Volim sada i Milanovića
Page 1 of 1
Volim sada i Milanovića
GOTOVO sat vremena prije zatvaranja birališta prvi gosti su već počeli pristizati u izborni stožer Kolinde Grabar-Kitarović. Među njima je bio i Vinko Gegić koji je ničim izazvan odlučio izvesti mali performans pred okupljenim novinarima.
"Sotona, ona stvara protiv nas. Zna se, kad diže tri prsta. Kad bude 1. svibnja, oni mašu zvijezdom petokrakom protiv koje sam se ja borio", vikao je Gegić, pa nastavio. "Vjerujem sto posto u pobjedu Kolinde! Bog je uz nas, a Sotona je na drugoj strani. Mi imamo križ, a Sotonu ćemo gaziti. Sotona je ona druga strana koja je protiv nas", vikao je.
Novinarima je otkrio i to da je živio u Srbiji, a onda je, kad je počeo rat, došao u Hrvatsku i priključio se vojsci. Iako se pisalo da je izbačen iz stožera, on je to sinoć demantirao na svom Facebooku, čestitavši usput Milanoviću.
pak nam je otkrio, malo ispod glasa: "Naljutili su se na mene..."
"Gdje, u stožeru?" pitali smo.
"Da...", procijedio je tiho čovjek koji je sinoć napravio incident u Kolindinom stožeru.
Za čovjeka koji je vikao o sotonama, preko telefona je djelovao pristojno, a dojam je da jučerašnji incident želi potpuno zaboraviti.
"Ma nema problema, sve je završeno. Milanović pobijedio, ja mu čestitam", rekao nam je.
Pitali smo ga je li mu žao zbog jučerašnjeg ispada.
"Žao? Zbog čega? Ma je, žao mi je ako sam nekoga povrijedio. Ja sve Hrvate volim, volim i Srbe, imam prijatelje Srbe. Sve ljude volim, ja sam takav tip, ja sam hrvatski branitelj. Novinari pišu to što pišu, ali sve ljude volim. Volim sada i Milanovića", priča nam Gegić.
Zašto je urlao baš o sotoni i četnicima?
"A to, to, što je to - ništa strašno. U kampanji se to tako govori, kad navijaš za nekoga. Milanović je sad moj predsjednik, volim ga što mi je predsjednik", kazao je Gegić za Index.
Pa se i ispričao.
"Ako sam nešto rekao, ako se netko osjeća povrijeđenim, ja se od srca ispričavam, ja sve ljude volim, bez obzira na vjeru i naciju. Volim Milanovića. Kolindu sam jako volio, morat ću i Milanovića sad tako jako zavoljeti", rekao je Gegić u razgovoru za Index.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nazvali-smo-hdzovca-koji-je-urlao-o-sotoni-i-cetnicima-sad-volim-milanovica/2145706.aspx
"Sotona, ona stvara protiv nas. Zna se, kad diže tri prsta. Kad bude 1. svibnja, oni mašu zvijezdom petokrakom protiv koje sam se ja borio", vikao je Gegić, pa nastavio. "Vjerujem sto posto u pobjedu Kolinde! Bog je uz nas, a Sotona je na drugoj strani. Mi imamo križ, a Sotonu ćemo gaziti. Sotona je ona druga strana koja je protiv nas", vikao je.
Novinarima je otkrio i to da je živio u Srbiji, a onda je, kad je počeo rat, došao u Hrvatsku i priključio se vojsci. Iako se pisalo da je izbačen iz stožera, on je to sinoć demantirao na svom Facebooku, čestitavši usput Milanoviću.
pak nam je otkrio, malo ispod glasa: "Naljutili su se na mene..."
"Gdje, u stožeru?" pitali smo.
"Da...", procijedio je tiho čovjek koji je sinoć napravio incident u Kolindinom stožeru.
Za čovjeka koji je vikao o sotonama, preko telefona je djelovao pristojno, a dojam je da jučerašnji incident želi potpuno zaboraviti.
"Ma nema problema, sve je završeno. Milanović pobijedio, ja mu čestitam", rekao nam je.
Pitali smo ga je li mu žao zbog jučerašnjeg ispada.
