SDP se samoubio a sada se zakopava
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: SDP se samoubio a sada se zakopava
Prvo je otišel Agrokor, pa SDP i na koncu bu fajrunt i čardaku i HDZ-u.
Riječ Gospodnja.
Bogu fala! Idite u miru!
Riječ Gospodnja.
Bogu fala! Idite u miru!
Eva_- Posts : 5681
2017-03-21
u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva_ wrote:Prvo je otišel Agrokor, pa SDP i na koncu bu fajrunt i čardaku i HDZ-u.
Riječ Gospodnja.
Bogu fala! Idite u miru!
I hoćemo. Ti se
Stribor-
2015-09-22
Meni nije. I oni i HDZ uništili su sve. Red je da prvo riknu oni a onda na tvorničke postavke i ruska vlast, konješno.vuksadinare wrote:u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
2017-03-21
Eva_ wrote:A di HR? Red do?marcellus wrote:
Tik do one ploče s ''Izraelom''! Ako ikad za to dojde vrime.
Stribor-
2015-09-22
velim kad su grbini,stazici,matici,glavasevici,opacicke,komadine preuzeli glavnu rijec a imaju osobine za vođu nula bodova neminovan je bio ovakav rasplet
2015-09-08
joj daj vise odjebi sa tim rusima....majke ti mile jedan put bila u rusiji....i msili da je citav svijet....ja sam u rusiji bio dva puta dakle vise od tebe....pa ne padam u ruskofilski transEva_ wrote:Meni nije. I oni i HDZ uništili su sve. Red je da prvo riknu oni a onda na tvorničke postavke i ruska vlast, konješvuksadinare wrote:u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
2015-09-08
Izrael je od pustinje napravil plodnu zemlju, a HR je od plodne zemlje napravila pustinju. Oni koji ne znaju kako oni propadaju i odlaze.Stribor wrote:Eva_ wrote:A di HR? Red do?marcellus wrote:
2017-03-21
SDP mora da se transformiše
u levu nacionalnu stranku
dok su titoisti i komunisti
među njima nikada od njih leba
za rvatcku nema
Ako im to uspe pomešće
HDZ sa političke scene
u levu nacionalnu stranku
dok su titoisti i komunisti
među njima nikada od njih leba
za rvatcku nema
Ako im to uspe pomešće
HDZ sa političke scene
Pa i ja sam bila dva puta i učim ruski i imam prijateljice Ruskinje i učiteljicu Ruskinju i moj tata je jači od tvoga.vuksadinare wrote:joj daj vise odjebi sa tim rusima....majke ti mile jedan put bila u rusiji....i msili da je citav svijet....ja sam u rusiji bio dva puta dakle vise od tebe....pa ne padam u ruskofilski transEva_ wrote:Meni nije. I oni i HDZ uništili su sve. Red je da prvo riknu oni a onda na tvorničke postavke i ruska vlast, konješvuksadinare wrote:u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
2017-03-21
aj kvragu vise...samo rusi,kolinda....i konjesno....procitala pokojeg ruskog pisca i sad mislis da si veci rus ili ruskinja do samih rusa...jebote dobro da se nisi rodila za vrijeme sssr-a tj u doba staljina i to u sssr-u...bila bi nkadovka na kubik...Eva_ wrote:Pa i ja sam bila dva puta i učim ruski i imam prijateljice Ruskinje i učiteljicu Ruskinju i moj tata je jači od tvoga.vuksadinare wrote:joj daj vise odjebi sa tim rusima....majke ti mile jedan put bila u rusiji....i msili da je citav svijet....ja sam u rusiji bio dva puta dakle vise od tebe....pa ne padam u ruskofilski transEva_ wrote:Meni nije. I oni i HDZ uništili su sve. Red je da prvo riknu oni a onda na tvorničke postavke i ruska vlast, konješvuksadinare wrote:u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
2015-09-08
Pa Rusi su ti državu otkupili od Gazde. Bolje ti je da učiš kirilicu neg kaj drkaš na 90-tevuksadinare wrote:aj kvragu vise...samo rusi,kolinda....i konjesno....procitala pokojeg ruskog pisca i sad mislis da si veci rus ili ruskinja do samih rusa...jebote dobro da se nisi rodila za vrijeme sssr-a tj u doba staljina i to u sssr-u...bila bi nkadovka na kubik...Eva_ wrote:Pa i ja sam bila dva puta i učim ruski i imam prijateljice Ruskinje i učiteljicu Ruskinju i moj tata je jači od tvoga.vuksadinare wrote:joj daj vise odjebi sa tim rusima....majke ti mile jedan put bila u rusiji....i msili da je citav svijet....ja sam u rusiji bio dva puta dakle vise od tebe....pa ne padam u ruskofilski transEva_ wrote:Meni nije. I oni i HDZ uništili su sve. Red je da prvo riknu oni a onda na tvorničke postavke i ruska vlast, konješvuksadinare wrote:u neku ruku zao mi je sdp-a...ali onog trenutka dok im je stazic postao glavni glasnogovornik...dok peđa grbin prica jerdno a radi drugo..dok bojan glavasevic vise masta o tulumima u ljubljani,prijedoru,novom sadu i dok fred matic ne zan sto bi sam sa sobom..znao sam da ovakvom sdp-u dolazi neminovno kraj...da je bandic izabran na celo....danas bi drmali drzavom,zagrebom i znao bi se red u starnci..ovako hajdas doncicu imas nemiran san gdje ces uhljebiti guzicu ako sdp nestane ili se raspadne na vise stranaka
2017-03-21
i ja sam bio u rusiji..ljudi ko ljudi imas svakakvih...kao i svugdje....fina priroda...i tako to...imaju dobru knjizevnost...ali brate mili raditi mit od toga ili biti fanatiziran e to ne razumijem..ja sam bio u americi,sri lanci,nizozemskoj,njemackoj,belgiji,danskoj,italiji,mađarskoj,ceskoj,poljskoj,skotskoj,engleskoj pa nisam postao fanatik ni jedne od tih zemalja..volim japan nisam bio tamo ali opet nisam fanatik..
