WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 30
Page 15 of 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
Re: WAWRINKA
win-win. Hrvat svakako osvaja. Ljubo ili Marin, Pavić uzeo naslove u muškim i mješovitim parovima
Guest- Guest
Sam sebe ce pobijediti mrnja .jbta dvije dvostruke
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Nikad ne otpisuj Federera, lani je bija takoreći gotov u 5-om setu, okrenija je protiv jednog Nadala.Sexual Tyrannosaurus wrote:Mrnja uzima ovo ako odservira sad dobro .. Federerove reakcije su sve sporije ,mislim da nema snage za peti set
Iako u ovom trenu po meni su šanse 50-50. Čilićje pokaza da nije drvo, dobar tenis je pružija, jedino zamjerak za prvi set i onakav ulazak.
Guest- Guest
kakav meč nema ništa bolje od finala u pet. čila je pokazao muda ovo je lako moglo u tri završit osim prvog seta gdje je bila nervoza ravnopravan ali na kraju je najveći dobio na klasu i iskustvo. čila nema ni trideset nadam se da će igrat još koje finale sa nekim slabijim igračem poput berdycha ili đokovića ima on u sebi još jednu titulu
2015-08-08
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
isključivi krivac wrote:Nikad ne otpisuj Federera, lani je bija takoreći gotov u 5-om setu, okrenija je protiv jednog Nadala.Sexual Tyrannosaurus wrote:Mrnja uzima ovo ako odservira sad dobro .. Federerove reakcije su sve sporije ,mislim da nema snage za peti set
Iako u ovom trenu po meni su šanse 50-50. Čilićje pokaza da nije drvo, dobar tenis je pružija, jedino zamjerak za prvi set i onakav ulazak.
Lani je bio godinu mladji i ovo je totalno drugi mec neovisno o godini . Svatko tko iole prati tenis je vidio federerov pad u kretnjama . Mrnja mu je poklonio peti set dvostrukim greskama .
2017-07-30
bafalo wrote:kakav govor drži čila kakva ljudina ako ima boga wimbledon je njegov
Eo sad i najveci ,gospodski drzi govor
A i drago mi,povecao je broj gs titula na veliku zalost albanca iz nisa
2017-07-30
bracala je sigurno ugasio televiziju bol je prevelika ali neka pati klošar federer je sada broj 1 i u australiji
servis je odlučio. federer je definitivno bio malo umoran ali je i imao meč u četvrtom no servirao je klošarski jedva preko trideset a čila je ubio i spasio dvostruki break. u odlučujućem obratno fed odlično serviranje a čila niti 40% mada da je odma napravio break moglo je sve otić u drugom smjeruSexual Tyrannosaurus wrote:isključivi krivac wrote:Nikad ne otpisuj Federera, lani je bija takoreći gotov u 5-om setu, okrenija je protiv jednog Nadala.Sexual Tyrannosaurus wrote:Mrnja uzima ovo ako odservira sad dobro .. Federerove reakcije su sve sporije ,mislim da nema snage za peti set
Lani je bio godinu mladji i ovo je totalno drugi mec neovisno o godini . Svatko tko iole prati tenis je vidio federerov pad u kretnjama . Mrnja mu je poklonio peti set dvostrukim greskama .
federer opet malo zasuzio kakva ljubav prema sportu nitko nije veći od igre ali roger je najbliži tome
bafalo wrote:bracala je sigurno ugasio televiziju bol je prevelika ali neka pati klošar federer je sada broj 1 i u australiji
Po čemu je br 1?
Guest- Guest
Po broju titula u melbouneuБраћала wrote:bafalo wrote:bracala je sigurno ugasio televiziju bol je prevelika ali neka pati klošar federer je sada broj 1 i u australiji
Po čemu je br 1?
2017-07-30
Prvi gem petog je presudio. Umjesto da ga Čilić brejkne, u drugom je najveći brejknuo njega i kraj priče.
Guest- Guest
bafalo wrote:servis je odlučio. federer je definitivno bio malo umoran ali je i imao meč u četvrtom no servirao je klošarski jedva preko trideset a čila je ubio i spasio dvostruki break. u odlučujućem obratno fed odlično serviranje a čila niti 40% mada da je odma napravio break moglo je sve otić u drugom smjeruSexual Tyrannosaurus wrote:isključivi krivac wrote:Nikad ne otpisuj Federera, lani je bija takoreći gotov u 5-om setu, okrenija je protiv jednog Nadala.Sexual Tyrannosaurus wrote:Mrnja uzima ovo ako odservira sad dobro .. Federerove reakcije su sve sporije ,mislim da nema snage za peti set
Mrnja nije iskoristio ponuđeno šteta za prva dva gema u petom . Da je napravija break ili da nije bilo onih dvostrukih uvjeren sam da bi dobio ,nakon toga povratka nije moglo biti jer je znao da je zasrao
Kazem da je samo sa 1:1 otvorio ,uzeo bi
Ali ki bi da bi
Morati cemo se zadovoljiti bracalinim suzama
2017-07-30
Boze dragi kad nadal uzme RG i poveca razliku nad crnogorcem ,bojim se suicidalnih misli naseg albanca
Ova sezona miriši na prošlu
Ova sezona miriši na prošlu
2017-07-30
ponadali se čmarsrbi nisu više ni doživljavali nadala kao idemo na federera kad ono rafica 4 slama ispred a federer je gotova priča. inače gledam sad piše čila 71% prvog u petom ja sam nešto pomiješao to je vrhunski postotak prevarila me ona dupla i reterniranje federera
Svaka čast, Marinu, vrhunski je meč bija...
Želin mu puno srice u karijeri, al nije moga protiv Najvećeg...
;)
Želin mu puno srice u karijeri, al nije moga protiv Najvećeg...
;)
Guest- Guest
Page 15 of 30 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 22 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 30