"Žao? Zbog čega? Ma je, žao mi je ako sam nekoga povrijedio. Ja sve Hrvate volim, volim i Srbe, imam prijatelje Srbe. Sve ljude volim, ja sam takav tip, ja sam hrvatski branitelj. Novinari pišu to što pišu, ali sve ljude volim. Volim sada i Milanovića", priča nam Gegić.
Zašto je urlao baš o sotoni i četnicima?
"A to, to, što je to - ništa strašno. U kampanji se to tako govori, kad navijaš za nekoga. Milanović je sad moj predsjednik, volim ga što mi je predsjednik", kazao je Gegić za Index.
Pa se i ispričao.
"Ako sam nešto rekao, ako se netko osjeća povrijeđenim, ja se od srca ispričavam, ja sve ljude volim, bez obzira na vjeru i naciju. Volim Milanovića. Kolindu sam jako volio, morat ću i Milanovića sad tako jako zavoljeti", rekao je Gegić u razgovoru za Index.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nazvali-smo-hdzovca-koji-je-urlao-o-sotoni-i-cetnicima-sad-volim-milanovica/2145706.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Volim sada i Milanovića
IZ VLADE su se oglasili o čovjeku koji je na biralištu verbalno napao Zorana Milanovića, a dan prije toga na Snježnoj kraljici sjedio je red iza Andreja Plenkovića, Davora Božinovića i Jakova Kitarovića.
Riječ je o, kako je Index jučer prvi doznao, Branimiru Joviću, po struci odvjetniku koji je nekad imao odvjetnički ured u Zagrebu.
"Predsjednik vlade ne poznaje tog čovjeka niti ima ikakve veze s njim. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora.
Dan prije mise i izbora te sačekuše koju je pripremio Milanoviću Jović je bio na Snježnoj kraljici.
Tamo je sjedio red iza Kolindinog supruga Jakova Kitarovića, premijera Andreja Plenkovića, Milana Bandića. Jović je, štoviše, sjedio tik iza ministra policije Davora Božinovića i ministra rada Marka Pavića. U redu iza Jovića sjedio je američki veleposlanik Robert Kohorst.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-vlade-se-oglasili-o-liku-koji-je-sjedio-iza-plenkovica-pa-napao-milanovica/2145716.aspx
Riječ je o, kako je Index jučer prvi doznao, Branimiru Joviću, po struci odvjetniku koji je nekad imao odvjetnički ured u Zagrebu.
"Predsjednik vlade ne poznaje tog čovjeka niti ima ikakve veze s njim. Stoga odbacujemo bilo kakvo povezivanje predsjednika vlade i HDZ-a s navedenim incidentom koji se dogodio na dan izbora.
Dan prije mise i izbora te sačekuše koju je pripremio Milanoviću Jović je bio na Snježnoj kraljici.
Tamo je sjedio red iza Kolindinog supruga Jakova Kitarovića, premijera Andreja Plenkovića, Milana Bandića. Jović je, štoviše, sjedio tik iza ministra policije Davora Božinovića i ministra rada Marka Pavića. U redu iza Jovića sjedio je američki veleposlanik Robert Kohorst.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/iz-vlade-se-oglasili-o-liku-koji-je-sjedio-iza-plenkovica-pa-napao-milanovica/2145716.aspx
2014-04-12
hahahaha kako ovi "suncokreti" napuštaju "kraljicu" kao jude, i okreću se novom gazdi
hahahahaha..Ero je ne bu vise niti spomenuo...osla u kuratz veza za hertzegovtze...AssadNaPodmornici wrote:hahahaha kako ovi "suncokreti" napuštaju "kraljicu" kao jude, i okreću se novom gazdi
Guest- Guest
jastreb wrote:Tko će biti novi Erin idol?
plenkovic...ni soros ne stoji lose u prognozama
2014-04-12
E da. Njega u zadnje vrijeme hvali.debotoijusto wrote:jastreb wrote:Tko će biti novi Erin idol?
plenkovic...ni soros ne stoji lose u prognozama
Počeo je s tim prije pada Kraljice,kao da je slutio.
