UMRO BUGATI!!!
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: UMRO BUGATI!!!
moje saucesce.zanima me od cega je umro,zadnji putn kad je govorio o zdravlju rekao je da je bio na nekom pregledu gdje su rekli da mu jetra odlicna a valjda i sve ostalo,doduse zalio se zesto na jake glavobolje
2014-04-14
Pokoj mu duši !, Bože oprosti mu grijehe, i zabludu života .
lobo1-
2014-04-18
crvenkasti wrote:Mučiš se, radiš, sanjariš, lutaš, padaš, ustaješ.
I na kraju jednom ne ustaneš.
Jebeš sve...
Tako je crvenkasti............juzina udarila ovdje, uz juzinu depresija i upravo pomislim, mucis se, radis, sanjaris, lutas, padas, ustajes..........i jednog dana..........jednostavno ti se ne ustaje i onda i ne ustanes............. Svasta se dogadja, umiru unucad ljudima a ljudi stari ne umiru, ali ostaju da to docekaju i onda pokusavas pronac radost i shvatis kako Bog uziva u patnjama ljudi i da samo kada patis sjetis se kako je lijepo bio jucer, prekljucer, prije par godina kada te zadnje patnje nije bilo i shvatis da ljudi samo preko "sranja" i losih stvari ZNAJU sto je ono sto je vrijedilo a nisu to prepoznali kao nesto dobro i kao sretna vremena.
Opsirno pisem sama sebi, a ti si to lijepo ukratko ...........napisao ono sto svi mi svaki dan mantramo u glavi.
tukatukac-
2014-04-14
....pocivao u miru
2014-04-20
Mnogima sam ja radi svojeg cirkusarenja "drag"..neka na tome i ostane..Kakvog smisla ima zasnivati nesto,temeljeno na Vibrama,ako lika nikad necu vidjeti...??? Short-time fun...dzepna_venera wrote:Kolko sam upratila Bugiju si bio drag, pa ovu tvoju primjedbu pripisujem tvom trenutnom (negativnom) stanju. Ljude ne moraš fizički sresti da bi osjetio njihovu vibru. Daj si digni vibraciju i pozitivno razmišljaj. Nemoj da ti srce bude ko čvarak.
Zadovoljan sam svojim srcem..
Guest- Guest
Ne slažem se sa tobom jer mi nemamo samo fizički nego i energetski oblik, dakle, "dodirujemo se" na više razina.Osjećamo jedni druge, neko to može izraziti riječima, neko ne. Što se tiče toga koliko si drugima "drag", predlažem anketu sa anonimnim glasanjem.Ispričavam se za spamanje ove teme koja je stavljena za izražavanje sućuti, ovo je moj zadnji post, slobodno brišite.
Bugi
Bugi
Guest- Guest
Počivao u miru!
Sućut obitelji
Sućut obitelji
Last edited by Donnaa on 5/10/2015, 15:32; edited 1 time in total (Reason for editing : 11)
Donnaa- Posts : 1
2015-10-05
e: Uradi sam
[You must be registered and logged in to see this image.] by bugati_2 on 19/9/2015, 14:36[size]Trinity wrote:Ja nisam ni jedno ni drugo. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ruđerovka ?? [You must be registered and logged in to see this image.][/size]
[You must be registered and logged in to see this image.]
bugati_2
2014-11-16
[You must be registered and logged in to see this image.]
zadnji post
viktory- Posts : 69
2015-09-21
stvarno je napravio sve što je rekao,,,,
trebalo je struju sređivati
trebalo je struju sređivati
viktory- Posts : 69
2015-09-21
Možda al komunikacije je život ......nekoga možeš znati u reali al sa njime neprozboriti ništa il malo ......s druge strane sa nekim možeš deset godina pričati preko žice a da osobu nikad fizički neupoznaš i kad nje više nema ....nema ni te komunikacije,,,a bila je .....i bila je vrlo živa ........sada je nema.bogomdani wrote:Pa..mos i deset godina biti sa nekim "frend" u virtuali,i kad taj umre,nakon mjesec dana,ostane samo šaka bitova u sjecanju..sto u reali nije "odradjeno",nema tezinu..
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
tako je, longi..lijepo rečeno..slažem se
2014-04-12
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Page 5 of 5