WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 30
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
Re: WAWRINKA
Kakva smecarska sekta. Pa vise discipline imaju oni sugavci iz hari krisne nego ovi jadnicibafalo wrote:Desert_fox wrote:Bafalo koje je vjeroispovijesti taj smecarbafalo wrote:kyrigos odustao u pola meča rekao ne igra mi se kakvo razmaženo derište
pravoslavac neodgojeni. trebalo bi ga bičem po leđima 300x na oltaru svete katoličke crkve i onda bi možda bilo nešto od njega
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kako je baby fed uzeo završni.. treći igrač svijeta i službeno masters i završni i još par turnira.. jebiga i loša kopija federera je bolja od 99% originala
ove godine se fokusirao na slamove a i šta će mu već ima rekord kao i svugdje pa dao čovjek malo mlađariji zato ga i suigrači biraju za najboljeg sportaša
možda i đoku jednog dana priznaju suigrači samo da prestane varat ženu, psovat publiku i trgat majice i vrištat kao manijak protivnicima u lice nakon meča
bafalo wrote:možda i đoku jednog dana priznaju suigrači samo da prestane varat ženu, psovat publiku i trgat majice i vrištat kao manijak protivnicima u lice nakon meča
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:možda i đoku jednog dana priznaju suigrači samo da prestane varat ženu, psovat publiku i trgat majice i vrištat kao manijak protivnicima u lice nakon meča
Guest- Guest
FEDERER I ŠVICARSKA OSVOJILI HOPMAN CUP Veliki Roger prevagnuo protiv Njemačke: 'Evo me opet ovdje, 17 godina i 95 naslova poslije'
https://sportske.jutarnji.hr/tenis/tenis-mix/federer-i-svicarska-osvojili-hopman-cup-veliki-roger-prevagnuo-protiv-njemacke-evo-me-opet-ovdje-17-godina-i-95-naslova-poslije/6908574/
Evo me opet ovdje, 17 godina i 95 naslova poslije
I gledat ćete ga još, tko će mu biti, bar kakva-takva, konkurencija kad se oproste Nadal, Murray, Stan???
Guest- Guest
Murray 6mjeseci izbivao da ne ide na operaciju u 2017 .
Murray u 2018. Ide na operaciju kuka nakon sto je za novu godinu glumio fred astairea
Boze kakav klosar
Murray u 2018. Ide na operaciju kuka nakon sto je za novu godinu glumio fred astairea
Boze kakav klosar
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Svi se razbjezali jer se roger vraca
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
bafalo wrote:možda i đoku jednog dana priznaju suigrači samo da prestane varat ženu, psovat publiku i trgat majice i vrištat kao manijak protivnicima u lice nakon meča
“Mislim da je to Rafa na šljaci, to je neverovatno… Ali mislim da je najbolji igrač protiv kojeg sam igrao Đoković – kada je bio u formi, pre godinu-godinu i po dana”, rekao je Tim.
On je istakao da verovatno niko neće dostići taj kvalitet tenisa.
“Bilo je nemoguće pobediti ga u tom period, možda i najbolji tenis koji je iko ikada igrao”, dodao je.
Guest- Guest
mali voli tenis a mama mu srpkinja crni penisfridrih_niche wrote:Malo je Tata pocrnija...
kakvo sramotno ponašanje prema najvećem svih vremena, već drugi meč zaredom ga stavljaju da igra po najvećoj vrućini...
Guest- Guest
zato ce sedma biti jos sladja kada ceo izdegenerisani anglosaksonski svet bude kmecao...
Guest- Guest
Page 8 of 30 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 19 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 8 of 30