Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Haso nožem ubio dvije osobe u Marseillu
uvuci desno stopalo..još ti samo to viri pedofilki iz guzicecatabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
Guest- Guest
he,he....jebem ja na sve nacine..sad si ti na redu...catabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
njega možeš kako hoćeš...vidiš da sam spušta gaće i nastavlja sevuksadinare wrote:he,he....jebem ja na sve nacine..sad si ti na redu...catabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
šteta da nije dijete, kaja bi prva doletjela
Guest- Guest
vuksadinare wrote:he,he....jebem ja na sve nacine..sad si ti na redu...catabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
Ove oronule forumske raspuštenice ti dragovoljno prepuštam
catabbath-
2015-08-22
...eh da su one makar i tebi..ovako drkica na ruke i daljecatabbath wrote:vuksadinare wrote:he,he....jebem ja na sve nacine..sad si ti na redu...catabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
2015-09-08
auuu čoporativno i hrabro
po jednom korisniku
srpske seljačine
maloumni plemenitaši
istarski fašisti
dalmatinske pičke
lepa nakupina hrabriša
po jednom korisniku
srpske seljačine
maloumni plemenitaši
istarski fašisti
dalmatinske pičke
lepa nakupina hrabriša
ko je raspuštenica ovdecatabbath wrote:vuksadinare wrote:he,he....jebem ja na sve nacine..sad si ti na redu...catabbath wrote:Vuče neš hebati. Možda.da si obrezan... :)
i koje to jebeš na forumu pa
ih ne daš dobrovoljno
vuksadinare wrote:
...eh da su one makar i tebi..ovako drkica na ruke i dalje
Te stare rasturene babe u petom desetljeću života mi nisu napete, trenutno operiram ispod 30
Napadač je porijeklom iz sjeverne Afrike a ubijene su dvije žene nakon čega ga je usmrtila naoružana patrola
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nisu mu dali promijenit ime trga Charlesa de Gaullea u Trg kalifata, pa Hasanče odmah za jatagan.RayMabus wrote:https://www.klix.ba/vijesti/svijet/muskarac-u-marseillu-nozem-usmrtio-dvije-osobe/171001055
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
a ti doslovno shvatila jadna shvatila psovke...i ti izbosne a?Noor wrote:aha, nećeš biti pedofilčina, pa onda budi pedofilka, jer bolesni polusvijet ženskog roda kao ti, koji piše da će spolno općiti s djetetom je upravo to, ma... da odvratna si malo je reći....no i dalje nemaš skrupula ni grama srama, tebi je bitna forma, prebacuješ fokus na govindu bez ikakvog razloga, osim da skreneš pažnju sa svoje pedofilije. al, sad je bar jasno da nije tebe Bog bez razloga ostavio samu....kaja wrote:Dobro daj se ne sramoti , uvrede biraš sukladno osobi. Pedofilcina je namjenjena muškarcu koji voli djecu . Npr Govniju al to je kod njih normalno.Noor wrote:Možeš ti srat kolko hoćeš i izmotavati se bilo čime, ali i dalje ostaješ retardirana pedofilčina!!kaja wrote:Ova se sad i Govniju upucava ?!Noor wrote:
a jel kobiletino, ne sviđa ti se mamojebanje kad se o tvojoj radi?
i ne staješ ti na tome, naravno....sad već i djecu razvlačiš po svojim umobolnim izbljuvotinama, pedofilko odurna. gadljiva si do bola, umobolna šajkačo.
O my god...
Bolje reci Govni sviđaš mi se , ne hebu me vise ni ujke pol posto jer sam idiot pa cu se baciti na tebe a ne da mene napadaš.
a svoje probleme s govindom rješavaj sama, evo...hrabre guzne bube levi i yoda će možda pripomoći....moš mislit
mogla sam i misliti..
nego nađi drugi način za upucavati se Govniju
nemoj ovako..ko pas
Last edited by kaja on 2/10/2017, 10:38; edited 1 time in total (Reason for editing : ...)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
a ti non stop o njemu, gadno te napaliokaja wrote:a ti doslovno shvatila jadna shvatila psovke...i ti izbosne a?Noor wrote:aha, nećeš biti pedofilčina, pa onda budi pedofilka, jer bolesni polusvijet ženskog roda kao ti, koji piše da će spolno općiti s djetetom je upravo to, ma... da odvratna si malo je reći....no i dalje nemaš skrupula ni grama srama, tebi je bitna forma, prebacuješ fokus na govindu bez ikakvog razloga, osim da skreneš pažnju sa svoje pedofilije. al, sad je bar jasno da nije tebe Bog bez razloga ostavio samu....kaja wrote:Dobro daj se ne sramoti , uvrede biraš sukladno osobi. Pedofilcina je namjenjena muškarcu koji voli djecu . Npr Govniju al to je kod njih normalno.Noor wrote:Možeš ti srat kolko hoćeš i izmotavati se bilo čime, ali i dalje ostaješ retardirana pedofilčina!!kaja wrote:
Ova se sad i Govniju upucava ?!
