Bugati-In memoriam-2015-2017
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bugati-In memoriam-2015-2017
Mislim da je danas druga godišnjica smrti našeg simpatičnog forumaša Bugatija.
Jako mi fali.
Jako mi fali.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Re: Bugati-In memoriam-2015-2017
Viđam ga na fejsu.vuksadinare wrote:je'l ti fali chago jastrebe?
2014-04-22
...je'l brije ko nekad...aj ga nagovori da navrne na ex-iskon..reci da sam mu ja poslao poziv..jastreb wrote:Viđam ga na fejsu.vuksadinare wrote:je'l ti fali chago jastrebe?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Neće.vuksadinare wrote:...je'l brije ko nekad...aj ga nagovori da navrne na ex-iskon..reci da sam mu ja poslao poziv..jastreb wrote:Viđam ga na fejsu.vuksadinare wrote:je'l ti fali chago jastrebe?
2014-04-22
oce kad mu ja uputim poziv inace cu mu doci u kistanje...jastreb wrote:Neće.vuksadinare wrote:...je'l brije ko nekad...aj ga nagovori da navrne na ex-iskon..reci da sam mu ja poslao poziv..jastreb wrote:Viđam ga na fejsu.vuksadinare wrote:je'l ti fali chago jastrebe?
2015-09-08
Reci da sam ga pozdravio i da svrati...jastreb wrote:Neće.vuksadinare wrote:...je'l brije ko nekad...aj ga nagovori da navrne na ex-iskon..reci da sam mu ja poslao poziv..jastreb wrote:Viđam ga na fejsu.vuksadinare wrote:je'l ti fali chago jastrebe?
N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
2014-04-22
Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
Razočaran je nestankom zdravog zajebantskog duha na forumu.
2014-04-22
I pravih Srba, a ne ovih instant i fake rješenja ala Tre aka Čardak:)
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
2015-09-08
Živojin Mišić. E i on mi fali. Imao je pravi istančani smisao za ćopićevski humor.vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
2014-04-22
jel to bio bezbradica ?vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
imao ej on jos jedan nick...mislim d anije on nego onaj drugi..jebemu misa kako mu ej bio nickjastreb wrote:Živojin Mišić. E i on mi fali. Imao je pravi istančani smisao za ćopićevski humor.vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
2015-09-08
ne..Totenkopf wrote:jel to bio bezbradica ?vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...jastreb wrote:N E Ć E !!! Uoastalom,ako ga želite napravite ovdje temu sa naslovom "Vrati se Čago" i redovito je održavajte na životu. Možda se upeca.
2015-09-08
Entimate?vuksadinare wrote:imao ej on jos jedan nick...mislim d anije on nego onaj drugi..jebemu misa kako mu ej bio nickjastreb wrote:Živojin Mišić. E i on mi fali. Imao je pravi istančani smisao za ćopićevski humor.vuksadinare wrote:a di mu ej onaj subrat kninski ludonja...kako mu ono bijese nick..jastreb wrote:Neće. Čago je čovjek od principa i gavrila. Ako kaže NE! onda je to "NE",a ne "NE ,ALI".Stanojko wrote:
Ma kazi samo, reko Keserovic da forumu treba malo stila...
2014-04-22
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» in memoriam mesiji/antraxoholicu...
» BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
» In Memoriam
» Izbori za zastupnike 2015.
» In memoriam
» BUGATI JAVI SE HITNO TE TREBAM
» In Memoriam
» Izbori za zastupnike 2015.