Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
Režimoljupci, etatisti, uhljebi...kaja wrote:Ma nebitno. To su sve profesionalni dodvoraci opcije na vlasti..koja god bila..vuksadinare wrote:u tita se sve manje kunilo vec nakon sto je otisao na ahiret 1980 godine..vec polovicom osamdesetih je pao gotovo u zaborav...kaja wrote:Dobro, svi su onda voljeli ili "voljeli" Tita.
Mada su oni javne osobe, guraju se politiku ( da mogu krast, biti neki faktor, biti u javnosti ) pa mora im biti jasno da njihovi tragovi obožavanja Tita moraju isplivati na površinu..
Dobro oni nemaju srama i tako pa im se fućka ...
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
A zato ti ne piješ Heineken!vuksadinare wrote:ja sam rekao da kosarkaska reprezentacije juge je bila dobra ali da nisam navijao jer onda me bas i kosarka nije prevec zanimala nije mi ni bila sport broj 1...pratio sam najvise nogomet,rukomet i atletikujastreb wrote:Jesam. I ne mogu lagati da nisam. U tom trenutku politika mi je bila u drugom planu. Nogomet u prvom.vuksadinare wrote: ja za jugu nisma navijao mogu priloziti i brdo dokaza...drug jastreb je recimo cak navijao za zvezdu u finalu kupa prvaka 1991 godine...koju su igrani par dana nakon masakra hrvatskih policajaca u borovu selu..
A ti i dalje laži kako nisi navijao za Jugu,kad si i ovdje više puta naveo da jesi za košarkašku rep.
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
To se kod nas veli integritetEva_ wrote:Vjeruju dok imaju koristi. A kad nemaju onda nađu novi totem. To se zove prostitucija.
2016-11-08
doista ne..ne zbog zvijezde vec mi ej pivo za kurac..ljubitelj sam vise domacih pivaOh_Femder wrote:A zato ti ne piješ Heineken!vuksadinare wrote:ja sam rekao da kosarkaska reprezentacije juge je bila dobra ali da nisam navijao jer onda me bas i kosarka nije prevec zanimala nije mi ni bila sport broj 1...pratio sam najvise nogomet,rukomet i atletikujastreb wrote:Jesam. I ne mogu lagati da nisam. U tom trenutku politika mi je bila u drugom planu. Nogomet u prvom.vuksadinare wrote: ja za jugu nisma navijao mogu priloziti i brdo dokaza...drug jastreb je recimo cak navijao za zvezdu u finalu kupa prvaka 1991 godine...koju su igrani par dana nakon masakra hrvatskih policajaca u borovu selu..
A ti i dalje laži kako nisi navijao za Jugu,kad si i ovdje više puta naveo da jesi za košarkašku rep.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ne htjedoh se potpisati u knjigu žalosti kad je tovariš Ćita odapeo papke. Stari mi poludio, da će doć udba, da nećemo dobit bonove za guzpapir, da će...štatigajaznamšta, smak svijeta...maltene Promijenio bravu i izbacio me na cestu. Kad su došli prvi slobodni izbori, velim mu ja: - Ti si se onda kukavičko poltronski ponio i nemaš moralnog prava glasovati. I naravno, od onda pa do danas uredno glasa za KraDeZe. A jebi si onda mater, bolje od ovog što danas imaš nisi ni zaslužio ;Pkaja wrote:Dobro, svi su onda voljeli ili "voljeli" Tita.
Mada su oni javne osobe, guraju se politiku ( da mogu krast, biti neki faktor, biti u javnosti ) pa mora im biti jasno da njihovi tragovi obožavanja Tita moraju isplivati na površinu..
2016-11-08
A-ha, i danas ga se više nitko ni ne sjeća, he-hevuksadinare wrote:u tita se sve manje kunilo vec nakon sto je otisao na ahiret 1980 godine..vec polovicom osamdesetih je pao gotovo u zaborav...kaja wrote:Dobro, svi su onda voljeli ili "voljeli" Tita.
2016-11-08
..glec...da nije bilo mesica i njegovog laznog pranja preko tita a napadima na tuđmana..danas bi s emozda minorno rapsravljalo o titu i u povijesnicarskim krugovima..Oh_Femder wrote:A-ha, i danas ga se više nitko ni ne sjeća, he-hevuksadinare wrote:u tita se sve manje kunilo vec nakon sto je otisao na ahiret 1980 godine..vec polovicom osamdesetih je pao gotovo u zaborav...kaja wrote:Dobro, svi su onda voljeli ili "voljeli" Tita.