Stara je to škola.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
he,he...radi se racun bez krcmara...a mi smo tu..ulazimo..grickamo..zivciramo...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Desničarska raja je naročito pogubljena zbog Milanovićeve pobjede jer o svemu još uvijek šuti desničarska kolumnistička ergela koja je u kampanji većinom zdušno navijala za Kolindu i HDZ, a gazila Škoru.Dok su lijevo-liberalni mediji već u izbornoj noći objavili svoje prve analize i dok su danas puni kolumni o tome što rezultat predsjedničkih izbora znači, na desničarskim portalima vlada znakovit muk.Nema još tekstova Tihomira Dujmovića, Borislava Ristića i ostalih koji su desničarsko glasačko tijelo pred izbore poučavali što bi i kako trebalo. Valjda još nisu došle direktive iz Središnjice kako će se objasniti Kolindin poraz i čiji je to još poraz u HDZ-u, pa desničarski propagandisti mudro šute i čekaju da im nadređeni kažu što da misle, odnosno pišu. Jedino se javio Ivica Šola koji je veleumno proglasio da je “bitka koju je Kolinda vodila bila unaprijed osuđena na neuspjeh”. Prije izbora to nije pisao.
2014-04-12
ti da cutisvuksadinare wrote:he,he...radi se racun bez krcmara...a mi smo tu..ulazimo..grickamo..zivciramo...
onako besramno izdat skoru nakon 7 572 upisa afirmativna...necuveno
2014-04-12
skoru nisam izdao..a posto uredovno izlazim na izbore morao sam nekom dat glas..jbg da nije bio kandidat sdp-a i njihovih priguza mozda bi mu dao ovako koli jbg..nije bila kandidat sdp-adebotoijusto wrote:ti da cutisvuksadinare wrote:he,he...radi se racun bez krcmara...a mi smo tu..ulazimo..grickamo..zivciramo...
onako besramno izdat skoru nakon 7 572 upisa afirmativna...necuveno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Evo počela je svehrvatska (i hrvatsko-srpska) pomirba.debotoijusto wrote:
"Žao? Zbog čega? Ma je, žao mi je ako sam nekoga povrijedio. Ja sve Hrvate volim, volim i Srbe, imam prijatelje Srbe. Sve ljude volim, ja sam takav tip,
To nije uspjelo ni Bravaru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
KOLINDI su puna usta Franje Tuđmana. Spomene ga u gotovo svakom govoru, govori da joj je kao obitelj.
"Neću reći kao oca jer imam svog oca, ali kao nekoga iz svoje obitelji...", govorila je o njemu na jednom skupu.
Na 20. godišnjicu njegove smrti slikala se pred njegovim grobom te na Facebooku objavila patetičan tekst o tome kako je Tuđman bio najveći Hrvat u povijesti.
Unatoč tome, u rodnom mjestu Franje Tuđmana Kolinda nije pobijedila.
Milanović je tamo osvojio 1103 glasa, a Kolinda 995 glasova. Kolinda je u Velikom Trgovišću izgubila i u prvom krugu, također od Milanovića.
he he...
2014-04-12
jebe mi se ali tuđman nikad ne bi izbacio titovu bistu.To boli ali je tako.A ni pričao o jogurtu,željeznoj zavjesi i feštao sa simbolom korupcije ne bi.Slaba je učenica.debotoijusto wrote:KOLINDI su puna usta Franje Tuđmana. Spomene ga u gotovo svakom govoru, govori da joj je kao obitelj.
"Neću reći kao oca jer imam svog oca, ali kao nekoga iz svoje obitelji...", govorila je o njemu na jednom skupu.
Na 20. godišnjicu njegove smrti slikala se pred njegovim grobom te na Facebooku objavila patetičan tekst o tome kako je Tuđman bio najveći Hrvat u povijesti.
Unatoč tome, u rodnom mjestu Franje Tuđmana Kolinda nije pobijedila.
Milanović je tamo osvojio 1103 glasa, a Kolinda 995 glasova. Kolinda je u Velikom Trgovišću izgubila i u prvom krugu, također od Milanovića.
he he...
vili40-
2015-08-02
Similar topics
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Ne volim janjetinu
» Ero dr'z se:'Volim Hercegovce'
» Volim te na 3 jezika, dok ju je tukao
» Zašto volim čitati Jutarnji
» Ne volim janjetinu
» Ero dr'z se:'Volim Hercegovce'
» Volim te na 3 jezika, dok ju je tukao
» Zašto volim čitati Jutarnji
Page 1 of 1