Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
https://tangosix.rs/2017/01/12/madjarska-poslala-na-remont-helikoptere-mi-24/
Dakle nije riječ o transportnim tj neborbenim letjelicama a Mađarska članica NATO
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Re: Orban jebe ne vadi Rusko-mađarska vojna suradnja
Boli njega kurac za sve živo i šta je Rusija okupirala Krim i što je EU udarila sankcije a on je isto EU, šta je NATO u hladnom ratu sa Rusima a on je isto u NATO
Puca njemu kurac ono
Puca njemu kurac ono
2014-04-11
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
JAo kakav užas. Ne dao nam Bog tako nešto.marcellus wrote:suverenistička politika.
Sreća pa Brisel i NATO misle na nas i za nas. Pa nas poštede takvih strahota.
Ovako ćemo dobit divotu u vidu migranata i tako obogaćivati multikulturalnost Croatie nam naše nasušne.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Kad bi se kako mogli ukljuciti u neku zajednicu s madjarima i austrijom na primjer. Za samostalnu politiku i ozbiljniju drzavu nismo a ovo bi bio najbolji format. Pa na njih prenijeti oasti za ozbiljniju politiku.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ma pajdu boli kurac, ima dosta zemalja u Evropi a imaju ruske helikoptere a u NATO su npr Hrvatska no to je transportni model dakle nije borbeni pa aj ok nekako ali ovo su čisto borbene mašine
Ja ne znam na koju foru ovo njemu prolazi al evo ošli na remont u Rusiju
Ja ne znam na koju foru ovo njemu prolazi al evo ošli na remont u Rusiju
2014-04-11
orban igra igru da ga izbace iz eu-a...vise iz eu-a nego nato-a...ali ga ovi nece izbaciti..jer bi uslijedio domino efekt...uglavnom.. zapad se povlaci za sebe..ostali su out
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
Imaš Kiowe tako da kad je ovo u pitanju tj borbeni helikopteri mi smo zadnji koji bi tu smjeli prigovorit AmerikancimaRingo10 wrote:JAo kakav užas. Ne dao nam Bog tako nešto.marcellus wrote:suverenistička politika.
Sreća pa Brisel i NATO misle na nas i za nas. Pa nas poštede takvih strahota.
Ovako ćemo dobit divotu u vidu migranata i tako obogaćivati multikulturalnost Croatie nam naše nasušne.
Doduše stvarno ne kužim na koju foru mu je ovo prošlo, možda je rekao Amerikancima da će ih koristiti kao patrolni uz granicu radi imigranata pa ovi popustili
2014-04-11
I ja to mislim. Njemu je ta EU postala nepodnio[ljiv teret. Migranti su samo jedna stavka, a jo[ poodavno im je to sjebalo cijelu prehrambenu industriju i još štošta. JA mislim da on jedva čeka raspad EUa a ni sa NATOm nešto nije lud od ljubavi.vuksadinare wrote:orban igra igru da ga izbace iz eu-a...vise iz eu-a nego nato-a...ali ga ovi nece izbaciti..jer bi uslijedio domino efekt...uglavnom.. zapad se povlaci za sebe..ostali su out
2015-09-24
nato je nesto drugo..to nije neki oblik federacije ili drzavnog saveza...tu se ne odredjuje koliki ces postotak love dobiti ili ne dobiti...ako te izbace iz eu-a nemas troskove jer nisi izasao svojom voljom ko briti...koji ce morat isplatiti briselu troskove...ovako ako te izbace ja nisam htio oni me izbacili i ne trebas placat troskove..izbacili bi oni madjarsku ali ostaju bez love ondaRingo10 wrote:I ja to mislim. Njemu je ta EU postala nepodnio[ljiv teret. Migranti su samo jedna stavka, a jo[ poodavno im je to sjebalo cijelu prehrambenu industriju i još štošta. JA mislim da on jedva čeka raspad EUa a ni sa NATOm nešto nije lud od ljubavi.vuksadinare wrote:orban igra igru da ga izbace iz eu-a...vise iz eu-a nego nato-a...ali ga ovi nece izbaciti..jer bi uslijedio domino efekt...uglavnom.. zapad se povlaci za sebe..ostali su out
2015-09-08
Da a i bez Mađarske NATO nema kopneni spoj sa Rumunjskom i Crnim morem tako da očito nisu mu voljni solit pamet ako ovi upre nešto svojeRingo10 wrote:I ja to mislim. Njemu je ta EU postala nepodnio[ljiv teret. Migranti su samo jedna stavka, a jo[ poodavno im je to sjebalo cijelu prehrambenu industriju i još štošta. JA mislim da on jedva čeka raspad EUa a ni sa NATOm nešto nije lud od ljubavi.vuksadinare wrote:orban igra igru da ga izbace iz eu-a...vise iz eu-a nego nato-a...ali ga ovi nece izbaciti..jer bi uslijedio domino efekt...uglavnom.. zapad se povlaci za sebe..ostali su out
2014-04-11
možda najveća povjesna greška nam je bilo što smo trčali napustiti AUepikur37 wrote:Kad bi se kako mogli ukljuciti u neku zajednicu s madjarima i austrijom na primjer. Za samostalnu politiku i ozbiljniju drzavu nismo a ovo bi bio najbolji format. Pa na njih prenijeti oasti za ozbiljniju politiku.