O my god...
Bolje reci Govni sviđaš mi se , ne hebu me vise ni ujke pol posto jer sam idiot pa cu se baciti na tebe a ne da mene napadaš.
a svoje probleme s govindom rješavaj sama, evo...hrabre guzne bube levi i yoda će možda pripomoći....moš mislit
mogla sam i misliti..
nemoj ovako..ko pas
al pusti sad njega, aj ti nama opet malo budi bračni savjetnik ili savjetnik o odgajanju djece...tu imaš debelog iskustva
Guest- Guest
Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.dzango wrote:Moj nivo je ispod stoja. Dođi da ti pokažem. Bolje ja nego Govinda.Noor wrote:nemoj i ti biti kretenčina ko i šajkača...drži nivo.dzango wrote:Norka je nezasita.kaja wrote:
Ova se sad i Govniju upucava ?!
O my god...
cigarete.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
pa to ja da ga ti možeš braniti pa da ti se obrati..vidiš kako ti uslugu radimNoor wrote:a ti non stop o njemu, gadno te napaliokaja wrote:a ti doslovno shvatila jadna shvatila psovke...i ti izbosne a?Noor wrote:aha, nećeš biti pedofilčina, pa onda budi pedofilka, jer bolesni polusvijet ženskog roda kao ti, koji piše da će spolno općiti s djetetom je upravo to, ma... da odvratna si malo je reći....no i dalje nemaš skrupula ni grama srama, tebi je bitna forma, prebacuješ fokus na govindu bez ikakvog razloga, osim da skreneš pažnju sa svoje pedofilije. al, sad je bar jasno da nije tebe Bog bez razloga ostavio samu....kaja wrote:Dobro daj se ne sramoti , uvrede biraš sukladno osobi. Pedofilcina je namjenjena muškarcu koji voli djecu . Npr Govniju al to je kod njih normalno.Noor wrote:
Možeš ti srat kolko hoćeš i izmotavati se bilo čime, ali i dalje ostaješ retardirana pedofilčina!!
mogla sam i misliti..
nemoj ovako..ko pas
al pusti sad njega, aj ti nama opet malo budi bračni savjetnik ili savjetnik o odgajanju djece...tu imaš debelog iskustva
reci...vezano za savjet, što te muči u braku ? pa ću smisliti rješenje
s djecom isto imaš problem, samo pitaj ..tu sam narednih 10 minuta, ako su mali odma da ti kažem manje traži jebača na forumu a više im se posveti ako su veliki..nemam pojma ..pusti ih da rade što hoće...
2015-08-15
hvala, popuši sam.dzango wrote:Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.dzango wrote:Moj nivo je ispod stoja. Dođi da ti pokažem. Bolje ja nego Govinda.Noor wrote:nemoj i ti biti kretenčina ko i šajkača...drži nivo.dzango wrote:
Norka je nezasita.
cigarete.
Guest- Guest
Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.dzango wrote:Moj nivo je ispod stoja. Dođi da ti pokažem. Bolje ja nego Govinda.Noor wrote:
nemoj i ti biti kretenčina ko i šajkača...drži nivo.
cigarete.
2014-04-19
Lastan ovdje, čekam pitanje...
dzango ne dekoncentriraj ju , vidiš da se sada upucava ovima s pola kite...
2015-08-15
ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.dzango wrote:
Moj nivo je ispod stoja. Dođi da ti pokažem. Bolje ja nego Govinda.
cigarete.
aha, evo kaju...dolepršala je čim je riječ o pušenju srpskih
Guest- Guest
đango je ptica prelivoda
2015-09-08
Baš suprotno. Vidiš da pokušavam da je fokusiram da se ne rasplinjuje.kaja wrote:Lastan ovdje, čekam pitanje...
Može i tako. Ti pušiš a ona komentariše i ocenjuje. Dobila si čistku desetku za trostruki aksl.Noor wrote:ma, koga zanimaju tvoji mokri snovi..dzango wrote:Ti to bolje.Noor wrote:hvala, popuši sam.dzango wrote:Nema problema. Ima i za tebe.Noor wrote:
čuvaj za kaju, ona voli pušit srpske.
cigarete.
aha, evo kaju...dolepršala je čim je riječ o pušenju srpskih
2014-04-19
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Masovna tuča imigranata u Visokom , u napadu nožem dvije osobe povrijeđene
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
» Nepoznati napadač nožem ranio četiri osobe u Londonu
» Drama kod Münchena: Napadač izbo nožem četiri osobe na željezničkoj stanici!
» Haos u imigrantskom kampu u Grčkoj , dvije osobe poginule
» U Francuskoj nožem ubio policajku, vikao "Allahu Akbar"
Page 3 of 5