''Znate li što ste sada priznali?''
Page 1 of 1
''Znate li što ste sada priznali?''
https://www.vecernji.hr/vijesti/hrvat-usred-emisije-bosnjackim-politicarima-postavio-pitanje-znate-li-sto-ste-sada-priznali-1560381
"Mi inzistiramo na tome da se u centar političkog sistema stavi čovjek i građanin, a ne pripadnik pojedine nacionalnosti. Slobode i prava čovjeka i građanina koji može sudjelovati u političkom životu ravnopravno, bez obzira na razlike u pogledu nacionalnosti, vjere, profesije ili bilo kakve druge… osnova su za razvoj demokratske i moderne europske zemlje.", pročitao je Raguž, upitavši opet bošnjačke političare slažu li se s tom izjavom.
Dževad Adžem odmah je kazao kako se slaže s izjavom te da ona upravo predstavlja politiku njegove stranke i građanski koncept BIH, na što se nadovezao Salkić i to potvrdio.
Međutim, hladan tuš uslijedio je kada je Raguž obznanio da je riječ o izjavi Slobodana Miloševića iz 1989. dometnuvši da je sada konačno jasno da se sadašnja bošnjačka politika i srpska politika otprije 30 godina ni u čemu ne razlikuju kad su u pitanju prava Hrvata u BiH.
Jao, jao .... i opet jao ... BIH prijateljska država, Bošnjaci prijatelji ... sućur Alahu.
"Mi inzistiramo na tome da se u centar političkog sistema stavi čovjek i građanin, a ne pripadnik pojedine nacionalnosti. Slobode i prava čovjeka i građanina koji može sudjelovati u političkom životu ravnopravno, bez obzira na razlike u pogledu nacionalnosti, vjere, profesije ili bilo kakve druge… osnova su za razvoj demokratske i moderne europske zemlje.", pročitao je Raguž, upitavši opet bošnjačke političare slažu li se s tom izjavom.
Dževad Adžem odmah je kazao kako se slaže s izjavom te da ona upravo predstavlja politiku njegove stranke i građanski koncept BIH, na što se nadovezao Salkić i to potvrdio.
Međutim, hladan tuš uslijedio je kada je Raguž obznanio da je riječ o izjavi Slobodana Miloševića iz 1989. dometnuvši da je sada konačno jasno da se sadašnja bošnjačka politika i srpska politika otprije 30 godina ni u čemu ne razlikuju kad su u pitanju prava Hrvata u BiH.
Jao, jao .... i opet jao ... BIH prijateljska država, Bošnjaci prijatelji ... sućur Alahu.
Guest- Guest
Re: ''Znate li što ste sada priznali?''
to se veli 'naletili na volej'
2014-04-19
Muslije goli kak od majke rođene.
Ali kaj sad ... cjelovita i prijateljska BiH pa makar bez Hrvata bila.
Kaj veli glavni pak iz hadezeja?
Ali kaj sad ... cjelovita i prijateljska BiH pa makar bez Hrvata bila.
Kaj veli glavni pak iz hadezeja?
Guest- Guest
Ah da ... braća Ukrajinci isto dali potporu Hrvatima u BiH ... ups ... nisu oni nego Rus Lavrov.
Rusu u prkos vežemo zastave sa cviećem i jurišamo na Drinu.
Rusu u prkos vežemo zastave sa cviećem i jurišamo na Drinu.
Guest- Guest
“Današnje ponašanje bošnjačkog vodstva u BiH je obrazac ponašanja Slobodana Miloševića, njihova krvnika”, kaže. “Mi razgovaramo, ne mislimo isto. Građanska BiH ne da nije moguća nego nije u interesu Hrvatske. Status Hrvata mora biti status jednakopravnog, konstitutivnog naroda”, rekao je predsjednik na pitanje o porukama bivšeg predsjednika Stjepana Mesića da bi BiH trebala biti građanska država. “Vjerujte mi, ne ide drukčije nego glasno”, zaključuje.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-ovo-sto-radi-frka-petesic-je-lopovluk-bosnjaci-ponasaju-se-kao-milosevic-1560700 - www.vecernji.hr
Ustani hrvatsi lave i rikni...svaka mu dala
car!
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/vijesti/milanovic-ovo-sto-radi-frka-petesic-je-lopovluk-bosnjaci-ponasaju-se-kao-milosevic-1560700 - www.vecernji.hr
Ustani hrvatsi lave i rikni...svaka mu dala
car!
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
...meni se cini da mesic ne zna sto mu je ciniti sa zokijem..zbunjuje ga..udara mu mili sarajstan a opet sa druge strane ide niz lajnu rujama niz koju klizi i mesic..ali za mesketa je opasnije ovo sa sarajevom..carsija ce mu prigovoriti 'druzis se sa zokijem nama omrazenim a znas kako se kaze s kim si takav si'..a burdus si ne smije priustiti da okrene sarajevo od sebe sa tim gubi jednog i izdasnijeg mecenu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...tako da ne sumnjam da ce burdus biti prisiljen opasno bocnuti zokija ako zeli zadrzati status omiljenog sarajevskog agenta i lobista
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Gradzanska BiH molit cu lijepo, ne gradjanska. Tvrdo dz svuda i svagdje, kao dzamahirija.
omni-
2014-04-12
Similar topics
» Beljak se sada pere od govora o 'bratstvu i jedinstvu':'Kh..kh..hm...nisam ja baš tako mislio..znate ja sam branitelj...budućnost i tako to..'
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Hrvati priznali
» prerano smo priznali hrvatsku
» Suljo novinarki:''Znate li gdje je Mauricijus?Ne znate"
» Zbunjena Sabina u Nu2 o Zokiju:'Pa znate...Zoki je u pravu..pa znate i nije bas u pravu u svemu..pa ipak ima nesto u cemu je u pravu..a ima i da nije'
» Hrvati priznali
» prerano smo priznali hrvatsku
Page 1 of 1