Ne može Papa(?) Franjo bez migranata makar došao sveučilište posjetiti u Bolonji!
Page 1 of 1
Ne može Papa(?) Franjo bez migranata makar došao sveučilište posjetiti u Bolonji!
http://www.narod.hr/eu/papa-franjo-susreo-se-s-migrantima-pocetku-svojeg-pohoda-bologni
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Ne može Papa(?) Franjo bez migranata makar došao sveučilište posjetiti u Bolonji!
bez zajebancije..ovaj lik je na dobrom putu da konacno postane musliman ili imam fahrudin...
2015-09-08
Re: Ne može Papa(?) Franjo bez migranata makar došao sveučilište posjetiti u Bolonji!
moguće da je stvar osobne prirode, jer su njegovi roditelji također bili imigranti....
kakve osobne prirode?..posjecuje samo muslimanske migrante..ima i krscanskih toga nikako da se sjeti..zato i ejsu na njega bijesni krscani sa bliskog istoka poglavito sirije..Totenkopf wrote:moguće da je stvar osobne prirode, jer su njegovi roditelji također bili imigranti....
2015-09-08
papa pederu
» Papa Franjo osudio "zla i opačine" koji nas navode na odbacivanje migranata
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Papa Franjo:Ja peder
» Papa Franjo priznao da je zbog bolesti bio na samrti ali ne zeli prepustiti zezlo kao papa Benedict
» Papa Franjo dobio odbijenicu od patrijarha Irineja:Nije vreme da papa dođe u Srbiju
» Slatka li je fotelja makar i umirao:Papa se ne želi odreći službe kao prethodnik
» Papa Franjo:Ja peder
Page 1 of 1