Predsjednica razgovarala s rumunjskim patrijarhom Danielom i održala predavanje na Bukureštanskom sveučilištu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predsjednica razgovarala s rumunjskim patrijarhom Danielom i održala predavanje na Bukureštanskom sveučilištu
Inače zanimljivo išao sam nešto provjerit i vidi stvarno Rumunjska i Moldavija ne koriste ćirilicuRayMabus wrote:Rumunjski je dosta sličan talijanskom tj kužim dosta kad ga čitam
LATINICA
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Predsjednica razgovarala s rumunjskim patrijarhom Danielom i održala predavanje na Bukureštanskom sveučilištu
Evo ko nevirujeRayMabus wrote:Inače zanimljivo išao sam nešto provjerit i vidi stvarno Rumunjska i Moldavija ne koriste ćirilicuRayMabus wrote:Rumunjski je dosta sličan talijanskom kom tj kužim dosta kad ga čitam
LATINICA
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Spread_of_the_Latin_script#
2014-04-11
Ja sam čita neke testove na rumunjski ali uopće nisam iša za tim da ne pišu ćirilicom i to
LATINICA sve nema ćirilice
LATINICA sve nema ćirilice
2014-04-11
https://tangosix.rs/2017/02/10/rumunija-dobila-poslednja-tri-f-16-namerava-da-kupi-jos-36-primeraka-u-igri-nabavka-borbenih-helikoptera-ah-1z/
2014-04-11
kic wrote:Eroo wrote:Ima još jedna, o gospodarskom forumu...i to bi bilo to.kic wrote:
Kraljici je dosta jedna tema valjda.
PS:Kic, Kic...
Kad si već spajano teme, onda daj barem naslov kak se šika.
U posjeti je Rumunjskoj i ne rumunjskom patriajrhu!
pati sad!
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Predsjednica održala predavanje na Sveučilištu Columbia
» Predsjednica posjetila Laboratorij MAX IV i održala predavanje na Sveučilištu Lund
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
» Predsjednica posjetila Laboratorij MAX IV i održala predavanje na Sveučilištu Lund
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Ex. predsjednica, KGG, održala govor-predavanje na Harvardu
» Predsjednica Republike i vrhovna zapovjednica OSRH održala predavanje kadetima HVU
Page 2 of 2