Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
Stribor wrote:Eva_ wrote:Nisu mu dali promijenit ime trga Charlesa de Gaullea u Trg kalifata, pa Hasanče odmah za jatagan.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-u-marseillu-nozem-usmrtio-dvije-osobe/171001055
Bolje ti je mučat. Ono ča sam ovoga leta vidil po Beču je strava. Srbov i muslimanov kot drekov, Austrijanci kot pičke skrivaju se iza čoškov. Mučaj.
Stribor- Posts : 1640
2015-09-22
De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaskakaja wrote:Govni u Francuskoj?
Pa pa
:)
Iskra wrote:Ružno za pročitati, ne viidim razlog zašto se mame i djeca ubacuju u prepike.
nema,rekoh ja Kaya je vrela Krff...respect..u nekoj viziji postapokalipticnog prezivljavanja,volio bih ju uza sebe,prije nego ove forumske namćore muske..Regoč wrote:De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaskakaja wrote:Govni u Francuskoj?
Pa pa
Guest- Guest
Kaja je prostakuša, nema to sveze s vrelom krvi.pismejker wrote:nema,rekoh ja Kaya je vrela Krff...respect..u nekoj viziji postapokalipticnog prezivljavanja,volio bih ju uza sebe,prije nego ove forumske namćore muske..Regoč wrote:De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaskakaja wrote:Govni u Francuskoj?
Pa pa
ne se mijesati Noor..nije tvoja briga..ako su poceli sami i nek zavrse sami...i daj se vise otkaci od Kaye,jer vidjh da je tracas i kad nje nema na Forumu-.nije lijepo..Noor wrote:kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaskakaja wrote:Govni u Francuskoj?
Pa pa
a jel kobiletino, ne sviđa ti se mamojebanje kad se o tvojoj radi?
i ne staješ ti na tome, naravno....sad već i djecu razvlačiš po svojim umobolnim izbljuvotinama, pedofilko odurna. gadljiva si do bola, umobolna šajkačo.
Guest- Guest
Ima,ima....Što se tice prostakuse,ne bi rekao da je iz tvog tabora to za nju..smatrao bi to opravdanim Odgovorom..Regoč wrote:Kaja je prostakuša, nema to sveze s vrelom krvi.pismejker wrote:nema,rekoh ja Kaya je vrela Krff...respect..u nekoj viziji postapokalipticnog prezivljavanja,volio bih ju uza sebe,prije nego ove forumske namćore muske..Regoč wrote:De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:
mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaska
Pa pa
Kaya nije prostakusa,ali zna se braniti,i zato vam je trn u Oku,narocito jer je "izdala" Čardak-bojnu...ja sa strane neuutralno to mogu jako lijepo vidjeti...
Guest- Guest
de odjebi balijo..Regoč wrote:De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.govinda wrote:mamu ti jebem po Hrvatskoj, kurvo ustaskakaja wrote:Govni u Francuskoj?
Pa pa
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
pismejker wrote:Ima,ima....Što se tice prostakuse,ne bi rekao da je iz tvog tabora to za nju..smatrao bi to opravdanim Odgovorom..Regoč wrote:Kaja je prostakuša, nema to sveze s vrelom krvi.pismejker wrote:nema,rekoh ja Kaya je vrela Krff...respect..u nekoj viziji postapokalipticnog prezivljavanja,volio bih ju uza sebe,prije nego ove forumske namćore muske..Regoč wrote:De, Kajo, smiri doživljaj i ne diraj u djecu.kaja wrote:
Jebem ti dijete i nataknem na kolac, pederu balijski.
Pa pa
Kaya nije prostakusa,ali zna se braniti,i zato vam je trn u Oku,narocito jer je "izdala" Čardak-bojnu...ja sa strane neuutralno to mogu jako lijepo vidjeti...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ma ne bere Čardak Kaju kao ni Crvenog. Njihov svijet je plitak i crno bijel.
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
Kaya i Yoda su pametni ljudi,i nadasve imaju cestitost u sebi,ne materijalisticku lojalnost,kao ovi iz Čardak-Bojne..samo gledaju svoje dupe a za druge ih se yebe..
Kaya i Yoda su poštenjacine..
Kaya i Yoda su poštenjacine..
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovna tuča imigranata u Visokom , u napadu nožem dvije osobe povrijeđene
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
Page 5 of 5