ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

WAWRINKA

Page 12 of 30 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next

Go down

WAWRINKA - Page 12 Empty Re: WAWRINKA

Post by muckodjubre 23/1/2018, 17:25

nisam gledao meč,ali sam pomislio da su mu gaće preduboko upale u šupak pa je predao...čile ne bi bio čile kada bi sad izborio finale

muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by bafalo 23/1/2018, 17:25

fridrih_niche wrote:
Tommy R wrote:Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Primjetija san da to Nole radi...
Uvik je neka ‘ozljeda’ u pitanju kad puši meč...

Marin je užasan, al želin mu sve najbolje...
Čim je počea psovat, ima moj blagoslov...
:D
jučer se isto hvatao za lakat i onda do kraja odigrao kao u najboljim danima  lol!  drugi set na set loptu lunge odjednom se počne derat prije nego lunga udari da ga omete ali nije pomoglo  Basketball

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 23/1/2018, 20:14

Videlo se po servi da je ,,zdrav kao dren” Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 23/1/2018, 20:46

bafalo wrote:
fridrih_niche wrote:
Tommy R wrote:Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Primjetija san da to Nole radi...
Uvik je neka ‘ozljeda’ u pitanju kad puši meč...

Marin je užasan, al želin mu sve najbolje...
Čim je počea psovat, ima moj blagoslov...
:D
jučer se isto hvatao za lakat i onda do kraja odigrao kao u najboljim danima  lol!  drugi set na set loptu lunge odjednom se počne derat prije nego lunga udari da ga omete ali nije pomoglo  Basketball
To deranje mu je flashback sa guruove seanse...
Sitija se penetriranja guruovog gurua...
:^O
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 23/1/2018, 22:56

Mene bi ka covika bilo sram da navijam za poremeceni identitet sektasa koji je kombinacija dvI razlicite vjere a proglaasava se srbinom

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 23/1/2018, 23:06

Sram te je sebe samog? Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 24/1/2018, 00:23

Браћала wrote:Sram te je sebe samog? Basketball
Pozdravi mater Basketball

"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2018, 12:25

Kako su klošari Nadal i Đoković (ovaj zadnji skupa s svojim navijačima uključujući ofr-a iz niša) kmečali po medijima kako moraju igrati po suncu, kako samo jedan igrač igra u večernjem terminu, kme, kme, kme. Da im organizator obojici večernji termin (Đokoviću u osmini finala, Nadalu u četvr finalu) i obojica popuše :rofl :rofl :rofl
Naravno, pod pritiskom su u osmini finala Federera stavila u popodnevnom terminu na suncu, ali kod najvećeg nema razlika. Jutro, popodne, večer, svejedno bez izgubljenog seta Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2018, 12:45

svejedno protiv najveceg luzera ikada... Basketball 
ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka. Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2018, 12:51

Браћала wrote:svejedno protiv najveceg luzera ikada... Basketball 
ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka. Basketball
Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamo Basketball

APSOLUTNO si u pravu. Teško da će protiv malog Novaka ponoviti mećeve jer jebiga mali Novak nikako da izbori meč protiv VELIKOG Federera. Znaš, da bi zaigra protiv tog VELIKOG Federera treba pobijediti anonimuse i "prosecne" igrače, a malom Novaku već duže to nikako ne polazi za rukom Basketball Basketball Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by bafalo 24/1/2018, 13:44

kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac  :^0

2015-08-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/1/2018, 14:08

bafalo wrote:kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac  :^0
:D lol! Klasično šamaranje samog sebe kako sam on to može i zna. :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by FRANK 24/1/2018, 20:35

Navodno je nole vec napustio austtraliju u bijegu od doping kontrole

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by FRANK 24/1/2018, 20:36

bafalo wrote:kako se samonašamarao lol ovo je u rangu onog kad je citirao svoj post i rekao si da je glup ko kurac  :^0
Da ga ne znam na prvu bi pomislio da je srbin

FRANK
FRANK

2015-09-13

Back to top Go down

Post by muckodjubre 25/1/2018, 11:20

dajte toga čunga lungu da osveti mješanca hrvatske pičke i crnogorskoga kurca...

WAWRINKA - Page 12 6b8efe2f85c2b63406b2WAWRINKA - Page 12 Tumblr_paowj2Xw4F1td6f30o3_500WAWRINKA - Page 12 Semi-Final-Croatia-vs-England-Moscow-Russian-Federation-11-Jul-2018
muckodjubre
muckodjubre

2014-04-15

Back to top Go down

Post by Sexual Tyrannosaurus 25/1/2018, 11:52

Čile u finalu ili opet na žutog ili opet na najveceg
Sexual Tyrannosaurus
Sexual Tyrannosaurus

2017-07-30

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 12:32

isključivi krivac wrote:
Jebote, nisam očekivao da ćeš i ti napisati nešto što je istina. Izmakne ti se tu i tamo Basketball

APSOLUTNO si u pravu. Teško da će protiv malog Novaka ponoviti mećeve jer jebiga mali Novak nikako da izbori meč protiv VELIKOG Federera. Znaš, da bi zaigra protiv tog VELIKOG Federera treba pobijediti anonimuse i "prosecne" igrače, a malom Novaku već duže to nikako ne polazi za rukom Basketball Basketball Basketball

pa ne igra protiv velikog novaka najveceg, glupaku nagluplji? 
opet si ispao gkk, da li ces ikada napisati post a da ne ispadnes poslednji mongoloid? Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 12:34

Браћала wrote:
isključivi krivac wrote:

opet si ispao gkk, da li ces ikada napisati post a da ne ispadnes poslednji mongoloid? Basketball
:rofl :rofl :rofl hahaha
Opet ispao glup ko kurac, pa sad se pokušava vaditi i tone još dublje.
Tupko nastavi, sve si smješniji Basketball Basketball Basketball Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 12:36

isključivi krivac wrote:
Браћала wrote:
isključivi krivac wrote:

:rofl :rofl :rofl hahaha
Opet sam ispao glup ko kurac, pa sad se pokušavam vaditi i tonem još dublje.
Tupko nastavi, sve sam smješniji Basketball Basketball Basketball Basketball

buraz, ne tones ti nigde. ti si na samom dnu, nemas gde vise tonuti... Basketball
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 12:38

Ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.

:rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 25/1/2018, 13:25

isključivi krivac wrote:

Ponovo je sve svoje meceve igrao protiv potpunih anonimusa i prosecnih igraca, ali ce tesko protiv malog novaka.

:rofl :rofl :rofl :lol: :lol: :lol:

„Lepo je videti nove igre. Ovu igru će uvek stvarati „nova imena“ i to je sjajno. Nikad nisam igrao protiv njega. Pobedio je Novaka što je jako teško, gledao sam taj meč. Impresivno se kreće, to me mnogo podseća na Đokovića. Lepo koristi forhend, agresivan je u odbrani i proklizava kao na šljaci. Biće zanimljiv meč. On nema šta da izgubi, videćemo šta će biti“, rekao je Federer.

Basketball Basketball Basketball

sada se izbrisi sa foruma, gluperdo najgluplja... :rofl  
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 12 of 30 Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 21 ... 30  Next

Back to top

- Similar topics