2015-09-08
Ah rusija moja ljubav
Čekaj me, i ja ću doći,
samo me čekaj dugo.
Čekaj me i kada žute kiše
noći ispune tugom.
Čekaj me i kada vrućine zapeku,
i kada mećava briše,
čekaj i kada druge nitko
ne bude čekao više.
Čekaj i kada čekanje dojadi
svakome koji čeka.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći.
Ne slušaj kad ti kažu
kako je vrijeme da se zaboraviš
i da te nade lažu.
Nek povjeruju i sin i mati
da više ne postojim,
neka se tako umore čekati
i svi drugovi moji,
i gorko vino za moju dušu
nek šiju kod ognjišta.
Čekaj i nemoj sjesti s njima,
i nemoj piti ništa.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći,
sve smrti me ubit neće.
Nek rekne tko me čekao nije:
Taj je imao sreće!
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit,
niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina
čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako
preživjeh vatru kletu-
naprosto, ti si čekati znala
kao nitko na svijetu.
Čekaj me, i ja ću doći,
samo me čekaj dugo.
Čekaj me i kada žute kiše
noći ispune tugom.
Čekaj me i kada vrućine zapeku,
i kada mećava briše,
čekaj i kada druge nitko
ne bude čekao više.
Čekaj i kada čekanje dojadi
svakome koji čeka.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći.
Ne slušaj kad ti kažu
kako je vrijeme da se zaboraviš
i da te nade lažu.
Nek povjeruju i sin i mati
da više ne postojim,
neka se tako umore čekati
i svi drugovi moji,
i gorko vino za moju dušu
nek šiju kod ognjišta.
Čekaj i nemoj sjesti s njima,
i nemoj piti ništa.
Čekaj me, i ja ću sigurno doći,
sve smrti me ubit neće.
Nek rekne tko me čekao nije:
Taj je imao sreće!
Tko čekati ne zna, taj neće shvatit,
niti će znati drugi
da si me spasila ti jedina
čekanjem svojim dugim.
Nas dvoje samo znat ćemo kako
preživjeh vatru kletu-
naprosto, ti si čekati znala
kao nitko na svijetu.
A koji je onda tvoj problem? Ne razumijem.vuksadinare wrote:i ja sam bio u rusiji..ljudi ko ljudi imas svakakvih...kao i svugdje....fina priroda...i tako to...imaju dobru knjizevnost...ali brate mili raditi mit od toga ili biti fanatiziran e to ne razumijem..ja sam bio u americi,sri lanci,nizozemskoj,njemackoj,belgiji,danskoj,italiji,mađarskoj,ceskoj,poljskoj,skotskoj,engleskoj pa nisam postao fanatik ni jedne od tih zemalja..volim japan nisam bio tamo ali opet nisam fanatik..
2017-03-21
U prijelaznoj fazi:marcellus wrote:https://www.vecernji.hr/vijesti/ostojic-vidjet-cemo-ciji-su-prstici-u-necijem-pekmezu-1195822
Ako ovako nastave završit će kao Pravaši i RF, imat ćemo:
SDP Davor Bernardić
Čisti autohtoni jugoslavenski SDP
SDP Josip Broz Tito 1945
SDP - neradnička fronta
SDP - leteći cirkus Zorana Milanovića
- SD
- SDSK
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Eva_ wrote:Izrael je od pustinje napravil plodnu zemlju, a HR je od plodne zemlje napravila pustinju. Oni koji ne znaju kako oni propadaju i odlaze.Stribor wrote:Eva_ wrote:A di HR? Red do?marcellus wrote:
Izrael je daleko od toga ča ti rečeš. Isto tako i Hrvatska.
Iz bivše SFRJ se čuda već ljudi iseljavalo, ali tada ste besedali kako je to ''u redu'' ar se tako smanjuje nezaposlenost i dohode devize va zemlju.
Dva pogleda na spodobnu stvar uvitovani tvojom blago rečeno netrpeljivošću prema Hrvatskoj.
Stribor-
2015-09-22
...to da ne idealiziram nesto do savrsentva kad savrsenstvo en postojiEva_ wrote:A koji je onda tvoj problem? Ne razumijem.vuksadinare wrote:i ja sam bio u rusiji..ljudi ko ljudi imas svakakvih...kao i svugdje....fina priroda...i tako to...imaju dobru knjizevnost...ali brate mili raditi mit od toga ili biti fanatiziran e to ne razumijem..ja sam bio u americi,sri lanci,nizozemskoj,njemackoj,belgiji,danskoj,italiji,mađarskoj,ceskoj,poljskoj,skotskoj,engleskoj pa nisam postao fanatik ni jedne od tih zemalja..volim japan nisam bio tamo ali opet nisam fanatik..
2015-09-08
stavljaj zareze...marcellus wrote:Bero kaže Todorić vuče konce
uskoro ćemo saznat da je Toda ubio Kenedija
Bero, kaže Todorić, vuče konce
ili
Bero kaže, Todorić vuče konce
Similar topics
» OK od sada simbol mržnje
» Volim sada i Milanovića
» A sada spektakl