ali da HDZ ovac, Rvat i katolik mlati ženu. Kako je to moguće?
Nu recimo tebe:)
dijagram-
2015-08-09
Milanović je bio i više nego pristojan prema Kolindi. Jer kolika je to prijetvorna i podmukla žena, tek sada se otkriva. Olajava državu kojoj je na čelu gdje god stigne. Dno dna od politike i jeftino skupljanje bodova u gostima.maggie13 wrote:mene nije on, vec zoka svaler.dijagram wrote:mene sokirao lalovac, bio mi cak ponajbolji od one bulumente, kad ono,...nasilnikmaggie13 wrote:bas..=:Odijagram wrote:haha, dragovan broj dvaEva_ wrote:vidi face, sve ti odmah jasno.
\
Zenomrzac.
2017-03-21
HR društvo je erodiralo, pogotovo u zaštiti žena od obiteljskog nasljeđa. Crkva je uplela svoje prste i tu, a vidi gdje to vodi. Udario ju je i mogla je hodat, dva zdravomarija i idi u miru.dijagram wrote:Lako za drugove, naravno da je lako za njih,..poanta je sto s njohivim jadnim zenama.Eva_ wrote:Lako za drugove iz SDP, to su komunjare, sotone, izrodi i Jugoslavenčine, ali da HDZ ovac, Rvat i katolik mlati ženu. Kako je to moguće?
2017-03-21
maggie13 wrote:
mene nije on, vec zoka svaler.
Zenomrzac.
ne bih rekla baš ženomrzac, ali ponašanje prema Kolici je bilo svakako dno dna.
Guest- Guest
Nije bio pristojan zoka svaler. Ne podnosi zensku dominaciju.
A, nije ni vidovit.
Osramotio nas i on opetovano.
Jedino sto engleski dobro govori.
:-D
A, nije ni vidovit.
Osramotio nas i on opetovano.
Jedino sto engleski dobro govori.
:-D
2014-04-12
za pol vure ide ona u kavez, do ponedeljkadijagram wrote:Lako za drugove, naravno da je lako za njih,..poanta je sto s njohivim jadnim zenama.Eva_ wrote:Lako za drugove iz SDP, to su komunjare, sotone, izrodi i Jugoslavenčine, ali da HDZ ovac, Rvat i katolik mlati ženu. Kako je to moguće?
Guest- Guest
nekad mi je zao,...sto cu kad sam dobarNoor wrote:za pol vure ide ona u kavez, do ponedeljkadijagram wrote:Lako za drugove, naravno da je lako za njih,..poanta je sto s njohivim jadnim zenama.Eva_ wrote:Lako za drugove iz SDP, to su komunjare, sotone, izrodi i Jugoslavenčine, ali da HDZ ovac, Rvat i katolik mlati ženu. Kako je to moguće?
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Fiskalizacija čeka i paušaliste: Ovo morate znati od 1. srpnja
» Pelješac: Sve što morate znati o kineskom Pelješkom mostu
» američka veleposlanica objasnila sve što morate znati o Agrokoru
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
» Pelješac: Sve što morate znati o kineskom Pelješkom mostu
» američka veleposlanica objasnila sve što morate znati o Agrokoru
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Izgleda kao ,Bandic,govori kao Bandic,ponasa se kao Bandic a govori da nije Bandic..
Page 2 of 7