WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 30
Page 12 of 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
Re: WAWRINKA
nisam gledao meč,ali sam pomislio da su mu gaće preduboko upale u šupak pa je predao...čile ne bi bio čile kada bi sad izborio finale
muckodjubre- Posts : 11131
2014-04-15
jučer se isto hvatao za lakat i onda do kraja odigrao kao u najboljim danima drugi set na set loptu lunge odjednom se počne derat prije nego lunga udari da ga omete ali nije pomoglofridrih_niche wrote:Primjetija san da to Nole radi...Tommy R wrote:Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Uvik je neka ‘ozljeda’ u pitanju kad puši meč...
Marin je užasan, al želin mu sve najbolje...
Čim je počea psovat, ima moj blagoslov...
:D
To deranje mu je flashback sa guruove seanse...bafalo wrote:jučer se isto hvatao za lakat i onda do kraja odigrao kao u najboljim danima drugi set na set loptu lunge odjednom se počne derat prije nego lunga udari da ga omete ali nije pomoglofridrih_niche wrote:Primjetija san da to Nole radi...Tommy R wrote:Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Uvik je neka ‘ozljeda’ u pitanju kad puši meč...
Marin je užasan, al želin mu sve najbolje...
Čim je počea psovat, ima moj blagoslov...
:D
Sitija se penetriranja guruovog gurua...
:^O
Guest- Guest
Mene bi ka covika bilo sram da navijam za poremeceni identitet sektasa koji je kombinacija dvI razlicite vjere a proglaasava se srbinom
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Pozdravi materБраћала wrote:Sram te je sebe samog?
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Kako su klošari Nadal i Đoković (ovaj zadnji skupa s svojim navijačima uključujući ofr-a iz niša) kmečali po medijima kako moraju igrati po suncu, kako samo jedan igrač igra u večernjem terminu, kme, kme, kme. Da im organizator obojici večernji termin (Đokoviću u osmini finala, Nadalu u četvr finalu) i obojica popuše
Naravno, pod pritiskom su u osmini finala Federera stavila u popodnevnom terminu na suncu, ali kod najvećeg nema razlika. Jutro, popodne, večer, svejedno bez izgubljenog seta
Naravno, pod pritiskom su u osmini finala Federera stavila u popodnevnom terminu na suncu, ali kod najvećeg nema razlika. Jutro, popodne, večer, svejedno bez izgubljenog seta
Guest- Guest
svejedno protiv najveceg luzera ikada...
ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.
ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.
Guest- Guest
Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamoБраћала wrote:svejedno protiv najveceg luzera ikada...
APSOLUTNO si u pravu. Teško da će protiv malog Novaka ponoviti mećeve jer jebiga mali Novak nikako da izbori meč protiv VELIKOG Federera. Znaš, da bi zaigra protiv tog VELIKOG Federera treba pobijediti anonimuse i "prosecne" igrače, a malom Novaku već duže to nikako ne polazi za rukom
Guest- Guest
kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac
Klasično šamaranje samog sebe kako sam on to može i zna.bafalo wrote:kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac
Guest- Guest
Navodno je nole vec napustio austtraliju u bijegu od doping kontrole
2015-09-13
Da ga ne znam na prvu bi pomislio da je srbinbafalo wrote:kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac
2015-09-13
dajte toga čunga lungu da osveti mješanca hrvatske pičke i crnogorskoga kurca...
Čile u finalu ili opet na žutog ili opet na najveceg
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
isključivi krivac wrote:Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamoБраћала wrote:svejedno protiv najveceg luzera ikada...
APSOLUTNO si u pravu. Teško da će protiv malog Novaka ponoviti mećeve jer jebiga mali Novak nikako da izbori meč protiv VELIKOG Federera. Znaš, da bi zaigra protiv tog VELIKOG Federera treba pobijediti anonimuse i "prosecne" igrače, a malom Novaku već duže to nikako ne polazi za rukom
pa ne igra protiv velikog novaka najveceg, glupaku nagluplji?
opet si ispao gkk, da li ces ikada napisati post a da ne ispadnes poslednji mongoloid?
Guest- Guest
hahahaБраћала wrote:isključivi krivac wrote:Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamoБраћала wrote:svejedno protiv najveceg luzera ikada...
opet si ispao gkk, da li ces ikada napisati post a da ne ispadnes poslednji mongoloid?
Opet ispao glup ko kurac, pa sad se pokušava vaditi i tone još dublje.
Tupko nastavi, sve si smješniji
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:hahahaБраћала wrote:isključivi krivac wrote:Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamoБраћала wrote:svejedno protiv najveceg luzera ikada...
Opet sam ispao glup ko kurac, pa sad se pokušavam vaditi i tonem još dublje.
Tupko nastavi, sve sam smješniji
buraz, ne tones ti nigde. ti si na samom dnu, nemas gde vise tonuti...
Guest- Guest
Ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.
„Lepo je videti nove igre. Ovu igru će uvek stvarati „nova imena“ i to je sjajno. Nikad nisam igrao protiv njega. Pobedio je Novaka što je jako teško, gledao sam taj meč. Impresivno se kreće, to me mnogo podseća na Đokovića. Lepo koristi forhend, agresivan je u odbrani i proklizava kao na šljaci. Biće zanimljiv meč. On nema šta da izgubi, videćemo šta će biti“, rekao je Federer.
sada se izbrisi sa foruma, gluperdo najgluplja...
Guest- Guest
Page 12 of 30 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 12 of 30