Guest- Guest
Jbga ova priča otkriva to da je NATO bez Mađarske prepolovljen tj nema kopnenu vezu sa Rumunjskom i Crnim morem i da nisu u situaciji Mađarima solit pamet da im se nezamjere jer kurac bi Amerika ili Britanija ovo dopustila da to nije tako
2014-04-11
Prvo i to je MIT, jer smo u AU bili treća liga, kurac na biciklu i na nama su se iživljavali Khuen i njegova mafija.Pinochet wrote:možda najveća povjesna greška nam je bilo što smo trčali napustiti AUepikur37 wrote:Kad bi se kako mogli ukljuciti u neku zajednicu s madjarima i austrijom na primjer. Za samostalnu politiku i ozbiljniju drzavu nismo a ovo bi bio najbolji format. Pa na njih prenijeti oasti za ozbiljniju politiku.
Drugo, AU se raspala i u njoj nismo ni mogli ostati.
2015-09-24
nismo trcali..au se raspala u prvom svjezskom ratu jer je porazena..Pinochet wrote:možda najveća povjesna greška nam je bilo što smo trčali napustiti AUepikur37 wrote:Kad bi se kako mogli ukljuciti u neku zajednicu s madjarima i austrijom na primjer. Za samostalnu politiku i ozbiljniju drzavu nismo a ovo bi bio najbolji format. Pa na njih prenijeti oasti za ozbiljniju politiku.
2015-09-08
Ko kula od karata, vojska apsolutno nesposobna, niko nije htio ratovati osim Nijemaca ...vuksadinare wrote:nismo trcali..au se raspala u prvom svjezskom ratu jer je porazena..Pinochet wrote:možda najveća povjesna greška nam je bilo što smo trčali napustiti AUepikur37 wrote:Kad bi se kako mogli ukljuciti u neku zajednicu s madjarima i austrijom na primjer. Za samostalnu politiku i ozbiljniju drzavu nismo a ovo bi bio najbolji format. Pa na njih prenijeti oasti za ozbiljniju politiku.
Još jedan dokaz o neodrživosti takvih tvorevina.
2015-09-24
Zamišljam te pregovore na relaciji NATO - Budimpešta
Očito su Amerikanci tražili neku vrst garancije gdje će se to koristiti
Danas su baš jedan ovakvi model srušili pobunjenici u Siriji, postao sam tamo tu vijest tako da ono ovo je Mađarima prvenstveno za graničnu kontrolu.... tako da ćemo ih uskoro gledati duž granice sa Srbijom
Danas su baš jedan ovakvi model srušili pobunjenici u Siriji, postao sam tamo tu vijest tako da ono ovo je Mađarima prvenstveno za graničnu kontrolu.... tako da ćemo ih uskoro gledati duž granice sa Srbijom
2014-04-11
Pa američki krmci naoružavaju svoje miljenike. I onda da ih žalim kad opletu po njima. Ko im jebe mater.RayMabus wrote:Zamišljam te pregovore na relaciji NATO - Budimpešta
2015-09-24
Srušen je asadov helikopter ovog tipa tako daRingo10 wrote:Pa američki krmci naoružavaju svoje miljenike. I onda da ih žalim kad opletu po njima. Ko im jebe mater.RayMabus wrote:Zamišljam te pregovore na relaciji NATO - Budimpešta
2014-04-11
Pa gdje ce vrsiti remont sovjetskog MI24? U ukrajini pa da im vrate Mi4 u dijelovimaRayMabus wrote:Boli njega kurac za sve živo i šta je Rusija okupirala Krim i što je EU udarila sankcije a on je isto EU, šta je NATO u hladnom ratu sa Rusima a on je isto u NATO
Puca njemu kurac ono
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orban jebe ne vadi
» orban jebe ne vadi
» Orban jebe, ne vadi, sjebao Janaf
» Ujkani i Makedonci .....vojna suradnja
» haso jebe ne vadi
» orban jebe ne vadi
» Orban jebe, ne vadi, sjebao Janaf