Matija će da me bije...
Page 6 of 9
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Matija će da me bije...
Marcelo ja ti dajem utočište u svojo klijeti,pijače imaš da nemreš popit,a najde se i suhog mesa i kobasa,za trebe se sam pobrini.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Kako je za viditi, Holjevac mu skida lupinju po lupinju njegove vkanjbe ča ju bedakom i tojkom prodaje. I to psihopatom kot ča je Babić i njegovim pratiteljem i slidbenikom teško pada i kad im nestane argumentov začnu prititi na ovakov način. Predpostavljam da Babić dobro zna kadi more najti Holjevca, ali puno je sigurnije človiku prik osobnih poruk prititi nego se s njim suočiti. I takovi ljudi su još pod zašćitom ove vlasti. Porazno.
Stribor-
2015-09-22
veber-
2014-12-30
Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
To se na hrvaćanski standardni jazik reče ''prevara''.marcellus wrote:ča je vkanjba?
Stribor-
2015-09-22
Imaš Facebook profile pa gledaj.Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
Guest- Guest
Matija je izgleda nježan ali je Marčelo stariji gospodin znači balansirana borba bi bila :)
Dal` si bre ti normalan? Odakle meni facebook?Fénix wrote:Imaš Facebook profile pa gledaj.Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
Od Matije imaš sliku malo naprijed na ovoj temi... i njegovog dečka :sleazy: ... a što se mene tiče, a jebiga.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan? Odakle meni facebook?Fénix wrote:Imaš Facebook profile pa gledaj.Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
a seljaka jebote, pa otvori fejs profil gedžovančino... čisto zato jer ga svi imaju...
2014-04-16
Ko kaže da neće... samo nema šanse da mu dam.dzango wrote:Dobro je dok neće da jebe.
2014-04-16
ajde, ajde. bu on tebe obrlatio.marcellus wrote:Ko kaže da neće... samo nema šanse da mu dam.dzango wrote:Dobro je dok neće da jebe.
2014-12-30
Tako kaže svaka.marcellus wrote:Ko kaže da neće... samo nema šanse da mu dam.dzango wrote:Dobro je dok neće da jebe.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
veber-
2014-12-30
2014-04-19
Jes, pa da dobijem SIDU!!? Jesi li ti bre normalan!? :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan? Odakle meni facebook?Fénix wrote:Imaš Facebook profile pa gledaj.Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
a seljaka jebote, pa otvori fejs profil gedžovančino... čisto zato jer ga svi imaju...
Ajde priznaj da ne otvaraš da te ne bi našle bivše.Stanojko wrote:Jes, pa da dobijem SIDU!!? Jesi li ti bre normalan!? :)marcellus wrote:Stanojko wrote:Dal` si bre ti normalan? Odakle meni facebook?Fénix wrote:Imaš Facebook profile pa gledaj.Stanojko wrote:Ima li kaka slika od tog Matije i Marcela da vidimo ko je perolaka a ko poluteska?
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
ili bivši?dzango wrote:Ajde priznaj da ne otvaraš da te ne bi našle bivše.
2014-12-30
Teško. Vidiš da čovek nema ni Fejsbuk.veber_1 wrote:ili bivši?dzango wrote:Ajde priznaj da ne otvaraš da te ne bi našle bivše.
2014-04-19
Page 6 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» BOJ NE BIJE HEKLER U ŠIPTARA, VEĆ BOJ BIJE SRCE U JUNAKA!
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
» Kolega će da bije Beljaka
» 'Dok Partizan bitke bije,hrvatski se barjak vije'
» Pravoslavna crkva: Rusija bije svetu bitku u Siriji
» 33 godine od "Niko ne sme da vas bije"!Ovom je rečenicom počeo uspon Slobodana Miloševića i pad Jugoslavije
Page 6 of 9