WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 30
Page 22 of 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
Re: WAWRINKA
Najveći teniser svih vremena, najveći HR igrač svih vremena i najbolji veznjak na svetu sa 3 obožavaoca...
Guest- Guest
roger federer i bajdo vukas nisu na slici stavi ispravni link bez ovih klošaraБраћала wrote:Najveći teniser svih vremena, najveći HR igrač svih vremena i najbolji veznjak na svetu sa 3 obožavaoca...
bafalo wrote:Браћала wrote:Najveći teniser svih vremena, najveći HR igrač svih vremena i najbolji veznjak na svetu sa 3 obožavaoca...roger federer i bajdo vukas nisu na slici stavi ispravni link bez ovih klošara
Guest- Guest
bafalo wrote:roger federer i bajdo vukas nisu na slici stavi ispravni link bez ovih klošaraБраћала wrote:Najveći teniser svih vremena, najveći HR igrač svih vremena i najbolji veznjak na svetu sa 3 obožavaoca...
kbk za te metuzaleme...
Guest- Guest
bafalo wrote:roger federer i bajdo vukas nisu na slici stavi ispravni link bez ovih klošaraБраћала wrote:Najveći teniser svih vremena, najveći HR igrač svih vremena i najbolji veznjak na svetu sa 3 obožavaoca...
Guest- Guest
Njihov osmijeh mi govori da su konačno našli klub gdje se slušaju cajke...kreće dernek, čaše lomim, ruke mi krvave...
darth_vader-
2014-04-17
jasambrend wrote:Njihov osmijeh mi govori da su konačno našli klub gdje se slušaju cajke...kreće dernek, čaše lomim, ruke mi krvave...
Guest- Guest
đoks izgleda kao da ga žena i sponzori tjeraju puškom da igra u australiji se borio i osim servisa nije bio loš moguće da je pao u depresiju kad je vidio da ne može ponovit povratak velikog federera a i nadala
razočarao me bracala pa da ja odradim
kako je kokk oduvao pederera nazad u švajcarsku
kako je kokk oduvao pederera nazad u švajcarsku
inače goat opet preskače zemlju kako pametna odluka nema šta čovjek od 37. radit na zemlji dakle vidimo se sredinom šestog a do tad čekamo eksploziju ćorkea
ovaj nadal pola karijere ozlijeđen svako malo mu nešto smeta i onda dođe zemlja i bez greške u top formi svaki put 15 godina. thiema klošara bolje ne komentirat stručnjak za zemlju sa nula jačih titula i svako malo ga siluju bolje da je đoks prošao sigurno bi više od 2 gema uzeo
Evoga, moćni Čilić se oženil i odma ode karijera ukurac. Isto ko i Đokica.
river_jude- Posts : 587
2015-08-07
river_jude wrote:Evoga, moćni Čilić se oženil i odma ode karijera ukurac. Isto ko i Đokica.
da su bili kompleksasi ko klosar iz bazela pa da ozene ruzniju zenu od sebe-druga pesma bi bila...
Guest- Guest
Znači, tebi se više sviđa Federer od žene mu i radije bi njega kresnija...Serbia Strong wrote:river_jude wrote:Evoga, moćni Čilić se oženil i odma ode karijera ukurac. Isto ko i Đokica.
da su bili kompleksasi ko klosar iz bazela pa da ozene ruzniju zenu od sebe-druga pesma bi bila...
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Znači, tebi se više sviđa Federer od žene mu i radije bi njega kresnija...Serbia Strong wrote:river_jude wrote:Evoga, moćni Čilić se oženil i odma ode karijera ukurac. Isto ko i Đokica.
ne vec mu je zena ruzna svinja debela, a sigurno da ne bi kresnuo nikog od njih dvoje...
a koliko ti i pojedini idioti ovde drkate na tog klosara, verovatno bi mu i kurac popusili.
Guest- Guest
Ofr, otkriven si
Nitko tu ne drka na Federera, mi samo pričamo o njegovom tenisu. Za razliku od tebe koji se baviš s time kako izgleda on, a kako mu izgleda žena, pa onda otkrivaš svoje sklonosti
To što je on tebi zgodan a žena nije, tvoja stvar, ali mi smo na dijelu foruma gdje se priča i piše o sportu a ne o seksualnoj orijentaciji
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:To što je on tebi zgodan a žena nije, tvoja stvar, ali mi smo na dijelu foruma gdje se priča i piše o sportu a ne o seksualnoj orijentaciji
to što mu je žena nakaza, glupavi pomoćnik posade tumači kao da se ložim na klošara iz bazela. bože dragi, koji retard...
Guest- Guest
Tebi je Roger zgodniji, sve si rekao. Otkriven si, ne moraš dalje.
I nemoj dalje je rekao sam, tu pričamo o tenisu. Imaš druge kategorije na ovom forumu pa tamo nastavi
I nemoj dalje je rekao sam, tu pričamo o tenisu. Imaš druge kategorije na ovom forumu pa tamo nastavi
Guest- Guest
Page 22 of 30 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 26 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 22 of 30