Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
Page 1 of 1
Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
http://www.index.hr/vijesti/clanak/plenkovic-se-pravda-zbog-drame-oko-todorica-nije-sve-na-internetu-niti-treba-biti/956873.aspx
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Plenki opet bježi:'Ne bi ja o Todoriću i Agrokoru'
tebi bi bilo najbolje da se ostavis corava posla....odes lijepo u brisel u svoj ured niti brige niti pameti..a pusti vođenje drzave i stranke ljudima sa mudima..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
http://www.index.hr/vijesti/clanak/sto-je-danas-glavna-tema-za-novine-u-hrvatskoj-sve-osim-ivice-todorica/956878.aspx
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nije valjao Karamarko...sad vatajte jegulje ako znate...
darth_vader-
2014-04-17
ljiga je već sada nadmašio Sanadera.
ostaje za vidjeti hoće li više ukrasti i veću štetu za rh napraviti od Sanadera.
potencijala ima...
ostaje za vidjeti hoće li više ukrasti i veću štetu za rh napraviti od Sanadera.
potencijala ima...
sitting_bull-
2015-09-28
Similar topics
» Plenki opet u teškoj nevolji?!Ramljak ga teškog srca izvjestio:Za sada najkonkretniju ponudu za kredit Agrokora opet poslao Sberbank
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
» Plenki nalaže Ustavnom sudu da ne odlučuje o Lex Agrokoru!!!!
» Marić laže ko Plenki: U Agrokoru sam potpisao samo dva papira
» Par stvari koje ukazuju da Ramljak i Plenki i ona raščupana kokoš lažu ko psi o Agrokoru
» Plenki u vezi novog Komesara u Agrokoru: očekujemo od njih da nastave s dinamičnim aktivnostima
Page 1 of 1