Matija će da me bije...
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Matija će da me bije...
Najebaće na kraju.albatros wrote:Oh,taj Marcellus.
Svi su protiv njega.
najprije onaj ustašofil,neki dan,a sada i ovaj glupi Mateja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ma! odoh ja na pivo. Popit ću jedno za dušu našeg dragog Bugija.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da ne citam sve, kako ide, jel se Marcel usro???? Di ce biti sora?? NA Zrcu????
2014-04-14
Nije valjda umro?albatros wrote:Ma! odoh ja na pivo. Popit ću jedno za dušu našeg dragog Bugija.
2014-04-19
Na žalost je.dzango wrote:Nije valjda umro?albatros wrote:Ma! odoh ja na pivo. Popit ću jedno za dušu našeg dragog Bugija.
Imaš na pdf "info" i temu.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
O jebote. Ja mislio zezanje. Laka mu zemlja.albatros wrote:Na žalost je.dzango wrote:Nije valjda umro?albatros wrote:Ma! odoh ja na pivo. Popit ću jedno za dušu našeg dragog Bugija.
Imaš na pdf "info" i temu.
2014-04-19
2014-04-19
kolerik wrote:Matija mozda i nije homoseksualac, ali je definitivno peder.
Marcellus, jesi li ti podnio kaznenu prijavu? Mislim da ti to portal ne moze uciniti osim tebe, pitaj nekog pravnika...
Mislim meni su prijetili unutar BBB obracuna, to smo rijesili vaninstitucionalnim metodama. Drugi puta je bilo malo ozbiljnije pa su me pratila dva zastitara, a isla je i prijava. Ne znam kako je to proslo, ovo prvo je proslo sa objema stranana na hitnoj i Dayton. :)
Ne, naravno da portal može i hoće jer je izvrijeđao redakciju, a ja osobno se ne kanim sudit s matijom, taman posla
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Portal to neće uraditi umjesto mene, jasno nego u ime sebe
rekla mi je tvoja mamakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
2014-04-16
a jebote, jel taj tuce....evo ja sam dobar za namlatit ako voli pa da me namlati. Docu di god hoce
2014-04-19
jeftini trikovi, dodje pa ti nalupas njega, skuzit ce to matija :)prckov wrote:a jebote, jel taj tuce....evo ja sam dobar za namlatit ako voli pa da me namlati. Docu di god hoce
dijagram-
2015-08-09
ma jok, neznam se ja mlatit, nego ce vako imat jos vise samopouzdanja kad mene namlati samo nek ne udara puno po glavidijagram wrote:jeftini trikovi, dodje pa ti nalupas njega, skuzit ce to matija :)prckov wrote:a jebote, jel taj tuce....evo ja sam dobar za namlatit ako voli pa da me namlati. Docu di god hoce
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Tesko, moji roditelji su poginuli u prometnoj nesreci, pred 20 godina. Imao sam tri godine.marcellus wrote:rekla mi je tvoja mamakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
Guest- Guest
kolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
Guest- Guest
Boktejeba pederchina...veber_1 wrote:će se javim.marcellus wrote:veber_1 wrote:će da te bijem il da te karam?
će da se javiš ovih dana za cugu
go sam ionako, tako da kada ti paše, javi.
chagalj9- Posts : 8
2014-11-13
početnik napuši se kurca.chagalj9 wrote:Boktejeba pederchina...veber_1 wrote:će se javim.marcellus wrote:veber_1 wrote:će da te bijem il da te karam?
će da se javiš ovih dana za cugu
go sam ionako, tako da kada ti paše, javi.
kak nam je anita?
2014-12-30
kolerik wrote:Tesko, moji roditelji su poginuli u prometnoj nesreci, pred 20 godina. Imao sam tri godine.marcellus wrote:rekla mi je tvoja mamakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
Sorry, bila je to zajebancija, nisam mislio ozbiljno. Žao mi je ako te povrijedilo. Ne mogu znati takve stvari.
2014-04-16
Marcelo ja ti dajem utočište u svojo klijeti,pijače imaš da nemreš popit,a najde se i suhog mesa i kobasa,za trebe se sam pobrini.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BOJ NE BIJE HEKLER U ŠIPTARA, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
Page 5 of 9