Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:
čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.
cigarete.
aha, evo kaju...dolepršala je čim je riječ o pušenju srpskih
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pokušavaš ti i biti pametan, pa badavadzango wrote:Baš suprotno. Vidiš da pokušavam da je fokusiram da se ne rasplinjuje.kaja wrote:Lastan ovdje, čekam pitanje...
dzango ne dekoncentriraj ju , vidiš da se sada upucava ovima s pola kite...
Guest- Guest
Ti čibe. Za tebe nema ništa. Jeste mašala ali nije za svakoga. Javi se Braćali.vuksadinare wrote:đango je ptica prelivoda
Dzani, ostavi se tudjih zena :-D
2014-04-12
dzango wrote:Ti čibe. Za tebe nema ništa. Jeste mašala ali nije za svakoga. Javi se Braćali.vuksadinare wrote:đango je ptica prelivoda
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jeste. Ali znaš kako kažu za one koje hoće sreća. Hoće ga kao budalu ona stvar. Pa ti sad vidiNoor wrote:pokušavaš ti i biti pametan, pa badavadzango wrote:Baš suprotno. Vidiš da pokušavam da je fokusiram da se ne rasplinjuje.kaja wrote:Lastan ovdje, čekam pitanje...
dzango ne dekoncentriraj ju , vidiš da se sada upucava ovima s pola kite...
Bi se ja ostavio njih, ali neće one da se ostave mene.maggie13 wrote:Dzani, ostavi se tudjih zena :-D
2014-04-19
Ružno za pročitati, ne viidim razlog zašto se mame i djeca ubacuju u prepike.
Guest- Guest
može..odma da kažem pošto sam Lastan danas..puno će joj bitidzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:
Nema problema. Ima i za tebe.
jest da voli zinut ali ovi dvomilimetraši su joj taman, ko Govni..njemu su slučajno otfikarali više jer se babo naroljao i sad je problem...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
:-Pdzango wrote:Bi se ja ostavio njih, ali neće one da se ostave mene.maggie13 wrote:Dzani, ostavi se tudjih zena :-D
Preslab si..treba poradit na jacanju otpora..al' kad je tebi scena u blatu jaca od ijedne iz Kuma :-D
2014-04-12
pokusavambacit na zezu.Iskra wrote:Ružno za pročitati, ne viidim8 razlog zašto se mame i djeca ubacuju u prepike.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
može biti, bitno da se ti nisi zagutila pri radnji...s takvom kilometražom kakvu imaš bilo bi i čudnokaja wrote:može..odma da kažem pošto sam Lastan danas..puno će joj bitidzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:
hvala, popuši sam.
Last edited by Noor on 2/10/2017, 11:17; edited 1 time in total
Guest- Guest
maggie13 wrote:pokusavambacit na zezu.Iskra wrote:Ružno za pročitati, ne viidim8 razlog zašto se mame i djeca ubacuju u prepike.
Guest- Guest
dobro si to osmislio...suci ocjenjivači su uvijek ljudi od struke i iskustvadzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:
Nema problema. Ima i za tebe.
Guest- Guest
nema tu zeze ali samaranja da..maggie13 wrote:pokusavambacit na zezu.Iskra wrote:Ružno za pročitati, ne viidim8 razlog zašto se mame i djeca ubacuju u prepike.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
opet si ljubomorna ...a gle, od Govnija nema jebača , em nema s čim em je glup ...a ti baš na takve nesretnaNoor wrote:može biti, bitno da se ti nisi zagutila pri radnji...s takvom kilometražom kakvu imaš bilo bi i čudnokaja wrote:može..odma da kažem pošto sam Lastan danas..puno će joj bitidzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:
Ti to bolje.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a jesi šuplja ne znaš gdje više :)kaja wrote:opet si ljubomorna ...a gle, od Govnija nema jebača , em nema s čim em je glup ...a ti baš na takve nesretnaNoor wrote:može biti, bitno da se ti nisi zagutila pri radnji...s takvom kilometražom kakvu imaš bilo bi i čudnokaja wrote:može..odma da kažem pošto sam Lastan danas..puno će joj bitidzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:
ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..
znaš da džango ima previše...znaš da govinda ima dvomilimetarskog i da od njega nema jebača...daj stani više, koga zanimaju tvoja forumska iskustva i saznanja
Guest- Guest
Samo neka zine.Smestiću ja već nekako. Nije mi prvi put.kaja wrote:može..odma da kažem pošto sam Lastan danas..puno će joj bitidzango wrote:Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:
hvala, popuši sam.
jest da voli zinut ali ovi dvomilimetraši su joj taman, ko Govni..njemu su slučajno otfikarali više jer se babo naroljao i sad je problem...
Ili u sapunici, još bolje. Razumi me, muško sam.maggie13 wrote::-Pdzango wrote:Bi se ja ostavio njih, ali neće one da se ostave mene.maggie13 wrote:Dzani, ostavi se tudjih zena :-D
Preslab si..treba poradit na jacanju otpora..al' kad je tebi scena u blatu jaca od ijedne iz Kuma :-D
2014-04-19
Eva_ wrote:Nisu mu dali promijenit ime trga Charlesa de Gaullea u Trg kalifata, pa Hasanče odmah za jatagan.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-u-marseillu-nozem-usmrtio-dvije-osobe/171001055
Bolje ti je mučat. Ono ča sam ovoga leta vidil po Beču je strava. Srbov i muslimanov kot drekov, Austrijanci kot pičke skrivaju se iza čoških. Mučaj.
Stribor-
2015-09-22
Stribor wrote:Eva_ wrote:Nisu mu dali promijenit ime trga Charlesa de Gaullea u Trg kalifata, pa Hasanče odmah za jatagan.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-u-marseillu-nozem-usmrtio-dvije-osobe/171001055
Bolje ti je mučat. Ono ča sam ovoga leta vidil po Beču je strava. Srbov i muslimanov kot drekov, Austrijanci kot pičke skrivaju se iza čoškov. Mučaj.
Stribor-
2015-09-22
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovna tuča imigranata u Visokom , u napadu nožem dvije osobe povrijeđene
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
Page 4 of 5