WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 30
Page 13 of 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
Re: WAWRINKA
isključivi krivac wrote:Ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.
„Lepo je videti nove igre. Ovu igru će uvek stvarati „nova imena“ i to je sjajno. Nikad nisam igrao protiv njega. Pobedio je Novaka što je jako teško, gledao sam taj meč. Impresivno se kreće, to me mnogo podseća na Đokovića. Lepo koristi forhend, agresivan je u odbrani i proklizava kao na šljaci. Biće zanimljiv meč. On nema šta da izgubi, videćemo šta će biti“, rekao je Federer.
sada se izbrisi sa foruma, gluperdo najgluplja...
Guest- Guest
Браћала wrote:
„Lepo je videti nove igre.
Koje su to nove igre, jeli te igre imaju veze s duhovnim guruom?
Glupi i nepismeni ne znaju ni prevesti što je VELIKI Roger rekao. A opet je pokaza kakav je gospodin. Na terenu i van njega. NAJVEĆI!
Guest- Guest
čila drugo finale u pola godine. šteta za njega šta je najveći u ždrijebu no ako roger bude imao slabiji dan imat će šanse. sutra gledamo rutiniranje moćnog malog novaka lol
Djokovic je sramota za tenis tog nadrogiranig sektasa triba sankcionirati i dati mu da igra challenger turnire sposobniji za nesto drugo nije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
čungalunga pobjegao nakon lekcije najvećeg. momak pukao psihički od svih winnera šta su letjeli kraj njega no bit će bolje
Vidija da nema smisla.bafalo wrote:čungalunga pobjegao nakon lekcije najvećeg. momak pukao psihički od svih winnera šta su letjeli kraj njega no bit će bolje
Jedino možda Čilić može uvatiti set protiv ovog Federera, jasno od prvog dana
Guest- Guest
sve igrači koji su dobili đoku na zadnjem meču 2 slam lol nastavlja se samošamaranje
bafalo wrote:sve igrači koji su dobili đoku na zadnjem meču 2 slam lol nastavlja se samošamaranje
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Srpski hijo de puta.
Koja gluperda.
Koja gluperda.
2015-09-13
Srica sta neman fb.
Ubiio bi se da ga iman za priku.
Uostalom zalim kretose koji ga imaju za priku
Ubiio bi se da ga iman za priku.
Uostalom zalim kretose koji ga imaju za priku
2015-09-13
bafalo wrote:sve igrači koji su dobili đoku na zadnjem meču 2 slam lol nastavlja se samošamaranje
Đoka je u zadnjih godinu dana poluinvalid, glupaku...
Guest- Guest
Istina, u glavi poluinvalidБраћала wrote:bafalo wrote:sve igrači koji su dobili đoku na zadnjem meču 2 slam lol nastavlja se samošamaranje
Nije se lako nositi s pritiskom, ne može to svatko. Zato je Roger NAJVEĆI, a naravno on nema nimalo krivice za to što je ovaj prolupa
Guest- Guest
Prestani vise sa lazima srbine!!!!Браћала wrote:bafalo wrote:sve igrači koji su dobili đoku na zadnjem meču 2 slam lol nastavlja se samošamaranje
2015-09-13
Bracala, za koga ćeš navijat?
Za Najvećeg ikad ili za trenutno najboljeg balkanskog tenisača?
Za Najvećeg ikad ili za trenutno najboljeg balkanskog tenisača?
Guest- Guest
Page 13 of 30 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 21 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 13 of 30