Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
HRVATSKI desničari posljednjih dana masovno dijele video Boška Obradovića, osnivača i zastupnika pročetničke stranke Dveri, čovjeka koji je u više navrata otvoreno govorio protiv Hrvatske nazivajući je genocidnom zemljom.
Pa onda koji je razlog što se desničari u Hrvatskoj dive jednom četniku? Stav njega i njegove stranke prema homoseksualcima, naravno.
Obradović je, naime, u srpskoj skupštini nedavno održao desetminutni govor u kojem je kritizirao homoseksualce rekavši kako to nije u skladu sa srpskom tradicijom i vjerom. Video se dijeli među homofobima, a kad je homofobija u pitanju onda očito granice ne postoje. Naime, hrvatski desničari s oduševljenjem su primili Obradovićev govor, a mnogi će u komentarima izraziti žaljenje zbog činjenice što u Hrvatskoj nema ovakvih političara.
Brojne desničarske stranice su s divljenjem prenijele govor, a neke su ga čak i prevele. Srpski je jezik to ipak, znate.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-desnicari-s-divljenjem-dijele-video-cetnika-i-otvorenog-mrzitelja-hrvatske/995736.aspx
Pa onda koji je razlog što se desničari u Hrvatskoj dive jednom četniku? Stav njega i njegove stranke prema homoseksualcima, naravno.
Obradović je, naime, u srpskoj skupštini nedavno održao desetminutni govor u kojem je kritizirao homoseksualce rekavši kako to nije u skladu sa srpskom tradicijom i vjerom. Video se dijeli među homofobima, a kad je homofobija u pitanju onda očito granice ne postoje. Naime, hrvatski desničari s oduševljenjem su primili Obradovićev govor, a mnogi će u komentarima izraziti žaljenje zbog činjenice što u Hrvatskoj nema ovakvih političara.
Brojne desničarske stranice su s divljenjem prenijele govor, a neke su ga čak i prevele. Srpski je jezik to ipak, znate.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrvatski-desnicari-s-divljenjem-dijele-video-cetnika-i-otvorenog-mrzitelja-hrvatske/995736.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
i?? što je tu čudno?
po tom pitanju desnica je desnica, uvijek bila i bit će.
po tom pitanju desnica je desnica, uvijek bila i bit će.
Guest- Guest
Re: Hrvatski desničari s divljenjem dijele video četnika i otvorenog mrzitelja Hrvatske
cili dan visim na fejsbooku i po internetu(jebiga nema posla danas) i nisam nigdje vidio da netko išta dijeli od toga? jel tko vidio igdje? ako netko jest moze li mi netko poslati screenshot, hvala lijepa
Guest- Guest
Deboto se ubija reklamirajući imbex, a ti ne znaš di ćeš tražit...
Pinochet wrote:cili dan visim na fejsbooku i po internetu(jebiga nema posla danas) i nisam nigdje vidio da netko išta dijeli od toga? jel tko vidio igdje? ako netko jest moze li mi netko poslati screenshot, hvala lijepa
rudaris coine a ne znas zavrtit google
svrsavanje na mrzitelja sveg hrvatskog -. hrvata
2014-04-12
dakle vijesti sa sitova "novi svjetski poredak i hercegovina.com" lol. aj neka tidebotoijusto wrote:Pinochet wrote:cili dan visim na fejsbooku i po internetu(jebiga nema posla danas) i nisam nigdje vidio da netko išta dijeli od toga? jel tko vidio igdje? ako netko jest moze li mi netko poslati screenshot, hvala lijepa
Guest- Guest
kako se zove četnik rođen u Hrvatskoj?
Antifašist.
Antifašist.
marcellus wrote:kako se zove četnik rođen u Hrvatskoj?
Antifašist.
Jok...naturalizirani amerikanac..eno tiih pun klinac po americi..
Guest- Guest
Pinochet wrote:dakle vijesti sa sitova "novi svjetski poredak i hercegovina.com" lol. aj neka tidebotoijusto wrote:Pinochet wrote:cili dan visim na fejsbooku i po internetu(jebiga nema posla danas) i nisam nigdje vidio da netko išta dijeli od toga? jel tko vidio igdje? ako netko jest moze li mi netko poslati screenshot, hvala lijepa
ja vidim dnevno i narod , sto sad da se radi ?
2014-04-12
prije 17minuta :D dnevno.hr .. vjerojatno ovi luđaci sa dnevnog preuzeli članak sa indexa i rade sebi reklamu :D :D
21 lajk i 0 šerova.. ja mislio 30 000 sherova
21 lajk i 0 šerova.. ja mislio 30 000 sherova
Guest- Guest
pa yoda šta ima veze tko je članak prenio...vidi video i reci jel čovjek ima pravo ili ne!? odnosno, jel to desničarski stav bez obzira na nacionalnost...
Guest- Guest
Normalno da je desničarski stav ne podržavati nenormalne ljude i pojave...
A debo ko debo, malo je pretjerao s blagotvornim tamponima pa ne zna di udara, kao da je marx volio hrvate pa mu je marxizam opet bio omiljeni predmet...
A sada se naslađuje debilnim polupismenim karticama s imbexa, kao da je taj portal mjerilo ičeg normalnog...
A debo ko debo, malo je pretjerao s blagotvornim tamponima pa ne zna di udara, kao da je marx volio hrvate pa mu je marxizam opet bio omiljeni predmet...
A sada se naslađuje debilnim polupismenim karticama s imbexa, kao da je taj portal mjerilo ičeg normalnog...
Toten..daj svaki put krepavam od smijeha kad odvališ :)))
Guest- Guest
Zašto, ja samo napišem što iskreno smatram, spontano...
pa to je ok :)Totenkopf wrote:Zašto, ja samo napišem što iskreno smatram, spontano...
Guest- Guest
Samo ne znam zašto me autor ignorira...
Moguće nisam na njegovom nivou...
niko nije na nivouTotenkopf wrote:Samo ne znam zašto me autor ignorira...
tampon efendije
a izgleda..vidim nisam ni ja :DTotenkopf wrote:Samo ne znam zašto me autor ignorira...
Guest- Guest
Totenkopf wrote:Samo ne znam zašto me autor ignorira...
da se spustiš u kanalizaciju, možda te zapazi
čardak efendija wrote:niko nije na nivouTotenkopf wrote:Samo ne znam zašto me autor ignorira...
tampon efendije
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hrvatski Desničari = moralne nakaze
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
» Hrvatski desničari su pravi jugokomunjare
» Hrvatski desnicari koji su voljeli Tita
» Hrvatski i srpski desničari ujedinjeni oko podrške Trumpu
» To su ti ljuti hrvatski desničari: šef Suverenista traži obavezni vojni rok on sam je služio civilno
Page 1 of 5