Od Dušana silnog do danas..a mi zaboravili i domovinski rat.
Page 5 of 6
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Od Dušana silnog do danas..a mi zaboravili i domovinski rat.
..ajd ekajo zar se na mene ljutis?..pa ja sam uvijek bio pristojan prema tebi..kaja wrote:kaja je na poslu, zato nema vremena pratiti svaku tvoju glupost ..i od one debelguzevuksadinare wrote:kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
umrli bi valjda da nema vulina, čime se baviti, kako zaraditi plaću..idemo laprdati malo o ratu
već vas je više pun kurac 25 godina
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
ne ljutim se, samo vidim da pišeš gluposti pa da te ispravim...vuksadinare wrote:..ajd ekajo zar se na mene ljutis?..pa ja sam uvijek bio pristojan prema tebi..kaja wrote:kaja je na poslu, zato nema vremena pratiti svaku tvoju glupost ..i od one debelguzevuksadinare wrote:kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:
joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...
umrli bi valjda da nema vulina, čime se baviti, kako zaraditi plaću..idemo laprdati malo o ratu
već vas je više pun kurac 25 godina
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
dobro piše kaja samo ste je vi neki zato uzeli na zub,meni poznato
vili40-
2015-08-02
..ajde treba da se salimo..taka vremena..bolje sala nego samaranje..kaja wrote:ne ljutim se, samo vidim da pišeš gluposti pa da te ispravim...vuksadinare wrote:..ajd ekajo zar se na mene ljutis?..pa ja sam uvijek bio pristojan prema tebi..kaja wrote:kaja je na poslu, zato nema vremena pratiti svaku tvoju glupost ..i od one debelguzevuksadinare wrote:kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:
Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.
2015-09-08
..pa sto smo pisali..pisemo o vulinu koji sipa provokacije u drugoj drzavi..sto bi trebali odsutjeti i jos ga pocastiti....niko ga nije tjerao da provocira...
2015-09-08
Noor wrote:
A va pičku materinu ..... pa ča je ovo?
Stribor-
2015-09-22
O Marine,kadi si?vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
pa nemoj tako...mlogo je lep, slika i prilika države koju predstavljaStribor wrote:
A va pičku materinu ..... pa ča je ovo?
Guest- Guest
Hehehehe.vuksadinare wrote:nikakvo prcanje u mozak...sve tocno napisano....ovaj put u sridu...dzango wrote:Dnevno.hr. Kakvo prcanje u mozak.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Meni nije jasno po kojim kriterijima je Šešelju zabranjen ulazak, a Vulinu dopušten ulazak u Hrvatsku?!
Antijunak- Posts : 997
2015-09-26
kaja wrote:nije vrag da 50 godina mislite pisati o domovinskom ratuslidingdoorsoperator wrote:
Kako li ćeš tek izdržati slijedećih 25 kada ti je već sad dosta.
pa partizani su bebe za vas...
Ne 50 nego puno više. Zaviri u osnovnoškolske udžbenike iz povijesti ako meni ne vjeruješ.
Guest- Guest
Antijunak wrote:Meni nije jasno po kojim kriterijima je Šešelju zabranjen ulazak, a Vulinu dopušten ulazak u Hrvatsku?!
Valjda po tom da je Šešelj optuženi ratni zločinac, a Vulin ipak ne.
Guest- Guest
Patizani su bili kreativniji,crtali su stripove,snimali filmove,proizvodili promotivne artikle...Svugdje se velicaqla pobjeda Partizana nas Fašistima..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:nije vrag da 50 godina mislite pisati o domovinskom ratuslidingdoorsoperator wrote:
Ne 50 nego puno više. Zaviri u osnovnoškolske udžbenike iz povijesti ako meni ne vjeruješ.
Guest- Guest
pismejker wrote:
Patizani su bili kreativniji,crtali su stripove,snimali filmove,proizvodili promotivne artikle...Svugdje se velicaqla pobjeda Partizana nas Fašistima..
I koji je bio konačni učinak te propagande?
