Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
a tebi zivot poceo krajem osamdesetih? Nista prije toga...vuksadinare wrote:nisam...ozbiljno....torcida vise nije navijala za jugu kao ni bbb krajem osamdesetihgovinda wrote:Nemoj se vadit sad, navij'o si za Jugu :pvuksadinare wrote:onda sto s etice nogometa navijao sam za nizozemsku reprezentaciju i zbog staraca koji su tamo zivjeli i zbog fantasticne momcadi sa gullitom,van bastenom,rajkardom,kumanom..
govinda- Posts : 8930
2016-11-17
u pravu si, sad sam provjerila na bivšem ...onda su izbrisalikaja wrote:a izbrisali su? ajde...a zašto bi brisali?vuksadinare wrote:OZBRISDALI SU JER SAM PROVJERIO ZA PAR FRENDOVA I SEBE I PIŠE NE..mos provjeriti na tati ili frendovimakaja wrote:jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:
jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pa kao klinac vis eme zanimale pikule i autici nego reprezentacija juge..govinda wrote:a tebi zivot poceo krajem osamdesetih? Nista prije toga...vuksadinare wrote:nisam...ozbiljno....torcida vise nije navijala za jugu kao ni bbb krajem osamdesetihgovinda wrote:Nemoj se vadit sad, navij'o si za Jugu :pvuksadinare wrote:onda sto s etice nogometa navijao sam za nizozemsku reprezentaciju i zbog staraca koji su tamo zivjeli i zbog fantasticne momcadi sa gullitom,van bastenom,rajkardom,kumanom..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
stvarno treba velika pamet za naći podatke...evo ti ihkaja wrote:a izbrisali su? ajde...a zašto bi brisali?vuksadinare wrote:OZBRISDALI SU JER SAM PROVJERIO ZA PAR FRENDOVA I SEBE I PIŠE NE..mos provjeriti na tati ili frendovimakaja wrote:jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:
jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?
Guest- Guest
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatski Desničari = moralne nakaze
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Page 4 of 4