Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
orion wrote:Noor wrote:koje babe ste vi, to nisu istine...pa vi ste 3x gori od našeg ženskog prepucavanja....debotoijusto wrote:a ne onaj Varteksov iz 74-e
po kroju bi rekao da jesen/zima 41 model
prekostrašno .... ....
Svojevremeno sam radila sa tri muška u uredu ....brutala - dišeš i ušima ne veruješ
pa vidi o čemen oni...jebla ih sezona jesen/zima 41, da ih jebla
Guest- Guest
Re: Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
pa ja čitam i ne vjerujemorion wrote:sve skupa zajedno.... od pitralona do felfi na automobilu, od žene do bivše ljubavnice ... dakle, kako možete oprati jedan drugoga to su strahipismejker wrote:Jel da..Ono,kritikuju izgled drugih muskih,njihovu odjecu diskutiraju,jel brandirana,jel na angebotu kupljena,jel masovna C&A konfekcija,smijulje se kao pićkice,kad se smijulje dvije dure i ogovaraju traću...orion wrote:prekostrašno .... ....Noor wrote:koje babe ste vi, to nisu istine...pa vi ste 3x gori od našeg ženskog prepucavanja....debotoijusto wrote:
po kroju bi rekao da jesen/zima 41 model
Svojevremeno sam radila sa tri muška u uredu ....brutala - dišeš i ušima ne veruješ
Za takve sam uvijek imao pripravnu šaku,da protrljam svoje medjunozje i posprdno ih pogledam..
lepo velim tak se ni mi ženske međusobno ne operemo
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Nevolje za HDZ i MOST!Hitni zakoni padaju u vodu na Ustavnom sudu
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Venecijanska komisija prihvatila zahtjev Komšića: Sudije u Ustavnom sudu se ne smiju birati etnički
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Venecijanska komisija prihvatila zahtjev Komšića: Sudije u Ustavnom sudu se ne smiju birati etnički
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
Page 2 of 2