Guest- Guest
tja...i danas su svi uglavnom Komjunisti,uhljebljuju se,rado idu u drzavne sluzbe...Istinski Kapitalizam u RH nije nikad zazivio,niti nece...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
Patizani su bili kreativniji,crtali su stripove,snimali filmove,proizvodili promotivne artikle...Svugdje se velicaqla pobjeda Partizana nas Fašistima..
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:nije vrag da 50 godina mislite pisati o domovinskom ratuslidingdoorsoperator wrote:
U mom srednjoškolskom udžbeniku bile su samo dvije rečenice o "Oluji", isto toliko i o Vukovarskoj bitki, operacije Orkan i mnoge druge nisu ni spomenute, dok se o prvoj i ostalim ofenzivama učilo od prvog do zadnjeg razreda u bivšoj državi.
Na TV-u gotovo da nema filmova o Domovinskom ratu, a emisija Istraga koja je govorila o srpskim zločinima je naprosto maknuta sa programa.
Last edited by Antijunak on 2/10/2017, 20:32; edited 2 times in total
2015-09-26
pismejker wrote:tja...i danas su svi uglavnom Komjunisti,uhljebljuju se,rado idu u drzavne sluzbe...Istinski Kapitalizam u RH nije nikad zazivio,niti nece...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
Zapravo sam postavio pitanje tko je pobijedio u posljednjem ratu. Jasno je da nisu oni koji su nosili isto znakovlje na svojim vojnim odorama kao i partizani.
Guest- Guest
Antijunak wrote:slidingdoorsoperator wrote:
U mom srednjoškolskom udžbeniku bile su samo dvije rečenice o "Oluji", isto toliko i o Vukovarskoj bitki, operacije Orkan i mnoge druge nisu ni spomenute, dok se o prvoj i ostalim ofenzivama učilo od prvog do zadnjeg razreda u bivšoj državi.
Nisam ciljao na Domovinski rat nego sve velike ratove i bitke tijekom vremena. Prepuni su ih povijesni udžbenici.
Guest- Guest
-Iz sadasnje perspektive,bitno mozda samo Čardak-bojnoj..Ostali polako gube percepciju bilo cega,osim fajta da prezive..u drzavi ili van nje...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:tja...i danas su svi uglavnom Komjunisti,uhljebljuju se,rado idu u drzavne sluzbe...Istinski Kapitalizam u RH nije nikad zazivio,niti nece...slidingdoorsoperator wrote:pismejker wrote:
Zapravo sam postavio pitanje tko je pobijedio u posljednjem ratu.
napose,i sama Pobjeda,jer relativna..sto se u ratu izborilo,u miru se razjebalo,tak oda...
Guest- Guest
pismejker wrote:
i sama Pobjeda,jer relativna..sto se u ratu izborilo,u miru se razjebalo,tak oda...
I ta je ocjena relativna. Pravo je pitanje je u kakvoj bi se situaciji našli da smo izgubili rat, a odgovor na to je potpuno jasan..
Guest- Guest
slidingdoorsoperator wrote:Antijunak wrote:slidingdoorsoperator wrote:
Nisam ciljao na Domovinski rat nego sve velike ratove i bitke tijekom vremena. Prepuni su ih povijesni udžbenici.
I to stoji, dok ima premalo materijala o svakodnevnom životu ljudi.
Sjećam se one dokumentarne emisije o životu ljudi za vrijeme srednjeg vijeka.
2015-09-26
Page 5 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sačić se pozvao na izjavu predsjednika Tuđmana da je Domovinski rat izvojevalo oko 33.500 veterana, a danas ih je preko 504.000.
» Milan merka Dusana Tadica
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» MOST MILORADA SILNOG: Južnu pristupnu cestu gradit će grčki Avax, a sjevernu dionicu austrijski Strabag.
» Milan merka Dusana Tadica
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» MOST MILORADA SILNOG: Južnu pristupnu cestu gradit će grčki Avax, a sjevernu dionicu austrijski Strabag.
Page 5 of 6