Sve čvršća vojna suradnja Hrvatske i Izraela
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sve čvršća vojna suradnja Hrvatske i Izraela
israelska modifikacija.izgleda kao F-16 sve ostalo je drugacije..
Guest- Guest
umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sadpismejker wrote:
za neke pare,dobit cete najvbolje sto mozete a zove se F-16....odrzavanje 10/10... ucite prvo malo letjeti.,..nije to mig-21 iako se i u njima slupavate u zraku..
Guest- Guest
ahhh..moj stari san..nazalost od 155 kandidata,ostah medju zadnjih 6 a nisam Srb,zato otpah..to je bilo nakon osnovne skole..sjecam se kao da je jucer bilo..testiranje u Zemunu..Noor wrote:umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sadpismejker wrote:
za neke pare,dobit cete najvbolje sto mozete a zove se F-16....odrzavanje 10/10... ucite prvo malo letjeti.,..nije to mig-21 iako se i u njima slupavate u zraku..
Guest- Guest
znači, nesuđeni vazduhoplovacpismejker wrote:ahhh..moj stari san..nazalost od 155 kandidata,ostah medju zadnjih 6 a nisam Srb,zato otpah..to je bilo nakon osnovne skole..sjecam se kao da je jucer bilo..testiranje u Zemunu..Noor wrote:umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sadpismejker wrote:
Guest- Guest
tja..djecji san..zavrsen sa gorkim suzama..da sam bio bar neki njonjav nesposoban,po pitanju zdravlja pa hajde,sve testove prosao.,cisti vrh..Noor wrote:znači, nesuđeni vazduhoplovacpismejker wrote:ahhh..moj stari san..nazalost od 155 kandidata,ostah medju zadnjih 6 a nisam Srb,zato otpah..to je bilo nakon osnovne skole..sjecam se kao da je jucer bilo..testiranje u Zemunu..Noor wrote:umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sadpismejker wrote:
najvise boljelo kad mi je stari rekao da sam propao i nesposoban.. ..ali dobro..vrijeme lijeci sve..
Guest- Guest
RayMabus wrote:S instrument tablom na hebrejskiorion wrote:kad smo siroti sirotanovići ne more nas zapast nego stare preparirane kante
/a ja se kao razumijem u avijone /
..... biznis - najprije će organizirati govornu obuku, zatim taktilnu, pa zemaljsku, pa zračnu... zatim organizaciju infrastrukture ....kad stignu avijoni bilanca MORHA će biti na tragu agrokorove
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Da to vrijedi nebi nama prodavaliPinochet wrote:ovisi kakve F-16ke uvale.. ako ti uvale one stare F-16ke , njih modernizirani Mig-21 može sjebati ;D
valjda Čardak ministar(koji je valjda proša rat pa ima barem nešto domoljublja) nije toliki čardakovac da će i ovaj put sklopiti neki veleizdajnički ugovor :D ajmo biti optimistični
Židovi su to
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Pa to jest vas nivo Longi,kak ne kuzis..Koji bi ti klinac..Gripene iz salona??E evo,samo za tebea...RayMabus wrote:Da to vrijedi nebi nama prodavaliPinochet wrote:ovisi kakve F-16ke uvale.. ako ti uvale one stare F-16ke , njih modernizirani Mig-21 može sjebati ;D
valjda Čardak ministar(koji je valjda proša rat pa ima barem nešto domoljublja) nije toliki čardakovac da će i ovaj put sklopiti neki veleizdajnički ugovor :D ajmo biti optimistični
Židovi su to
odmah dva komada..kostenloss..!! supertruperangebott..!!
Guest- Guest
vjerujem ti, starci često nemaju takta i blebeću gluposti ne razmišljajući kako to ostavlja duboki trag na dječju psihu.pismejker wrote:tja..djecji san..zavrsen sa gorkim suzama..da sam bio bar neki njonjav nesposoban,po pitanju zdravlja pa hajde,sve testove prosao.,cisti vrh..Noor wrote:znači, nesuđeni vazduhoplovacpismejker wrote:ahhh..moj stari san..nazalost od 155 kandidata,ostah medju zadnjih 6 a nisam Srb,zato otpah..to je bilo nakon osnovne skole..sjecam se kao da je jucer bilo..testiranje u Zemunu..Noor wrote:umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sadpismejker wrote:
najvise boljelo kad mi je stari rekao da sam propao i nesposoban.. ..ali dobro..vrijeme lijeci sve..
btw, kak se zove onaj kaj ima krila naopačke?
