WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 30
Page 9 of 30 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30
Re: WAWRINKA
Bracala je najveci kmecavac foruma...isključivi krivac wrote:Kmečanje je počelo, organizatori mu smještaju.
To je 100 %...
:D
Guest- Guest
Ma na koju god temu bacim oko, nešto kmeči. Više nije smiješanfridrih_niche wrote:Bracala je najveci kmecavac foruma...isključivi krivac wrote:Kmečanje je počelo, organizatori mu smještaju.
To je 100 %...
:D
Guest- Guest
Rafael igra u majici bez rukava . Vratio se korijenima .
Klosarski look za finale.
Klosarski look za finale.
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
đole igra kao zadnji klošar sreća da je preko puta crni klaun za kojeg sam znao da neće izdržat vrućinu a i bez toga je sirotinja u glavi
nadam se da prolaze zverev i chung to bi mogao bit dobar meč 2 omladinca
Crnogorski siptar ce uzeti AO s obzirom da je mocni srbosjek pokleknuo pod svojim prekobrojnim kilogramima . Donna obavezno mora uvesti vegansku prehranu u kucu ,no the man najvise voli mlado meso ,teska bitka...
2017-07-30
zagrijava se čilkan sad da odradi dva španjolca i ostalo će gospa pogurat
Standardno dobro. Prvi set je brzo riješijaБраћала wrote:Kako igra najveći...
Guest- Guest
Ti si stvarno glup ko kurac.Браћала wrote:Kako ustaška kurva navlači za klošara iz bazela...
Guest- Guest
Браћала wrote:Što o sebi govoriš u drugom licu, debilde?
Glupko,kad ti netko odgovara s :"TI" onda se obrača tebi. To ti i deca u nišu znaju, ne i retardus poput tebe
Guest- Guest
vracalu i male čmarsrbe peče šta crnogorac nije umjetniku iz bazela ni blizu teniski i ljudski a toliko su se ponadali pa sad po običaju pale obrambeni mehanizam i svugdje vide belosvetsku urotu lol tužno je to. sreća mi hrvati smo osjetili kako je to imat najboljeg sa artističkom crtom neponovljivog balića
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Šta srbe ima boleti bilo šta kada je nolo najveći svh vremena. Da je klošar iz bazela imao uslove intretman ko nolo, ne bi uzeo nijedan slam...
Guest- Guest
bafalo wrote:vracalu i male čmarsrbe peče šta crnogorac nije umjetniku iz bazela ni blizu teniski i ljudski a toliko su se ponadali pa sad po običaju pale obrambeni mehanizam i svugdje vide belosvetsku urotu lol tužno je to. sreća mi hrvati smo osjetili kako je to imat najboljeg sa artističkom crtom neponovljivog balića
Četnici i ljudskost ?
Bre,mi Srbi smo tek sišli sa grane , civiliziranost je pojam čije značenje tražimo u leksikonima.
2017-07-30
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 9 of 30 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 19 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 9 of 30