2015-09-08
Neki dan velim jednom frendu Nizozemcu kako Mađari oće zabranit Heineken (Grolsch je meni puno bolji) zbog petokrake crvene, a on se s prezirom obrecne na naše susjede. A - pitam ja njega ' bi li ti pio pivo na kojem je logo swastika! On odma prohisteriziro: - Ma jok! Šta ti je? E, jebat ga - velim - to su ti ti dupli standardi, he-he...vuksadinare wrote:doista ne..ne zbog zvijezde vec mi ej pivo za kurac..ljubitelj sam vise domacih pivaOh_Femder wrote:A zato ti ne piješ Heineken!vuksadinare wrote:ja sam rekao da kosarkaska reprezentacije juge je bila dobra ali da nisam navijao jer onda me bas i kosarka nije prevec zanimala nije mi ni bila sport broj 1...pratio sam najvise nogomet,rukomet i atletikujastreb wrote:Jesam. I ne mogu lagati da nisam. U tom trenutku politika mi je bila u drugom planu. Nogomet u prvom.vuksadinare wrote: ja za jugu nisma navijao mogu priloziti i brdo dokaza...drug jastreb je recimo cak navijao za zvezdu u finalu kupa prvaka 1991 godine...koju su igrani par dana nakon masakra hrvatskih policajaca u borovu selu..
Šta bi bilo da je bilo, bla-bla-bla...Tile je najveća politička i vojna pojava u povijesti Hrvata i to mu je Tuki prvi priznao. I to se neće tako skoro promijeniti. Bez obzira na dikobraza ili bilo kojeg patuljka kojima se danas diči naša politička scena. Period!vuksadinare wrote:..glec...da nije bilo mesica i njegovog laznog pranja preko tita a napadima na tuđmana..danas bi s emozda minorno rapsravljalo o titu i u povijesnicarskim krugovima..Oh_Femder wrote:A-ha, i danas ga se više nitko ni ne sjeća, he-hevuksadinare wrote:u tita se sve manje kunilo vec nakon sto je otisao na ahiret 1980 godine..vec polovicom osamdesetih je pao gotovo u zaborav...kaja wrote:Dobro, svi su onda voljeli ili "voljeli" Tita.
2016-11-08
uglavnom obicaj na ovim prostorima da se kunes u nekog dok je ziv kad odapne adju.,..trazim drugog..
2015-09-08
E pa integrira ih tko stigne u EU i Americi. Čak ih i po ogradi ima.Oh_Femder wrote:To se kod nas veli integritetEva_ wrote:Vjeruju dok imaju koristi. A kad nemaju onda nađu novi totem. To se zove prostitucija.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
zanimljivo, postoji, upisala sam sada Mladena. 1951 god.rođenja, Ludbreg i gle čuda piše mi ratni tijek - NE!kaja wrote:jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
2015-08-15
pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
2015-09-08
jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
2015-08-15
OZBRISDALI SU JER SAM PROVJERIO ZA PAR FRENDOVA I SEBE I PIŠE NE..mos provjeriti na tati ili frendovimakaja wrote:jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
2015-09-08
Nemoj se vadit sad, navij'o si za Jugu :pvuksadinare wrote:onda sto s etice nogometa navijao sam za nizozemsku reprezentaciju i zbog staraca koji su tamo zivjeli i zbog fantasticne momcadi sa gullitom,van bastenom,rajkardom,kumanom..
2016-11-17
nisam...ozbiljno....torcida vise nije navijala za jugu kao ni bbb krajem osamdesetihgovinda wrote:Nemoj se vadit sad, navij'o si za Jugu :pvuksadinare wrote:onda sto s etice nogometa navijao sam za nizozemsku reprezentaciju i zbog staraca koji su tamo zivjeli i zbog fantasticne momcadi sa gullitom,van bastenom,rajkardom,kumanom..
2015-09-08
a izbrisali su? ajde...a zašto bi brisali?vuksadinare wrote:OZBRISDALI SU JER SAM PROVJERIO ZA PAR FRENDOVA I SEBE I PIŠE NE..mos provjeriti na tati ili frendovimakaja wrote:jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?vuksadinare wrote:..kako rekoh pavkovic je bio među prvim dragovljcima u koprivnici...
2015-08-15
pa rekli su da ce izbrisati sad ukucao ante gotovina i opet pise ne..kaja wrote:a izbrisali su? ajde...a zašto bi brisali?vuksadinare wrote:OZBRISDALI SU JER SAM PROVJERIO ZA PAR FRENDOVA I SEBE I PIŠE NE..mos provjeriti na tati ili frendovimakaja wrote:jesam..izbacilo je ratni tijek NE!vuksadinare wrote:pa upisi mladen pavković..godinu rođenja..ne znam ima valjda na wiki..mislim da postojikaja wrote:
jel je? postoji li još onaj registar da vidimo koliko je on to bio u ratu?
2015-09-08
a tebi zivot poceo krajem osamdesetih? Nista prije toga...vuksadinare wrote:nisam...ozbiljno....torcida vise nije navijala za jugu kao ni bbb krajem osamdesetihgovinda wrote:Nemoj se vadit sad, navij'o si za Jugu :pvuksadinare wrote:onda sto s etice nogometa navijao sam za nizozemsku reprezentaciju i zbog staraca koji su tamo zivjeli i zbog fantasticne momcadi sa gullitom,van bastenom,rajkardom,kumanom..
2016-11-17
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Hrvatski Desničari = moralne nakaze
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Page 3 of 4