Guest- Guest
nek,bilo pa proslo..zalijeceno.. ...Noor wrote:vjerujem ti, starci često nemaju takta i blebeću gluposti ne razmišljajući kako to ostavlja duboki trag na dječju psihu.pismejker wrote:tja..djecji san..zavrsen sa gorkim suzama..da sam bio bar neki njonjav nesposoban,po pitanju zdravlja pa hajde,sve testove prosao.,cisti vrh..Noor wrote:znači, nesuđeni vazduhoplovacpismejker wrote:ahhh..moj stari san..nazalost od 155 kandidata,ostah medju zadnjih 6 a nisam Srb,zato otpah..to je bilo nakon osnovne skole..sjecam se kao da je jucer bilo..testiranje u Zemunu..Noor wrote:
umjesto da tebe uzmu za pilota i instruktora letenja..neka nam sad
Guest- Guest
Gripen je jeftiniji, nema remont za koju godinu, nov avionpismejker wrote:Pa to jest vas nivo Longi,kak ne kuzis..Koji bi ti klinac..Gripene iz salona??E evo,samo za tebea...RayMabus wrote:Da to vrijedi nebi nama prodavaliPinochet wrote:ovisi kakve F-16ke uvale.. ako ti uvale one stare F-16ke , njih modernizirani Mig-21 može sjebati ;D
Židovi su to
odmah dva komada..kostenloss..!! supertruperangebott..!!
2014-04-11
Mda..samo tu je pitanje NOVCA Longi..i prosjecni balkanac sanja o novom Mercedesu i bemveju,pa na kraju ipak u najboljem slucaju uzme polovno,no jos uvijek dobro..
Treba se svesti na realnu mjeru...nemate love za nove pile-amen
Guest- Guest
Gripen je jeftiniji, gleda se prosječna cijena na dvajst godinapismejker wrote:Mda..samo tu je pitanje NOVCA Longi..i prosjecni balkanac sanja o novom Mercedesu i bemveju,pa na kraju ipak u najboljem slucaju uzme polovno,no jos uvijek dobro..
2014-04-11
no money-no talks..
servis takodje kosta ko kajgana od jesusovih jooja..
Sto mislis,zasto Rusi ne sthantzzaju svoje letjelice u tisucama komada?
Jer su naucili da je najskuplji onaj avion,koji je proizveden i stoji u hangarima..
ne trebaju vam niti avioni..odlicna protuzracna,droidi,helikopteri,oklopnjaci,hrpa ruskih Pancira..
servis takodje kosta ko kajgana od jesusovih jooja..
Sto mislis,zasto Rusi ne sthantzzaju svoje letjelice u tisucama komada?
Jer su naucili da je najskuplji onaj avion,koji je proizveden i stoji u hangarima..
ne trebaju vam niti avioni..odlicna protuzracna,droidi,helikopteri,oklopnjaci,hrpa ruskih Pancira..
Guest- Guest
Pa meni vojska ni ne treba
2014-04-11
nis..odoh zderati...njoki u gorgonzola umaku...juuuumiii..!!!
ajd zdravo Longi..
ajd zdravo Longi..
Guest- Guest
Su 47...Noor wrote:
Ako voliš avione, probaj malo proučiti me 262...
T.- Posts : 17600
2014-04-14
sukhoi, da..tajTotenkopf wrote:Su 47...Noor wrote:
Ako voliš avione, probaj malo proučiti me 262...
volim, kako god to čudno zvučalo
zašto baš me 262?
Guest- Guest
Pa jer je legenda, i danas izgleda lijepo, 70+ godina mu je...
Najpametnije ukinit lovačku avijaciju jer nije u službi naroda nego čardaka
2014-04-11
RayMabus wrote:Najpametnije ukinit lovačku avijaciju jer nije u službi naroda nego čardaka
a kaj će nama avioni - sad ćemo sa 3-6 efovca ili migovca ili nekh trećih braniti i obraniti državu. Trebali bi kupiti kanadere, multi funkcionalne helikoptere za prijevoz, spašavanje i obranu od požara, avione za zaprašivanje komaraca i poljoprivrednih površina ..... to bi imal smisla, a ne F-nešto ... s tim eventualno možeš zastrašiti djecu zbog buke kod probijanja zvučnog zida .....
orion- Posts : 2287
2017-06-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ujkani i Makedonci .....vojna suradnja
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
» Potpisana suradnja između Hrvatske i Italije
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
» Potpisana suradnja između Hrvatske i Italije
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
Page 3 of 5