Umro Ivo Lončar
Page 1 of 1
Umro Ivo Lončar
UMRO IVO LONČAR (58) Preminuo dugogodišnji novinar i urednik HRT-ovih Plodova zemlje, a kasnije i saborski zastupnik
Rođen je u Imotskom 1. travnja 1957., a završio je zagrebački Agronomski fakultet.
Kako piše HRT , novinarsku karijeru počeo je kao sportski novinar na radiju, no gledatelji ga najviše pamte kao dugogodišnjeg urednika i voditelja poljoprivredne emisije "Plodovi zemlje".
Bio je oštar kritičar poljoprivredne politike početkom devedesetih.
U dva mandata bio je i saborski zastupnik.
Posljednji ispraćaj Ive Lončara bit će u srijedu u 15 sati i 50 minuta na Mirogoju
- Dubravko Darabus / CROPIX
Rođen je u Imotskom 1. travnja 1957., a završio je zagrebački Agronomski fakultet.
Kako piše HRT , novinarsku karijeru počeo je kao sportski novinar na radiju, no gledatelji ga najviše pamte kao dugogodišnjeg urednika i voditelja poljoprivredne emisije "Plodovi zemlje".
Bio je oštar kritičar poljoprivredne politike početkom devedesetih.
U dva mandata bio je i saborski zastupnik.
Posljednji ispraćaj Ive Lončara bit će u srijedu u 15 sati i 50 minuta na Mirogoju
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Umro Ivo Lončar
Pokoj vjecni. Uvijek se sjetim Pervanovih sinkronizcija. Respect.
2014-04-14
pokoj mu vječni....rado sam gledao plodove zemlje koje je on vodio,i hvala mu.....što se borio za selo i seljaka..
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ivo je umro. Stubljar odlazi u mirovinu.v_vlado wrote:pokoj mu vječni....rado sam gledao plodove zemlje koje je on vodio,i hvala mu.....što se borio za selo i seljaka..
Imao sam priliku uživo upoznati Mladena.
Kako se on opije i kako beštima onda!!!
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pomislih Budo, on je ipak malo stariji, oko 50 ak godina. Al tada sam se sjetila da su njemu, Stipi i Jozi zamijenjeni djelovi na Kubi sa 20- o godišnjim dijelovima nekog drskog antirevolucionara.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Similar topics
» Umro Buda Lončar. Našli ga mrtvog u moru
» Budo Loncar odbio odlikovanje grada Zagreba
» 25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
» Budo Loncar koji je na danasnji dan 25.9.1991 Hrvatsku uvodjenjem embarga na oruzje osudio na - smrt
» Zlatibor Lončar, aktuelni ministar zdravlja u Vladi Ane Brnabić, izjavio je juče gostujući na O2 televiziji da "gleda da nema" Crnogoraca u njegovom resoru
» Budo Loncar odbio odlikovanje grada Zagreba
» 25.rujna.1991-kako je Budimir Lončar osudio Hrvatsku na smrt
» Budo Loncar koji je na danasnji dan 25.9.1991 Hrvatsku uvodjenjem embarga na oruzje osudio na - smrt
» Zlatibor Lončar, aktuelni ministar zdravlja u Vladi Ane Brnabić, izjavio je juče gostujući na O2 televiziji da "gleda da nema" Crnogoraca u njegovom resoru
Page 1 of 1