WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 30
Page 11 of 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
Re: WAWRINKA
Znaci, no name lik, koji uopće nema servis, je razbija ‘najboljeg svih vrimena’?
Lol, nije vise ni za WTA otkad mu ga guru gura...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Znaci, no name lik, koji uopće nema servis, je razbija ‘najboljeg svih vrimena’?
7:6, 7:5 i 7:6 je bas razbijanje rezultat. kako si glup, boze dragi...
ja bih se roknuo da sam glup kao ti...
Guest- Guest
Jako loš servise, pa on se takoreći za osvojiti svaki gem na svom servisu triba pošteno namučiti i ostvariti kroz igru, minimalna pomoć samog servisa. Ima 21 godinu i dovoljno vrimena za poraditi na servisu.bafalo wrote:
lol fake news prvi mu je jadnih 179 a drugi 143 što je koma i za wta najbrži servis 193. očaj i to ima pod hitno da uzme trenera za servis i nakon svakog treninga udarat dok mu ne padnu naočale pa lik je visok skoro 1.90 nema opravdanja kao nishikori koji je ispod 1.80 i opet ima solidan
Da je ima bolji servis odpuva bi Đokovića za uru ipo vrime, a i ovako ga je dobija u tri seta.
Guest- Guest
isključivi krivac wrote:Jako loš servise, pa on se takoreći za osvojiti svaki gem na svom servisu triba pošteno namučiti i ostvariti kroz igru, minimalna pomoć samog servisa. Ima 21 godinu i dovoljno vrimena za poraditi na servisu.bafalo wrote:
lol fake news prvi mu je jadnih 179 a drugi 143 što je koma i za wta najbrži servis 193. očaj i to ima pod hitno da uzme trenera za servis i nakon svakog treninga udarat dok mu ne padnu naočale pa lik je visok skoro 1.90 nema opravdanja kao nishikori koji je ispod 1.80 i opet ima solidan
Da je ima bolji servis odpuva bi Đokovića za uru ipo vrime, a i ovako ga je dobija u tri seta.
Da je djoković uopšte imao servis danas, oduvao bi malog kineza...
Guest- Guest
Браћала wrote:isključivi krivac wrote:Jako loš servise, pa on se takoreći za osvojiti svaki gem na svom servisu triba pošteno namučiti i ostvariti kroz igru, minimalna pomoć samog servisa. Ima 21 godinu i dovoljno vrimena za poraditi na servisu.bafalo wrote:
Da je djoković veliki tenisač, oduvao bi malog kineza...
Guest- Guest
Vidim dan žalosti u Srbistanu .Crnogorac nas je opet razočarao .
Sexual Tyrannosaurus- Posts : 808
2017-07-30
Klošar Čilić. Ima Nadala na pladnju treći set, a on forsira te duge lopte. Mali milijun neforsiranih grešaka. Pa jebote jesi glup, jeli vidiš da ne ide to s forsiranjem tih dugih lopti, da ti 80 % završi u autu, a ti forsiraš dalje? Nadal ga samo tu čeka...
Guest- Guest
baš se ulogirao da napišem kako je prodao set idiotskim greškama. i jedan i drugi su očajni na drugi servis ali nadal bolje servira ili tj. čilić slabo vraća prvi servis
2015-08-08
Ma u ovom 3-em je igra bolji tenis, ima brejk lopte, ali bez veze forsira te duge jake lopte. Nadal mu često samo vrača i čeka grešku. Šteta. Ima tenis za dobiti ga, samo sad gubi 2:1 a triba je voditi istim rezultatom. Srića idem, ne mogu više gledati, naživcira me. Milsija sam da nema više živciranja kad se Goran oprostija, kad ono. :)bafalo wrote:baš se ulogirao da napišem kako je prodao set idiotskim greškama. i jedan i drugi su očajni na drugi servis ali nadal bolje servira ili tj. čilić slabo vraća prvi servis
Guest- Guest
ovi servisi šta mu idu na reket a on u dno mreže to ga je najviše koštalo jer je imao prednost u igri ali džabe kad ne može započet poen
Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Guest- Guest
dajte mu toga čunga lungu da osveti crnogorskoga hrvata ili hrvatskog crnogorca,kako god
Primjetija san da to Nole radi...Tommy R wrote:Španjolski klošar. Kad je vidio da će izgubit onda je predao meč. Ciganska posla.
Uvik je neka ‘ozljeda’ u pitanju kad puši meč...
Marin je užasan, al želin mu sve najbolje...
Čim je počea psovat, ima moj blagoslov...
:D
Guest- Guest
Izvuka se Marin, a nije odigra ništa posebno. Previše neforsiranih grešaka ono šta sam ja gleda.
Guest- Guest
čile je odličan bio nadal se ozlijedio od jačine njegovih udaraca i svih bacanja dok je hvatao bombe
nisam gledao meč,ali sam pomislio da su mu gaće preduboko upale u šupak pa je predao...čile ne bi bio čile kada bi sad izborio finale
Page 11 of 30 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 20 ... 30
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 11 of 30