Nevolje za HDZ i MOST!Hitni zakoni padaju u vodu na Ustavnom sudu
Page 1 of 1
Nevolje za HDZ i MOST!Hitni zakoni padaju u vodu na Ustavnom sudu
http://www.vecernji.hr/hrvatska/hitni-zakoni-hdz-a-i-mosta-padaju-na-ustavnom-sudu-1123312
vuksadinare- Posts : 100330
2015-09-08
Re: Nevolje za HDZ i MOST!Hitni zakoni padaju u vodu na Ustavnom sudu
..oprostite...ali meni izgleda ovaj pocetak ove plenkijeve i petrovljeve vlade pretvara se u veci cirkus od one karamarkove i most-a...
2015-09-08
a'k to padne na ustavu a to je bio ejdan od glavnih uvjeta suradnje MOST-a i HDZ-a cemu uopce onda ta koalicija..osim interesnih sfera...a kako vidimo iz dana u dan sve vsie se ne poklapaju ti interesi
2015-09-08
Znači treba malo mijenjati interese, već je Petrov odustao od Zerpa, a za TV pretplatu isto reko da nije o glavu ako ne pojeftini. Polako. Prvi mandat će biti težak, ali na drugom će biti sve uhodano.vuksadinare wrote:a'k to padne na ustavu a to je bio ejdan od glavnih uvjeta suradnje MOST-a i HDZ-a cemu uopce onda ta koalicija..osim interesnih sfera...a kako vidimo iz dana u dan sve vsie se ne poklapaju ti interesi
...e moj udba....tek sliejdi cirkus..a gladna usta sve gladnija evo ide jedna tema od mene bas na tu pricu..i pazi od koga dolazi..vjecito 'gladnih,gladnijih' usta kojima je hase bio 'tama,mrak'udba wrote:Znači treba malo mijenjati interese, već je Petrov odustao od Zerpa, a za TV pretplatu isto reko da nije o glavu ako ne pojeftini. Polako. Prvi mandat će biti težak, ali na drugom će biti sve uhodano.vuksadinare wrote:a'k to padne na ustavu a to je bio ejdan od glavnih uvjeta suradnje MOST-a i HDZ-a cemu uopce onda ta koalicija..osim interesnih sfera...a kako vidimo iz dana u dan sve vsie se ne poklapaju ti interesi
2015-09-08
vuksadinare wrote:..oprostite...ali meni izgleda ovaj pocetak ove plenkijeve i petrovljeve vlade pretvara se u veci cirkus od one karamarkove i most-a...
Petrov ima dobre namjere, želi biti moralan i napraviti dobru stvar, no on ne zna što čini... zato je opasan
Guest- Guest
Priprema se sad jedna runda fondova iz EU, pa će malo Plenki nahraniti kokoši i bit će mir.vuksadinare wrote:
...e moj udba....tek sliejdi cirkus..a gladna usta sve gladnija evo ide jedna tema od mene bas na tu pricu..i pazi od koga dolazi..vjecito 'gladnih,gladnijih' usta kojima je hase bio 'tama,mrak'
Hitnost je očito termin koji svatko drugačije tumači.
Guest- Guest
Similar topics
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Venecijanska komisija prihvatila zahtjev Komšića: Sudije u Ustavnom sudu se ne smiju birati etnički
» EP traži hitni fond za medije i kulturu
» SNSD i HDZ predlažu novi zakon o ustavnom sudu koji će poštivati koncepte konstitutivnosti, koncenzusa i suverenosti
» Na Ustavnom sudu ‘pala‘ presuda protiv Ante Tomića. Hasanbegović ga je tužio jer ga je nazvao ‘retardom‘
» Venecijanska komisija prihvatila zahtjev Komšića: Sudije u Ustavnom sudu se ne smiju birati etnički
» EP traži hitni fond za medije i kulturu
Page 1 of 1