Od Dušana silnog do danas..a mi zaboravili i domovinski rat.
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Od Dušana silnog do danas..a mi zaboravili i domovinski rat.
joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
umrli bi valjda da nema vulina, čime se baviti, kako zaraditi plaću..idemo laprdati malo o ratu
već vas je više pun kurac 25 godina
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
...i sto ces kad zaradis placu?..jebote nakon zarađivanja moras imati nekog da se ispuses...nece ratnik valjda na aerobik...kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
umrli bi valjda da nema vulina, čime se baviti, kako zaraditi plaću..idemo laprdati malo o ratu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
Čvorovići.Stanojko wrote:Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
2015-09-08
Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
2015-09-08
kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
Kako li ćeš tek izdržati slijedećih 25 kada ti je već sad dosta.
Guest- Guest
Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
stanojko tebi pripada samo tema za pisat o basketu..za druge stvari si da se ne uvrijedis muflon...Stanojko wrote:Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
2015-09-08
ja kaju najbolje razumijem...htjela pokorit advokatsko trziste za nagradu dobila ovrhu... i gubitak musterija....nesto krenulo po zlu... ..prevuise vremena na forumu..a musterije osle drugima..i onda kriv cardak itko sve ne..no kako rekoh ja je razumijem...samo d amalo prodise i stane i evo opet kaje u sedlu..slidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
2015-09-08
baš, ista stvar bi bila da su i tebe poslalidzango wrote:
Kakva država i vlast, takav i predstavnik.
Guest- Guest
Ne bi. Ja sam lepši i pametniji.Noor wrote:baš, ista stvar bi bila da su i tebe poslalidzango wrote:
Kakva država i vlast, takav i predstavnik.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Kojote, ako sam valjao BBC-ju, valjacu valjda i tom kupusnom listu...vuksadinare wrote:stanojko tebi pripada samo tema za pisat o basketu..za druge stvari si da se ne uvrijedis muflon...Stanojko wrote:Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...vuksadinare wrote:marcello...zamolba..napisi u slejdecoj kolumni kako 'radi' ministarstvo vanjskih poslova u hravtskoj...i kako su dali dozvolu vulinu i oficirima iz srbije..i tko ej zapravo doris pejcinovic koja je radila do nedavno kao savjetnica u vladi srbije..te je operi..ne sumnjam d aje ona imala dobrano umjesane prste u davanju dozvole vulinu...za njegov boravak u sibeniku..
Ja znam da ti preferiras pizona...
..hm...preporuke idu preko marcela.. ..cekaj red iza crvenkastog...i jastreba... ..preferiram pizzona jer me odusevljava biserima...a treba ljude nasmijavat u ova nesretna vremena..i to mora netko radit..Stanojko wrote:Kojote, ako sam valjao BBC-ju, valjacu valjda i tom kupusnom listu...vuksadinare wrote:stanojko tebi pripada samo tema za pisat o basketu..za druge stvari si da se ne uvrijedis muflon...Stanojko wrote:Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:
Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...
2015-09-08
Ne bi valjao. Suviše si pismen. Prekvalifikovan.Stanojko wrote:Kojote, ako sam valjao BBC-ju, valjacu valjda i tom kupusnom listu...vuksadinare wrote:stanojko tebi pripada samo tema za pisat o basketu..za druge stvari si da se ne uvrijedis muflon...Stanojko wrote:Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..Stanojko wrote:
Hehehehehe..."zamolba"...Ludi ste bre kojote ko struja...
Ko velim, mislio sam da nastavim svoju svetu, prosvetiteljsku duznost...al ne vredi...sta zna svinja sta je dinja...dzango wrote:Ne bi valjao. Suviše si pismen. Prekvalifikovan.Stanojko wrote:Kojote, ako sam valjao BBC-ju, valjacu valjda i tom kupusnom listu...vuksadinare wrote:stanojko tebi pripada samo tema za pisat o basketu..za druge stvari si da se ne uvrijedis muflon...Stanojko wrote:Os` ja da napisem tekst? Posaljem njemu, on calne 300 ojro, milina ... Feljton: "Ovako razmislja neprijatelj"...vuksadinare wrote:
..nego kako..kulturno zamolit covjeka koji ej novinar i na predispoziciji da napise tko nosi isto tako krivnju sto se dijele dozvole svakakvim budalama i notornim likoima za vlastitu promociju i provociranje domacina..
Kakva crna dinja. Baciš im kosku ispod stola i rešen problem.
kaja je na poslu, zato nema vremena pratiti svaku tvoju glupost ..i od one debelguzevuksadinare wrote:kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
2015-08-15
nije vrag da 50 godina mislite pisati o domovinskom ratuslidingdoorsoperator wrote:kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
pa partizani su bebe za vas...
2015-08-15
..ajd ekajo zar se na mene ljutis?..pa ja sam uvijek bio pristojan prema tebi..kaja wrote:kaja je na poslu, zato nema vremena pratiti svaku tvoju glupost ..i od one debelguzevuksadinare wrote:kaja je ostala bez posla pa joj sad smeta i svaka picina dlaka...dok je lova isla i musterije onda je bila zagrizenija od ramba...tako to ide..dzango wrote:Kajo ne smetaj. Taman su Norka i on počeli da glođu kosku.kaja wrote:joj daj ne serite više, i dušan i rat i vulin ...vuksadinare wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/srbi-pamte-od-dusana-silnog-do-danas-a-mi-smo-uspjeli-zaboraviti-i-domovinski-rat-1071109/
2015-09-08
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Sačić se pozvao na izjavu predsjednika Tuđmana da je Domovinski rat izvojevalo oko 33.500 veterana, a danas ih je preko 504.000.
» Milan merka Dusana Tadica
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» MOST MILORADA SILNOG: Južnu pristupnu cestu gradit će grčki Avax, a sjevernu dionicu austrijski Strabag.
» Milan merka Dusana Tadica
» Najpopularniji penzic danas u Hrvatskoj objasnjava zasto ke danas vitalan i zdrav
» Petrov:Ljudi danas glasaju za HDZ jer je Tuđman stvorio državu,ali HDZ danas nije kao Tuđmanov
» MOST MILORADA SILNOG: Južnu pristupnu cestu gradit će grčki Avax, a sjevernu dionicu austrijski Strabag.
Page 4 of 6