Matija će da me bije...
Page 4 of 9
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Matija će da me bije...
A nisi ni ti ravnodušna.maggie13 wrote:zar i ti, sine koleriče..tststst---što te zanimakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja sam Hrvat, to nije isto što i gay.
crvenkasti-
2014-04-17
Osjećam se mlađi jedno deset godina.
Sve je opet kao nekada.
Seronja, ja, mi, svi smo tu.
Sve je opet kao nekada.
Seronja, ja, mi, svi smo tu.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne boj se maggie, nista, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, zdrav, situiran, Hrvat, katolik, trazi djevojku za intimna druzenja :Dmaggie13 wrote:zar i ti, sine koleriče..tststst---što te zanimakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
Tj. imam curu i one woman guy sam, ali cisto pokazna vjezba za tebe.
Guest- Guest
Sterilan skroz.kolerik wrote:Ne boj se maggie, nista, ne pijem, ne pusim, ne drogiram se, zdrav, situiran, Hrvat, katolik, trazi djevojku za intimna druzenja :Dmaggie13 wrote:zar i ti, sine koleriče..tststst---što te zanimakolerik wrote::O a otkud znas koliki mu je?marcellus wrote:ma agresivan je dok mu neko ne stisne flisku, odgojno obrazovnu, inače mali pimpek rađa grde komplekse a kompleksi agresiju
Tj. imam curu i one woman guy sam, ali cisto pokazna vjezba za tebe.
2014-04-19
izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
2014-12-30
Da nešto valjamo, ne bi izumirali. Doći će neko bolji.veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
2014-04-19
Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
Guest- Guest
Ne diže se ni tebi ni džangu.....znao sam da ste paradaši. De jebote, što ne zovete onog ovcoljuba Chaglja vamokare?veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
Guest- Guest
Jok! Kvalitetnije prenosimo gene, bolje šanse dajemo školovanim potomcima kad se ima 1-2 djece i puno drugih čimbenika.dzango wrote:Da nešto valjamo, ne bi izumirali. Doći će neko bolji.veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
Guest- Guest
na muške, sigurno da ne.kofein wrote:Ne diže se ni tebi ni džangu.....znao sam da ste paradaši. De jebote, što ne zovete onog ovcoljuba Chaglja vamokare?veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
2014-12-30
Bar zna da kevće.kolerik wrote:Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
2014-04-19
Zato si se brže bolje utrpao između.kofein wrote:Ne diže se ni tebi ni džangu.....znao sam da ste paradaši.veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
2014-04-19
Vis da ne znam, zenu ti nisam otcinkao... upsdzango wrote:Bar zna da kevće.kolerik wrote:Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
Guest- Guest
Di je Chagalj, nema bez četvrtog. Javlja li se, odusto od foruma?dzango wrote:Zato si se brže bolje utrpao između.kofein wrote:Ne diže se ni tebi ni džangu.....znao sam da ste paradaši.veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
Guest- Guest
Znam da ne znaš i da si bezopasan. Uz nogu i ne laj na gazdu. Mogao bi da ostaneš bez koske.kolerik wrote:Vis da ne znam, zenu ti nisam otcinkao... upsdzango wrote:Bar zna da kevće.kolerik wrote:Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
2014-04-19
Nisam video čoveka ovde. Valjda se opametio.kofein wrote:Di je Chagalj, nema bez četvrtog. Javlja li se, odusto od foruma?dzango wrote:Zato si se brže bolje utrpao između.kofein wrote:Ne diže se ni tebi ni džangu.....znao sam da ste paradaši.veber_1 wrote:izumiremo. s obje strane granice.dzango wrote:Sterilan skroz.
2014-04-19
Bolje potrazi marke od ugriza na zeni...ima otisaka od razlicitih zubala ;) ;)dzango wrote:Znam da ne znaš i da si bezopasan. Uz nogu i ne laj na gazdu. Mogao bi da ostaneš bez koske.kolerik wrote:Vis da ne znam, zenu ti nisam otcinkao... upsdzango wrote:Bar zna da kevće.kolerik wrote:Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
Guest- Guest
Oh,taj Marcellus.
Svi su protiv njega.
najprije onaj ustašofil,neki dan,a sada i ovaj glupi Mateja.
Svi su protiv njega.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ima jedan trag od nosa u bulji. Dobro si se javio da znam i ne tražim nesretnika.kolerik wrote:Bolje potrazi marke od ugriza na zeni...ima otisaka od razlicitih zubala ;) ;)dzango wrote:Znam da ne znaš i da si bezopasan. Uz nogu i ne laj na gazdu. Mogao bi da ostaneš bez koske.kolerik wrote:Vis da ne znam, zenu ti nisam otcinkao... upsdzango wrote:Bar zna da kevće.kolerik wrote:Pitaj si kevu, sestru i susjedu...ili ih barrm obrisi medju nogama budi koristan.
2014-04-19
Najebaće na kraju.albatros wrote:Oh,taj Marcellus.
Svi su protiv njega.
2014-04-19
Page 4 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BOJ NE BIJE HEKLER U ŠIPTARA, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
Page 4 of 9