Sve čvršća vojna suradnja Hrvatske i Izraela
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Sve čvršća vojna suradnja Hrvatske i Izraela
Radi za svoj đep
Ti izraelski f 16 su muzejski primjerci
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
..svatkop radi za svoj đep ne rade valjda za đabe...vjerojatno ce nabaviti par ovih f-16 na lizing...za prvu ruku...dok ne dođu noviji...razgovarao je jucer sa svedskim ministrom obrane zbog gripena...RayMabus wrote:Radi za svoj đep
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ha ha havuksadinare wrote:..svatkop radi za svoj đep ne rade valjda za đabe...vjerojatno ce nabaviti par ovih f-16 na lizing...za prvu ruku...dok ne dođu noviji...razgovarao je jucer sa svedskim ministrom obrane zbog gripena...RayMabus wrote:Radi za svoj đep
Znaš koliko košta obuka pilota
To ti kao par godina ćemo vozit ove pa poslije one
2014-04-11
..dobit cemo vjerojatno 4,5 komada na lizing...pa i za obuku...mig-21 su u kurcu..nema vise se vremena...u svakom slucaju ovi f-16 su daleko bolja opcija nego riskirat vise d agubis glavu u mig-21...RayMabus wrote:Ha ha havuksadinare wrote:..svatkop radi za svoj đep ne rade valjda za đabe...vjerojatno ce nabaviti par ovih f-16 na lizing...za prvu ruku...dok ne dođu noviji...razgovarao je jucer sa svedskim ministrom obrane zbog gripena...RayMabus wrote:Radi za svoj đep
Znaš koliko košta obuka pilota
To ti kao par godina ćemo vozit ove pa poslije one
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Ja ti fino rekoh da je to za muzej a ti opet tupiš svoje
2014-04-11
jašta, ti samo zatuci prozore daskama i to je to..nitko ti ništa nemereRayMabus wrote:Čardak lovačka avijacija
Guest- Guest
RayMabus wrote:Ja ti fino rekoh da je to za muzej a ti opet tupiš svoje
nemas pojma Longi...to je sam onazivno F-16,tak oda se moze oznaciti podrijetlo..sve ostalo je u potpunosti obnovljeno i novo..uz to,nose 50% vise goriva iz zadrzavanje iste brzine i manevarskih sposobnosti..Longi-nemas pojma..
Koji qrc bi ti??Gripene?? jahh,jahh...
evo ti..Voč end lrrrnn..
http://www.f-16.net/f-16_users_article7.html
Guest- Guest
Koji te qrc danas zamracio...nema PIPO-a??
Guest- Guest
dao bih ja vama F-22 ali samo ljusturu..unutra bih nagurao dva motorica od srpskog Orla G4,avijoniku od mmmm..miga-21 ,sve to lijepo pobojao,prilijepio koji Zamzungov tablet po kokpitu,ono..elektronika,i tak oto..šojstick bih naljepio na bocnu stranu kabine..to je kuul i etoc...
nije krs nije bezveze..
nije krs nije bezveze..
Guest- Guest
kad smo siroti sirotanovići ne more nas zapast nego stare preparirane kante
/a ja se kao razumijem u avijone /
orion- Posts : 2287
2017-06-06
orion wrote:kad smo siroti sirotanovići ne more nas zapast nego stare preparirane kante
ajd..linn je namjenjen i tebi...potpuno modernizirana elektronika,novi motori,avionika,imasi slika,ako ne vjerujes...
za neke pare,dobit cete najvbolje sto mozete a zove se F-16....odrzavanje 10/10... ucite prvo malo letjeti.,..nije to mig-21 iako se i u njima slupavate u zraku..
Guest- Guest
S instrument tablom na hebrejskiorion wrote:kad smo siroti sirotanovići ne more nas zapast nego stare preparirane kante
2014-04-11
RayMabus wrote:S instrument tablom na hebrejskiorion wrote:kad smo siroti sirotanovići ne more nas zapast nego stare preparirane kante
ufff..sorry,dobijete i audio modul na hrvatskom,ono ko Siri u ajfounu ili Cortana na wp founima...a ..pa ucite malo i druge jezike,.bem vas...
Guest- Guest
priode dobijete i HR fontove i kibord postavke..
Guest- Guest
ovisi kakve F-16ke uvale.. ako ti uvale one stare F-16ke , njih modernizirani Mig-21 može sjebati ;D
valjda Čardak ministar(koji je valjda proša rat pa ima barem nešto domoljublja) nije toliki čardakovac da će i ovaj put sklopiti neki veleizdajnički ugovor :D ajmo biti optimistični
valjda Čardak ministar(koji je valjda proša rat pa ima barem nešto domoljublja) nije toliki čardakovac da će i ovaj put sklopiti neki veleizdajnički ugovor :D ajmo biti optimistični
Guest- Guest
israelska modifikacija.izgleda kao F-16 sve ostalo je drugacije..
Guest- Guest
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Ujkani i Makedonci .....vojna suradnja
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
» Potpisana suradnja između Hrvatske i Italije
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
» Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
» Zastrašujuća vojna suradnja koja zauvijek mijenja Bliski istok
» Potpisana suradnja između Hrvatske i Italije
» Najsloženija vojna vježba Velebit: 5500 vojnika 72 sata na poligonima širom Hrvatske
Page 2 of 5